Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nauji daugiabučiai namai Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Aizzeri, nebuvo numatytos klinkerio plytos Buvo numatyta tai kas dabar ir daroma

Su kokybe, kaip ir visur, yra visko, bet bent kol kas sildymo saskaitos ne kosmines..

Comment

Kad jau kalba pakrypo apie karoliniskes, gal kas turit info, kas cia vyksta? pries pora dienu nustumde visas velenas, matosi susmaigstyti kuoliukai, negi tokioj vietoj sugalvojo kazkoki pastata?
      vieta: kampas tar Simulionio ir sausio 13osios gatviu.

https://www.dropbox.com/s/1k1ipeql8j6og98/2014-05-21%2007.46.08.jpg

https://www.dropbox.com/s/qkt0djam50...2007.46.11.jpg
      Paskutinis taisė arthuras; 2014.05.22, 10:14.

Comment

Parašė iMiev Rodyti pranešimą
        Aizzeri, nebuvo numatytos klinkerio plytos Buvo numatyta tai kas dabar ir daroma

Su kokybe, kaip ir visur, yra visko, bet bent kol kas sildymo saskaitos ne kosmines..
        Na kolegos darė plytų pasiūlymą, o pas mane kreipėsi dėl plytų pakabinimo sistemos. Tai man leidžia manyti, kad klinkerio plytos tikrai buvo numatytos Nors gal jie tik mastė statyti kaip šalia stovintis pastatas (klinkerio apdaila, ne plytelių apklijavimas). Tada aš galiu ir klysti

Comment

Parašė arthuras Rodyti pranešimą
          Kad jau kalba pakrypo apie karoliniskes, gal kas turit info, kas cia vyksta? pries pora dienu nustumde visas velenas, matosi susmaigstyti kuoliukai, negi tokioj vietoj sugalvojo kazkoki pastata?
          vieta: kampas tar Simulionio ir sausio 13osios gatviu.

Atvaizdas

Atvaizdas

https://www.dropbox.com/s/1k1ipeql8j6og98/2014-05-21%2007.46.08.jpg

https://www.dropbox.com/s/qkt0djam50...2007.46.11.jpg
          Kas daugiabuti maximos aikstelej

Comment

vakar vakare jau pradejo nukasinet slaita, panasu, kad tikrai pamatai rimti bus

https://www.dropbox.com/s/tufyzvjfwh...2007.56.56.jpg

Comment

Naujas gyvenamosios paskirties pastatas P. Višinskio g.

Paskutinis taisė _rB_; 2014.05.23, 11:23.

Comment

Parašė _rB_ Rodyti pranešimą
                Naujas gyvenamosios paskirties pastatas P. Višinskio g.

Atvaizdas
                Kurioj vietoj čia tiksliau? Tas kelias nuo Užupio į oro uostą?
                There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

Comment

Parašė nomad Rodyti pranešimą
                  Kurioj vietoj čia tiksliau? Tas kelias nuo Užupio į oro uostą?
                  Taip, tas kelias. Gal čia ir yra toj vietoj, kur dabar kažkas su kranu yra statoma?
                  You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                    Taip, tas kelias. Gal čia ir yra toj vietoj, kur dabar kažkas su kranu yra statoma?
                    Atsimenu prieš metus pardavinėjo šitą 18 a sklypą po Snoro bankroto už ~350k. Galvojau, kad 2-3 kotedžus galima pastatyti. Pasirodo neturėjau fantazijos, kad galima ir 32 butų namą...

Comment

Parašė einius Rodyti pranešimą
                      Atsimenu prieš metus pardavinėjo šitą 18 a sklypą po Snoro bankroto už ~350k. Galvojau, kad 2-3 kotedžus galima pastatyti. Pasirodo neturėjau fantazijos, kad galima ir 32 butų namą...
                      Jau seniai įtariau, kad ten su laiku kažką statys. Pabandysiu numinti su dviračiu nufotografuoti. Įdomu, kaip atrodo iš viršaus ten visa ta erdvė į kurį bus įspraustas tas namas.

Comment

Parašė Aizzeris Rodyti pranešimą
                        Na kolegos darė plytų pasiūlymą, o pas mane kreipėsi dėl plytų pakabinimo sistemos. Tai man leidžia manyti, kad klinkerio plytos tikrai buvo numatytos Nors gal jie tik mastė statyti kaip šalia stovintis pastatas (klinkerio apdaila, ne plytelių apklijavimas). Tada aš galiu ir klysti
                        Na as pirkau cia busta laabai seniai, dar kai duobe buvo, tai jau tada buvo kalba apie tai kas dabar daroma

Bet neatmetu galimybes, kad jie skaiciavosi ir kitoki varianta, bet matyt, pasirinko pilnesnes kisenes sau

Comment

Parašė arthuras Rodyti pranešimą
                          vakar vakare jau pradejo nukasinet slaita, panasu, kad tikrai pamatai rimti bus

Atvaizdas

https://www.dropbox.com/s/tufyzvjfwh...2007.56.56.jpg
                          Tai niekas minciu apie sita vieta neturi? man cia kazkaip realiausiai atrodo kokia degaline... Ar koks Hesburgeris..

Comment

Gal ir būtų minčių jei atsidarytų ta nuoroda.

Miestai.net FB

Comment

Gal ir būtų minčių jei atsidarytų ta nuoroda.
                              Tai ir atsidaro

Comment

Parašė kasparas.v Rodyti pranešimą
                                Tai ir atsidaro
                                Man - ne.

Miestai.net FB

Comment

Man - ne.

sios dienos foto.

Comment

Tai niekas minciu apie sita vieta neturi? man cia kazkaip realiausiai atrodo kokia degaline... Ar koks Hesburgeris..
                                    As gi jau rasiau, jog daugiabuti stato. Netiki? dar pakentek ir pamatysi

Comment

Parašė feex Rodyti pranešimą
                                      As gi jau rasiau, jog daugiabuti stato. Netiki? dar pakentek ir pamatysi
                                      Nu kazkaip nesitiki.. gaila, kad medzius pjauna lauk..

Comment

Nu kazkaip nesitiki.. gaila, kad medzius pjauna lauk..
                                        čia ta vieta prie Karolinos viešbučio ir Maximos?

tikrai ten daugiabutis, pats dar prisidėjau prie projekto.

(jei vietą sumaišiau, tada atsiprašau)
                                        projektavimo paslaugos:
                                        www.rokmas.lt

Comment

Parašė rokasmas Rodyti pranešimą
                                          čia ta vieta prie Karolinos viešbučio ir Maximos?

tikrai ten daugiabutis, pats dar prisidėjau prie projekto.

(jei vietą sumaišiau, tada atsiprašau)
                                          Negi toks NT bumas, kad daugiabučius reikia kišti bele kur?
                                          Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Working...
                                          X