Parašė feex
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąJeigu Pilaitėje blokiniuose namuose kai kurie butai virš 5K/kv., tai čia tikrai turėtų būti apie 8-10K/kv.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąVat man būtent ir kyla klausimas, ar 8, ar 10? Yra labai didelis skirtumas
Comment
-
Aš kiek iš kitos parapijos dabar. "Čiurlionio Butai" tokiu baisiu pilku stogu ir liks? Visi aplinkiniai šlaitiniai stogai raudoni. Net ir stalinistinės architektūros namus rekonstruojant stogą dengia ne pilkai, o raudonai. Nesvarbu ar čerpėm ar skarda. O čia kas? Kažkaip tokioj vietoj galėjo ir geriau.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė _rB_ Rodyti pranešimą
Beje, jeigu mano atmintis neapgauna, kai dar nugriovė čia stovėjusį medinuką, Zuokula suokė, kad čia statys socialinius butus...
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąNepamenu ar kas minėjo, bet neužilgo turėtų atsinaujinti Fabijoniškių ložės statybos.
Atėjo, pamatė, pastatė...
Comment
-
Parašė AngeLT Rodyti pranešimąGal yra daugiau žinių ? labai sudomino tokia žinia. Tas kampas labai pagyvės turint omenyje Light house statomus etapus ir Fabijoniškių ložes.
Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė _rB_ Rodyti pranešimąKokia funkciją atliks ta betoninė siena prie balkonų nuo gatvės pusės?
Comment
-
Parašė amonas Rodyti pranešimąGarsą turėtų šiek tiek nuo gatvės atspindėti. Kiek realybėje veiks tai neaišku, bet gal geriau negu nieko...
Comment
-
Parašė Vardas Rodyti pranešimąSiandien pravaziuodamas fabijoniskiu gatve isvydau aki dziuginancius darbus - Fabijoniskiu lozeje montuojamas kranas
Atėjo, pamatė, pastatė...
Comment
-
Comment