Kaip vis delto solidumo prideda mažas aukštingumas + išorinės medžiagos. Atrodys gerai ir po 50 metų, skirtingai nuo devynaukščių Pilaitėje ..
Jei nebūtų pakeitę apdailos iš klinkerinių plytų į plyteles, tada tikrai būtu gerai atrodęs ir po 50m. Dabar aš toks tikras nebūčiau. Klijuotos plytelės man su ilgaamžiškumu nesiderina.
Jei nebūtų pakeitę apdailos iš klinkerinių plytų į plyteles, tada tikrai būtu gerai atrodęs ir po 50m. Dabar aš toks tikras nebūčiau. Klijuotos plytelės man su ilgaamžiškumu nesiderina.
Kodėl? Labai šiaurietiška raudonų plytų reminescencija, sakyčiau.
There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Kodėl? Labai šiaurietiška raudonų plytų reminescencija, sakyčiau.
Nelabai suprantu ką neaiškiai parašiau. Nežinau ar Jums yra žinoma, kad šio objekto apdailai buvo numatyta klinkerio plytos. Vėliau, kad būtų pigiau, pasirinko plyteles. Apmūrytas namas - prabangus ir tikrai ilgaamžis statinys. Apklijuotas plytelėmis - po kurio laiko tikrai reikalaus atnaujinimų. Dar taip nėra buvę, kad neatšoktu nei viena plytelė...
Nelabai suprantu ką neaiškiai parašiau. Nežinau ar Jums yra žinoma, kad šio objekto apdailai buvo numatyta klinkerio plytos. Vėliau, kad būtų pigiau, pasirinko plyteles. Apmūrytas namas - prabangus ir tikrai ilgaamžis statinys. Apklijuotas plytelėmis - po kurio laiko tikrai reikalaus atnaujinimų. Dar taip nėra buvę, kad neatšoktu nei viena plytelė...
Ginčyčiausi, kad šios plytelės yra geriau už tiesiog baltą stucco.
There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Kad jau kalba pakrypo apie karoliniskes, gal kas turit info, kas cia vyksta? pries pora dienu nustumde visas velenas, matosi susmaigstyti kuoliukai, negi tokioj vietoj sugalvojo kazkoki pastata?
vieta: kampas tar Simulionio ir sausio 13osios gatviu.
Aizzeri, nebuvo numatytos klinkerio plytos Buvo numatyta tai kas dabar ir daroma
Su kokybe, kaip ir visur, yra visko, bet bent kol kas sildymo saskaitos ne kosmines..
Na kolegos darė plytų pasiūlymą, o pas mane kreipėsi dėl plytų pakabinimo sistemos. Tai man leidžia manyti, kad klinkerio plytos tikrai buvo numatytos Nors gal jie tik mastė statyti kaip šalia stovintis pastatas (klinkerio apdaila, ne plytelių apklijavimas). Tada aš galiu ir klysti
Kad jau kalba pakrypo apie karoliniskes, gal kas turit info, kas cia vyksta? pries pora dienu nustumde visas velenas, matosi susmaigstyti kuoliukai, negi tokioj vietoj sugalvojo kazkoki pastata?
vieta: kampas tar Simulionio ir sausio 13osios gatviu.
Taip, tas kelias. Gal čia ir yra toj vietoj, kur dabar kažkas su kranu yra statoma?
Atsimenu prieš metus pardavinėjo šitą 18 a sklypą po Snoro bankroto už ~350k. Galvojau, kad 2-3 kotedžus galima pastatyti. Pasirodo neturėjau fantazijos, kad galima ir 32 butų namą...
Atsimenu prieš metus pardavinėjo šitą 18 a sklypą po Snoro bankroto už ~350k. Galvojau, kad 2-3 kotedžus galima pastatyti. Pasirodo neturėjau fantazijos, kad galima ir 32 butų namą...
Jau seniai įtariau, kad ten su laiku kažką statys. Pabandysiu numinti su dviračiu nufotografuoti. Įdomu, kaip atrodo iš viršaus ten visa ta erdvė į kurį bus įspraustas tas namas.
Na kolegos darė plytų pasiūlymą, o pas mane kreipėsi dėl plytų pakabinimo sistemos. Tai man leidžia manyti, kad klinkerio plytos tikrai buvo numatytos Nors gal jie tik mastė statyti kaip šalia stovintis pastatas (klinkerio apdaila, ne plytelių apklijavimas). Tada aš galiu ir klysti
Na as pirkau cia busta laabai seniai, dar kai duobe buvo, tai jau tada buvo kalba apie tai kas dabar daroma
Bet neatmetu galimybes, kad jie skaiciavosi ir kitoki varianta, bet matyt, pasirinko pilnesnes kisenes sau
Comment