Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nauji daugiabučiai namai Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė MatasM Rodyti pranešimą
    Alson įtraukti buvo Q2. Light house II taip pat. Fabijoniškių ložė - visgi nepaleido pardavimų, nors buvo prieš tai ir kitas sprendimas.

Užupio Citadelė - sakė pradės ne anksčiau kaip rugsėjį. Rugsėjis praėjo. Spėju pradės kai galės vedžioti klientus po pastatą. Visgi klientai, kurie mokės pusę mln ir į viršų (spėju dėl kainų) norės suprasti daugiau mažiau ką perka.
    Na, čia http://www.miestai.net/forumas/showp...postcount=2220 "Lighthouse" neradau kažkaip, tai tik tiek

O su lože, tai ten kažkokia labai jau mistika. Labai vargingai jie ten juda kiek pažiūriu. Tik tiek, kad naują tvorą iš OSB plokščių nuo gatvės pusės apsitvėrė ir seną užlankstytą armatūrą keičia nauja. Bent jau šeštadienį vaizdelis buvo mažai kuo pasikeitęs.
    Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Parašė MatasM Rodyti pranešimą
      Alson įtraukti buvo Q2. Light house II taip pat. Fabijoniškių ložė - visgi nepaleido pardavimų, nors buvo prieš tai ir kitas sprendimas.

Užupio Citadelė - sakė pradės ne anksčiau kaip rugsėjį. Rugsėjis praėjo. Spėju pradės kai galės vedžioti klientus po pastatą. Visgi klientai, kurie mokės pusę mln ir į viršų (spėju dėl kainų) norės suprasti daugiau mažiau ką perka.
      Na Alson pardavinėja Užupio 13 projektą nuo 8.2K už m2. Sakyčiau visai negurmaniška. Mano galva, tai išlieka geriausias dealas Vilniuje, nes sunku įsivaizduoti labiau likvidų/geidžiamą NT, nei nauja statyba Užupyje.

Matyt ir Citadelės kainos turėtų tarp 8-11K būti, priklausomai nuo aukšto.
      There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

Comment

Dar neminimas projektas subaciaus19.lt. Parasius uzklausa atraso kad kainos nuo 7200lt nors vizualizaciju dar nera.

Jogailos Rezidencijos projektas panasu kad sustojes nes nera jokio statybu judejimo ir tinklapis nustojo veikti.

Comment

Jogailos rezidenciją tai vakar praėjau, lyg tai girdėjosi kažkokie statybų garsai..

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
            Jogailos rezidenciją tai vakar praėjau, lyg tai girdėjosi kažkokie statybų garsai..
            Gal man tada nepavyksta uztaikyti, nes kai as apziuriu tai nieko neaptinku

Comment

Parašė nomad Rodyti pranešimą
              /\ Visi, išskyrus Pašilaičius ir Naująją Vilnią, visai nešlykstūs projektai, tinkami civilizuotai valstybei.

Be to, pamiršai pridėti Alson projektus Užupio (13) ir Polocko gatvėse.

Bet tai reiškia, kad šiuo metu rinkoje nereali pasiūla. Įdomu, ką tas reikš kainoms.

Beje, kaip dėl Užupio citadelės - ar Vilniaus Kailiai vis dėlto užbaigs tą projektą? Man keista, kad jie ten iki šiol nieko nepardavinėja, nors statybos juda.
              Kas negerai su tais Pašilaičių ir Naujosios Vilnios daugiabučiais? Ar civilizuotose šalyje nėra paklausos ekonominiams būstams?
              Flickr

Comment

Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
                Dar neminimas projektas subaciaus19.lt. Parasius uzklausa atraso kad kainos nuo 7200lt nors vizualizaciju dar nera.
                O tai šita jau nebeatitinka tikrovės? Buvo kažkada forume jau.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                  Kas negerai su tais Pašilaičių ir Naujosios Vilnios daugiabučiais? Ar civilizuotose šalyje nėra paklausos ekonominiams būstams?
                  Vakaruose, kaip tik ekonominiai būstai yra labai paklausūs. Tik čia amžini "fasado ir didelio ploto" fanatikai verkia. Lietuvoje NT rinka kažkokia nesveikai iškreipta ir pilna debiliškų stereotipų, bent jau mano akimis. Prieš krizę dar buvo atlikta šiokia tokia apklausa kur buvo apklausti jauni žmonės (atrodo 21-35m. amžiaus). Didžioji dalis pasisakė už nedidelės kvadratūros naują ekonomišką būstą. Tačiau tokių būstų kažkaip labai daug nėra siūloma rinkoje.

