Parašė Davidas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Paskutinis taisė nomad; 2015.07.18, 03:38.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąNiekur dabar Vilniuje neinvestuočiau (ir neinvestuoju) išskyrus Užupį. Priežastis labai aiški - by far didžiausias projektų kiekis Vilniuje, kas reiškia, kad beveik visa aplinka/infrastruktūra bus nerealiai sutvarkyta. Plius kaimo/mieste jausmas yra nerealus. Plius vienintelis rajonas Vilniuje su vos ne natūralia siena (Vilnelė/Olandų gatvė). Plius vis dar gai rasti kainas po 2.5K už kvadratą naujos statybos butuose, kas yra labai gerai ...
Man tik įdomiau, kaip bus su automobiliu srautu tarp Olandų g. ir senamiesčio. Kiek girdėjau iš ten gyvenančių, užsiminė, kad padaugėjo automobilių, o ir panašu, kad automobilių kiekis ateity tik didės.
Bei pastebiu, kad Užupio g. daugėja parduotuvių, barų ir kavinių. Ramiai taip nebus ateity, bet kaip Vokiečių gatvėje tiek žmonių nebus niekad, manau. Per siaura gatvė, mažai kur atsisėsti. Nėra erdvės koncertams. Apskritai, per daug ankšta.Paskutinis taisė andyour; 2015.07.18, 14:01.
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąČia tokie poreikiai keisti - nori buto mieste, bet blogai, kad mietas už nugaros alsuoja... Įdomu kaip žmogus gyventų kokiame Niujorko centre, kur daug prastesnių butų kainos puikiai žinome nuo kiek prasideda...
Comment
-
SPX, Žirmunai - ne New York'as
Pats gyvenu Uzupyje, viskas ok su savo masina, srautai tikrai dideja, rajonas pleciasi. Perversmas bus, kai MG Valda uzbaigs Krantines ir visi pamatys kokio masto statybos bus Tymo kvartale. Uzupis supanases su senamiesciu anyway. Bet ateinantys keli metai parodys kuom tikrai virs Uzupis.
Del Sporto/Olimpieciu/Raitininku gatviu prognozes siam momentui irgi teigiamos, bet istikruju reiketu palaukti, ka ten nori daryti Hanner'is. Turiu spejima, kad vis del to tas blokas virs lokaliu "Canary Wharf'u" (+Kongresu rumai +sutvarkytas broadwalk'as +Hanner pastatys ofisu)
Comment
-
Parašė Davidas Rodyti pranešimąSPX, Žirmunai - ne New York'as
Pats gyvenu Uzupyje, viskas ok su savo masina, srautai tikrai dideja, rajonas pleciasi. Perversmas bus, kai MG Valda uzbaigs Krantines ir visi pamatys kokio masto statybos bus Tymo kvartale. Uzupis supanases su senamiesciu anyway. Bet ateinantys keli metai parodys kuom tikrai virs Uzupis.
Del Sporto/Olimpieciu/Raitininku gatviu prognozes siam momentui irgi teigiamos, bet istikruju reiketu palaukti, ka ten nori daryti Hanner'is. Turiu spejima, kad vis del to tas blokas virs lokaliu "Canary Wharf'u" (+Kongresu rumai +sutvarkytas broadwalk'as +Hanner pastatys ofisu)
Comment
-
Parašė Davidas Rodyti pranešimąSPX, Žirmunai - ne New York'as
Del Sporto/Olimpieciu/Raitininku gatviu prognozes siam momentui irgi teigiamos, bet istikruju reiketu palaukti, ka ten nori daryti Hanner'is. Turiu spejima, kad vis del to tas blokas virs lokaliu "Canary Wharf'u" (+Kongresu rumai +sutvarkytas broadwalk'as +Hanner pastatys ofisu)Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
http://www.svitrigailosnamai.lt/
Gal kas nors galėtų daugiau pakomentuoti šį projektą? kodėl verta/neverta būtų jame rinktis butą ?
Comment
-
Iš gražaus projekto Eika padarė eilinį savo "šedevrą". Man pačiam asmeniškai buvo labai įdomus šis projektas, bet po to, kai vizualiai buvo nusipiginta, nesivarginau domėtis toliau, bet vėlgi čia tik mano nuomonė.
Bet, kaip bebūtų, mano nuomone tai vienas geresnių projektų Naujamiestyje, visus vystomus rikiuočiau tokia tvarka:
1. Naujamiesčio namai
2. Oslo namai
3. Švitrigailos namai
...
99. Markso kvartalasAviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąIš gražaus projekto Eika padarė eilinį savo "šedevrą". Man pačiam asmeniškai buvo labai įdomus šis projektas, bet po to, kai vizualiai buvo nusipiginta, nesivarginau domėtis toliau, bet vėlgi čia tik mano nuomonė.
Bet, kaip bebūtų, mano nuomone tai vienas geresnių projektų Naujamiestyje, visus vystomus rikiuočiau tokia tvarka:
1. Naujamiesčio namai
2. Oslo namai
3. Švitrigailos namai
...
99. Markso kvartalasAtėjo, pamatė, pastatė...
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąIš gražaus projekto Eika padarė eilinį savo "šedevrą". Man pačiam asmeniškai buvo labai įdomus šis projektas, bet po to, kai vizualiai buvo nusipiginta, nesivarginau domėtis toliau, bet vėlgi čia tik mano nuomonė.
1. Naujamiesčio namai
2. Oslo namai
3. Švitrigailos namai
...
