Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nauji daugiabučiai namai Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Letai, bet graziai..

Comment

Parašė Zorro Rodyti pranešimą
      Karoliniskiu deimantai
      Kaip vis delto solidumo prideda mažas aukštingumas + išorinės medžiagos. Atrodys gerai ir po 50 metų, skirtingai nuo devynaukščių Pilaitėje ..
      There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

Comment

Parašė iMiev Rodyti pranešimą
        Letai, bet graziai..
        Reikia tikėtis, kad ir darbo kokybė bus gera, ne taip, kaip Antakalnyje vietoj buvusios kino studijos...
        Lietuva visiems.

Comment

Parašė nomad Rodyti pranešimą
          Kaip vis delto solidumo prideda mažas aukštingumas + išorinės medžiagos. Atrodys gerai ir po 50 metų, skirtingai nuo devynaukščių Pilaitėje ..
          Jei nebūtų pakeitę apdailos iš klinkerinių plytų į plyteles, tada tikrai būtu gerai atrodęs ir po 50m. Dabar aš toks tikras nebūčiau. Klijuotos plytelės man su ilgaamžiškumu nesiderina.

Comment

Parašė Aizzeris Rodyti pranešimą
            Jei nebūtų pakeitę apdailos iš klinkerinių plytų į plyteles, tada tikrai būtu gerai atrodęs ir po 50m. Dabar aš toks tikras nebūčiau. Klijuotos plytelės man su ilgaamžiškumu nesiderina.
            Kodėl? Labai šiaurietiška raudonų plytų reminescencija, sakyčiau.

Comment

Kodėl? Labai šiaurietiška raudonų plytų reminescencija, sakyčiau.
              Nelabai suprantu ką neaiškiai parašiau. Nežinau ar Jums yra žinoma, kad šio objekto apdailai buvo numatyta klinkerio plytos. Vėliau, kad būtų pigiau, pasirinko plyteles. Apmūrytas namas - prabangus ir tikrai ilgaamžis statinys. Apklijuotas plytelėmis - po kurio laiko tikrai reikalaus atnaujinimų. Dar taip nėra buvę, kad neatšoktu nei viena plytelė...

Comment

Nelabai suprantu ką neaiškiai parašiau. Nežinau ar Jums yra žinoma, kad šio objekto apdailai buvo numatyta klinkerio plytos. Vėliau, kad būtų pigiau, pasirinko plyteles. Apmūrytas namas - prabangus ir tikrai ilgaamžis statinys. Apklijuotas plytelėmis - po kurio laiko tikrai reikalaus atnaujinimų. Dar taip nėra buvę, kad neatšoktu nei viena plytelė...
                Ginčyčiausi, kad šios plytelės yra geriau už tiesiog baltą stucco.

Comment

Ginčyčiausi, kad šios plytelės yra geriau už tiesiog baltą stucco.
                  Aš ginče nedalyvaučiau, nes man tiek stucco tiek plytelės yra neverta dėmesio apdaila. O va plytinė apdaila - tai jau kas kita

Comment

Aizzeri, nebuvo numatytos klinkerio plytos Buvo numatyta tai kas dabar ir daroma

Su kokybe, kaip ir visur, yra visko, bet bent kol kas sildymo saskaitos ne kosmines..

Comment

Kad jau kalba pakrypo apie karoliniskes, gal kas turit info, kas cia vyksta? pries pora dienu nustumde visas velenas, matosi susmaigstyti kuoliukai, negi tokioj vietoj sugalvojo kazkoki pastata?
                      vieta: kampas tar Simulionio ir sausio 13osios gatviu.

https://www.dropbox.com/s/1k1ipeql8j6og98/2014-05-21%2007.46.08.jpg

https://www.dropbox.com/s/qkt0djam50...2007.46.11.jpg
                      Paskutinis taisė arthuras; 2014.05.22, 10:14.