Comment

Na žinai čia galima ginčytis, kas ta optimali kvadratūra, manau daug kas nesutiksit, bet man optimali kvadratūra dviem asmenims yra 60-70kv/m, turiu omeny apie gyvenimo kokybę. Nors turbūt nemaža dalis mūsų augom ir mažesnėse erdvėse būdmai 4iese ir t.t.

O visi tokie projektai, kaip microlofts, man iškart primena Šanchajų. Tik man nelabai suprantamas tas bumas "high class" butų nuo 8000lt kv/m. Čia orientuota į NVS šalis? nes man atrodo nerealu, kad ta pasiūla, artimiausiu metu rastų vietą mūsų rinkoje..
                    Aviate, navigate, communicate

Comment

Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
                      Na žinai čia galima ginčytis, kas ta optimali kvadratūra, manau daug kas nesutiksit, bet man optimali kvadratūra dviem asmenims yra 60-70kv/m, turiu omeny apie gyvenimo kokybę. Nors turbūt nemaža dalis mūsų augom ir mažesnėse erdvėse būdmai 4iese ir t.t.

O visi tokie projektai, kaip microlofts, man iškart primena Šanchajų. Tik man nelabai suprantamas tas bumas "high class" butų nuo 8000lt kv/m. Čia orientuota į NVS šalis? nes man atrodo nerealu, kad ta pasiūla, artimiausiu metu rastų vietą mūsų rinkoje..
                      Gyvenimo kokybė man, tai yra ne vien buto plotas ir gal net nesvarbiausias rodiklis čia. Visų pirma pačios namo komunikacijos, bendra elektros instaliacija, kiti tinklai turi būti kokybiški ir atitikti visus reikalavimus, kad galėtum jau savo būste viską atitinkamai pasidaryti. O jei viskas be problemų, tai ir nedideliame plote galima komfortabiliai gyventi ir susikurti savo erdvę...

Comment

Sutinku, tiesiog mano nuomone, visi tavo išvardinti dalykai jau turėtų būti ir turbūt yra, kaip standartas(išskyrus tam tikrus projektus), juk negalima gyventi tais pačiais 1963m. ir kelti tų pačių reikalavimų būstui šiandien.

Comment

Tarp kitko visai nesenai teko kalbėti su vienu skandinavu, kuris dirba su NT rinka, jo nuomone yra labai praktiška, butuose diesniuose nei 50kv/m įrengti boilerius ir atsiskirti nuo šilumos tinklų(kalbama apie LT), mažesniemes butams dalintis boileriais. Visa tai buto kainą pakeltų vidutiniškai 7000lt, bet atsipirktų per 4-7 metus.

Comment

Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
                            Sutinku, tiesiog mano nuomone, visi tavo išvardinti dalykai jau turėtų būti ir turbūt yra, kaip standartas(išskyrus tam tikrus projektus), juk negalima gyventi tais pačiais 1963m. ir kelti tų pačių reikalavimų būstui šiandien.
                            Apie ką aš ir sakau, bet deja, net ir naujos statybos butuose pasitaiko, kad vamzdžiai skamba ir laidai laiptinėse kyšo kaip sovietų laikais

Comment

Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
                              Kiek mane informavo šaltinis, oficialius pardavimus pradės neaišku kada, dėl to projekto sąraše dar nėra.
                              Matas Macijauskas
                              www.ntspekuliantai.lt

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                Vakarų Europoje tokių nebestato niekur. Socialinis būstas buvo statomas tokiuose namuose/rajonuose prieš 40 metų, bet jau nebe. Čia vis dar sovietinio brutalizmo liekana. Aš aišku nesiskundžiu, nes kitur postkomunistiniuose kraštuose dar blogiau - Kijeve, vat, pavyzdžiui, cieli nauji rajonai per paskutinius 10 metų pastatyti tokiame pačiame 'mikrorajonų' urbanistiniame kontekste ir stiliuje, tik tos dėžutės ne 9, o 25 aukštų ir dar padailintos post-modernistinių tortų simetriškais atributais ...

Prognozuoju, kad Lietuvoje po 10 metų tokių naujų projektų iš viso nebeliks, nes pigiausias rinkos segmentas bus kotedžai už miesto ir (mikro) loftai konversijų teritorijose centre. Vilniuje tokiam tvariam ir civilizuotam miesto vystymui pilna erdvės. Nesuprantu, kam grųstis gyventi į Pašilaičius, kai už panašią kainą gali nusipirkti loftą centre arba - jei nori daugiau erdvės ir ramybės - kotedžą kur laukuose (bet miesto zonoje).
                                Paskutinis taisė nomad; 2014.10.16, 00:54.