99. Markso kvartalas
Pirmiausia tai kaiminystė. Jei turi langus į Švitrigailos gatvę, pirmiausia matai "Kemi" autoservisą, kuris ir šeštadieniais dirba, tai langų nelabai atsidarysi. Į Maximos puse pieva, kuri tikrai užsistatys. Be to pastatas statomas kaip "Turizmo centras", tad reikia žiūrėti ka perki, nors tikina, kad paskirtį pakeis ir bus visur butai.
Vienintelis pliusas tik kad arti centro.... Bet mano nuomone nevertas šitas projektas prašomų pinigų...Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
Comment
-
Parašė skunk Rodyti pranešimąNežinau ko Jums taip patinka tie Švitrigailos namai. Žiūrėjau ir aš. Ten daugiau minusų nei pliusų.
Pirmiausia tai kaiminystė. Jei turi langus į Švitrigailos gatvę, pirmiausia matai "Kemi" autoservisą, kuris ir šeštadieniais dirba, tai langų nelabai atsidarysi. Į Maximos puse pieva, kuri tikrai užsistatys. Be to pastatas statomas kaip "Turizmo centras", tad reikia žiūrėti ka perki, nors tikina, kad paskirtį pakeis ir bus visur butai.
Vienintelis pliusas tik kad arti centro.... Bet mano nuomone nevertas šitas projektas prašomų pinigų...
Kodėl langų neatsidarysi, nes už 30 metrų yra tiesiog dirbantis ofisas? Juk centre nerasi už tokią kainą buto su langais į upę ar gedimino kalną Čia vienintelis minusas apskritai kurį aš įžvelgiu iš pagrindinių, bet ir tai manau, kad vaizdas pro langa nėra pagrindinis kriterijus, jeigu tai yra tiesiog ofisas, o ne kapines, gamykla ar dar kas nors.. dėl paskirties, taip ten apartamentai, bet niekas nepasakytų kuo tai yra didžiulis minusas perkant, žinant, kad keičiamas be problemų, juk visas ozo parkas praktiškai buvo ne tik gyvenamosios paskirties man asmeniškai kainos ir kokybės santykis atrodo labai normalus, vieta labai gera, išplanavimai puikūs, langų pusė pasirinktinai pagal kišenę, nes priešingoje nei švitrigailos gatvė nebus nieko neužstatyta.
Comment
-
langu neatsidarysi ne del to, kad uz 30m ofisai, o del to kad uz 3m KEMI autoservisas, kuriame pastoviai dirba verzliasukiai, su kuriais nuimineja ratus, tikrina varikliu darbus, vyksta ivairus uzgazavimai, pergazavimai, meistru/klientu susiburimai ir t.t. ir panasiai. Tas ir buvo turima galvoj. Zinau ta vieta, kasdien pro ten vaziuoju.
Comment
-
Parašė Juodatapke Rodyti pranešimąKodėl langų neatsidarysi, nes už 30 metrų yra tiesiog dirbantis ofisas? Juk centre nerasi už tokią kainą buto su langais į upę ar gedimino kalną Čia vienintelis minusas apskritai kurį aš įžvelgiu iš pagrindinių, bet ir tai manau, kad vaizdas pro langa nėra pagrindinis kriterijus, jeigu tai yra tiesiog ofisas, o ne kapines, gamykla ar dar kas nors.. dėl paskirties, taip ten apartamentai, bet niekas nepasakytų kuo tai yra didžiulis minusas perkant, žinant, kad keičiamas be problemų, juk visas ozo parkas praktiškai buvo ne tik gyvenamosios paskirties man asmeniškai kainos ir kokybės santykis atrodo labai normalus, vieta labai gera, išplanavimai puikūs, langų pusė pasirinktinai pagal kišenę, nes priešingoje nei švitrigailos gatvė nebus nieko neužstatyta.
Na dėl paskirties keitimo, tai patys "Kemi" turi susirūpint ir rašyt skundus savivaldybei, kad nepavyktų pakeisti paskirties į būtų, nes priešingu atveju naujieji gyventojai juos nuolat skūs dėl trukšmo, CO ir pan. Čia visai kita situacija nei "Ozo parke".Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
Comment
-
Parašė Juodatapke Rodyti pranešimąKodėl langų neatsidarysi, nes už 30 metrų yra tiesiog dirbantis ofisas? Juk centre nerasi už tokią kainą buto su langais į upę ar gedimino kalną Čia vienintelis minusas apskritai kurį aš įžvelgiu iš pagrindinių, bet ir tai manau, kad vaizdas pro langa nėra pagrindinis kriterijus, jeigu tai yra tiesiog ofisas, o ne kapines, gamykla ar dar kas nors.. dėl paskirties, taip ten apartamentai, bet niekas nepasakytų kuo tai yra didžiulis minusas perkant, žinant, kad keičiamas be problemų, juk visas ozo parkas praktiškai buvo ne tik gyvenamosios paskirties man asmeniškai kainos ir kokybės santykis atrodo labai normalus, vieta labai gera, išplanavimai puikūs, langų pusė pasirinktinai pagal kišenę, nes priešingoje nei švitrigailos gatvė nebus nieko neužstatyta.
Comment
-
Parašė AngeLT Rodyti pranešimąAš dar gerai pagalvočiau apie Light House dėti į antrą vietą.
Parašė skunk Rodyti pranešimąNežinau ko Jums taip patinka tie Švitrigailos namai. Žiūrėjau ir aš. Ten daugiau minusų nei pliusų.
Bet vaizdas pro langą, tikrai neturėtų būti pagrindinis argumentas perkant butąAviate, navigate, communicate
Comment
-
na ka, Hanner - "Pilies apartamentai" )) http://hanner.lt/naujajame-hanner-pr...es-pakranteje/
Pavyks jiems?
Comment
Comment