Comment

Parašė iMiev Rodyti pranešimą
                        Aizzeri, nebuvo numatytos klinkerio plytos Buvo numatyta tai kas dabar ir daroma

Su kokybe, kaip ir visur, yra visko, bet bent kol kas sildymo saskaitos ne kosmines..
                        Na kolegos darė plytų pasiūlymą, o pas mane kreipėsi dėl plytų pakabinimo sistemos. Tai man leidžia manyti, kad klinkerio plytos tikrai buvo numatytos Nors gal jie tik mastė statyti kaip šalia stovintis pastatas (klinkerio apdaila, ne plytelių apklijavimas). Tada aš galiu ir klysti

Comment

Parašė arthuras Rodyti pranešimą
                          Kad jau kalba pakrypo apie karoliniskes, gal kas turit info, kas cia vyksta? pries pora dienu nustumde visas velenas, matosi susmaigstyti kuoliukai, negi tokioj vietoj sugalvojo kazkoki pastata?
                          vieta: kampas tar Simulionio ir sausio 13osios gatviu.

Atvaizdas

Atvaizdas

https://www.dropbox.com/s/1k1ipeql8j6og98/2014-05-21%2007.46.08.jpg

https://www.dropbox.com/s/qkt0djam50...2007.46.11.jpg
                          Kas daugiabuti maximos aikstelej

Comment

vakar vakare jau pradejo nukasinet slaita, panasu, kad tikrai pamatai rimti bus

https://www.dropbox.com/s/tufyzvjfwh...2007.56.56.jpg

Comment

Naujas gyvenamosios paskirties pastatas P. Višinskio g.

Paskutinis taisė _rB_; 2014.05.23, 11:23.

Comment

Parašė _rB_ Rodyti pranešimą
                                Naujas gyvenamosios paskirties pastatas P. Višinskio g.

Atvaizdas
                                Kurioj vietoj čia tiksliau? Tas kelias nuo Užupio į oro uostą?

Comment

Kurioj vietoj čia tiksliau? Tas kelias nuo Užupio į oro uostą?
                                  Taip, tas kelias. Gal čia ir yra toj vietoj, kur dabar kažkas su kranu yra statoma?
                                  You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                                    Taip, tas kelias. Gal čia ir yra toj vietoj, kur dabar kažkas su kranu yra statoma?
                                    Atsimenu prieš metus pardavinėjo šitą 18 a sklypą po Snoro bankroto už ~350k. Galvojau, kad 2-3 kotedžus galima pastatyti. Pasirodo neturėjau fantazijos, kad galima ir 32 butų namą...

Comment

Parašė einius Rodyti pranešimą
                                      Atsimenu prieš metus pardavinėjo šitą 18 a sklypą po Snoro bankroto už ~350k. Galvojau, kad 2-3 kotedžus galima pastatyti. Pasirodo neturėjau fantazijos, kad galima ir 32 butų namą...
                                      Jau seniai įtariau, kad ten su laiku kažką statys. Pabandysiu numinti su dviračiu nufotografuoti. Įdomu, kaip atrodo iš viršaus ten visa ta erdvė į kurį bus įspraustas tas namas.

Comment

Na kolegos darė plytų pasiūlymą, o pas mane kreipėsi dėl plytų pakabinimo sistemos. Tai man leidžia manyti, kad klinkerio plytos tikrai buvo numatytos Nors gal jie tik mastė statyti kaip šalia stovintis pastatas (klinkerio apdaila, ne plytelių apklijavimas). Tada aš galiu ir klysti
                                        Na as pirkau cia busta laabai seniai, dar kai duobe buvo, tai jau tada buvo kalba apie tai kas dabar daroma

Bet neatmetu galimybes, kad jie skaiciavosi ir kitoki varianta, bet matyt, pasirinko pilnesnes kisenes sau

Comment

Parašė arthuras Rodyti pranešimą
                                          vakar vakare jau pradejo nukasinet slaita, panasu, kad tikrai pamatai rimti bus

Atvaizdas

https://www.dropbox.com/s/tufyzvjfwh...2007.56.56.jpg
                                          Tai niekas minciu apie sita vieta neturi? man cia kazkaip realiausiai atrodo kokia degaline... Ar koks Hesburgeris..

Comment

Working...
                                          X