Comment

Žinai nomad , mano nuomonė 98 proc sutampa su tavo, bet aš "totaly disagree" dėl eko klasės būstų, jie labai popluliarūs ir šluoja kvartalus pavienų namų, tiek east LND, tiek sud Paris, ar imsim Madridą, tad manau viskas lb ok, ypač šeimai iš vidurio LT, kurios pajamos siekia apie 4500lt/mėn. pirkti 65kv/m butą N.Vilnioje už 180k. yra žymiai geriau, nei 35kv/m loftą Kalvarijų g. su turbūt žymiai geresniu susisiekimu tarp N.Vilnios ir centro.

Comment

/\ Nu Radio Lofts kaina, pavyzdžiui, yra 4.8K už kvadratą. O vieta nereali, geresnė susisiekimo su Centru prasme ne tik už Kuro Aparatūrą, bet ir už Šnipiškes ... Nesuprantu, kaip ta hipotetinė 'jauna šeima' gali rinktis gyvenimą socialinio būsto stiliuje statytuose rajonuose praktiškai užmiestyje, kai tokie dealai pačiame mieste įmanomi. Gal kas žmones atbaido, tai nesutvarkytos aplinkinės teritorijos. Bet juk, jei nenaiviai galvojant, visiškai aišku, kad Pašilaičių aplinka su laiku keisis tik į blogą, o Kalvarijų/Šnipiškių/Švitrigailos tik tvarkysis (ir greitai) į gera - be kita ko padedant naujai ES regioninės plėtros/ITI koncepcijai ...
                                    Paskutinis taisė nomad; 2014.10.16, 01:59.

Comment

Jūs nemanot, kad ekonominės klasės būstai Pašilaičiuose ar Perkūnkiemyje vis vieną bus perkami žmonių, kurie, kaip čia išsireiškus, žemesnės moralės ir į gyvenimą nežiūriu taip, kaip tikiu, kad žiūrit jūs abu, t. y. noriu pasakyt, kad yra vis dar daug žmonių, kuriems BMW yra gyvenimo vertybė, grindys pigiausias laminatas ir t. t. Manau, kad supratot mintį Tokie loft'ų tikrai nesirinks ir jiems geriau bus gyvent periferijoj nei centre ar už miesto kotedže.

Comment

Parašė _rB_ Rodyti pranešimą
                                        Jūs nemanot, kad ekonominės klasės būstai Pašilaičiuose ar Perkūnkiemyje vis vieną bus perkami žmonių, kurie, kaip čia išsireiškus, žemesnės moralės ir į gyvenimą nežiūriu taip, kaip tikiu, kad žiūrit jūs abu, t. y. noriu pasakyt, kad yra vis dar daug žmonių, kuriems BMW yra gyvenimo vertybė, grindys pigiausias laminatas ir t. t. Manau, kad supratot mintį Tokie loft'ų tikrai nesirinks ir jiems geriau bus gyvent periferijoj nei centre ar už miesto kotedže.
                                        Jums tokioje aplinkoje gyventi yra vertybė?

https://www.google.lt/maps/@54.67024...XeAPQ!2e0!3e11
                                        https://www.google.lt/maps/@54.67546...fTdyg!2e0!3e11

Perkūnkiemiuose bent butai turi balkonus, nėra aplinka užteršta, yra vaikų žaidimų aikštelės ir pan. Jei loftą pirkčiau, tai kur nors užupyje, senamiestyje, bet tikrai ne krasnūchoje vietoje sandėlių, kur kaiminystėje visokie servisai.
                                        Paskutinis taisė Lettered; 2014.10.16, 08:53.
                                        Flickr

Comment

/\ Paimkim loftų istoriją, kai pirmieji atsirado savo laiku Niujorke, Londone ir pan. Tai vaizdeliai ten pro langus tokie ir buvo, ir yra, ir bus. Būkime teisingi, loftas ir pagal savo prigimtį niekada nebuvo traktuojamas kaip gyvenimo erdvė prestižinėj vietoj. Tik vat pas mus kažkaip viskas iškreipta - loftas turi būti vos ne prezidentūros kieme su vaizdu į Gedimino bokštą...

Comment

Working...
                                          X