Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Comment
-
Suprantu jog projektas nera aukso vertes. Juolab ir vieta nera auksine. Vertinant tai kas siuo metu stovi ten ir tai kas galetu buti, mano nuomone lai stato bent toki.
kas Liecia pona Miestas, tai kiek esu pastebejes jums netinka nei vienas is siuo metu vykdomu projektu. Kas labai panasu i musu kaiminystei esanti Kauna, ten taip pat niekas netinka, bet uztai Kaunas toks modernus ir ispuoseletas.
Comment
-
Centrui gal ir prastas projektas, bet kaip užmiesčiui - tai tikrai nėra blogai. Nelabai suprantu dėl ko tai 'baltarusiškas' projektas, kai ten vis dar stato commieblockus. Beto ta tekstūra, kai yra plėmais pusiau padrikai išdažoma - tai bent jau mano supratimu iš skandinavijos atėjus.
Baltarusija:
Šitas projektas:
Oslas:
Aišku kokybės prasme su Oslo skylin'u nelyginu ir pastatais, tiesiog pats stilius man labiau primena skandinavišką, nei baltarusišką ir manau kaip Laisvės porspektui - visai tinkamas.
Comment
-
Parašė miestas Rodyti pranešimąThere is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
"Fabijoniškų ložėj" jau pilnai surinktas kranas. Sėdi net apsauginis kažkoks. Tik man kažkaip panašu, kad kol kas apsistos ties tuo nebaigtu korpusu. Nors ir jis visas jau apšiktas, apsisiotas ir apipaišytas.Paskutinis taisė SPX; 2014.08.16, 18:37.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Čia rimtas tas projektas Laisvės pr. ar tik kažkada seniai įvykusio konkurso rezultatas? Nes aš visai netoli gyvenu, tai ten toks projektas labai pagyvintų visą vaizdą. Ir neblogai sudarytų sankryžos perimetrą.
Bet ten reikia nugriauti nemažai prieš statant. O tame dviejų ir 5-6 aukštų pastatuose yra įsikurusių įvairių įmonėlių.
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąNebus taip ir baisu, jei su medžiagom viskas bus gerai išspręsta.
Juoda/balta(pirma nuotrauka jų pusl.) lyg ir geriau nei žalia/baltaPaskutinis taisė evvt; 2014.08.16, 23:34.
Comment
-
Parašė P`q Rodyti pranešimąSuprantu jog projektas nera aukso vertes. Juolab ir vieta nera auksine. Vertinant tai kas siuo metu stovi ten ir tai kas galetu buti, mano nuomone lai stato bent toki.
kas Liecia pona Miestas, tai kiek esu pastebejes jums netinka nei vienas is siuo metu vykdomu projektu. Kas labai panasu i musu kaiminystei esanti Kauna, ten taip pat niekas netinka, bet uztai Kaunas toks modernus ir ispuoseletas.
Comment
-
Parašė miestas Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąir ka? beje tas paskutinis daug šū...iau atrodo. Ar gal prieš daugiaaukščius nusiteikes?
Comment
-
Parašė miestas Rodyti pranešimąIr tą. Jei nesupranti iš paveiksliukų – nelabai čia išaiškint pavyktų. Be to pernelyg ilgai užtruktų, tai menkas man biznis.Paskutinis taisė evvt; 2014.08.17, 02:47.
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąNebus taip ir baisu, jei su medžiagom viskas bus gerai išspręsta.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
Comment