Ar kam nors dar idomus tas projektas? Juk jis prie pat gatves!!! Nors ir zadejo irengti apsaugine garso sienele, taciau uz keliu metru lakstantys trulikai, autobusai, britvos, transporto ismetamosios dujos leis pasijusti tikrame mieste Mano nuomone, vienas is prastesniu naujos statybos projektu
Pasakyk man nors viena projekta, kuris butu taip arti ir prie tokios judrios gatves (autobusai, troleibusai ir kitas transportas). Juk nuo kelio namai bus vos uz keliolikos metru !!!
Pasakyk man nors viena projekta, kuris butu taip arti ir prie tokios judrios gatves (autobusai, troleibusai ir kitas transportas). Juk nuo kelio namai bus vos uz keliolikos metru !!!
Hanner projektas Čiurlionio gatvėj - berods išpirko butus greičiau nei atsirado vieša informacija.
Nematau problemos dėl to, jog namai bus taip arti gatvės. Padarys storesnes sienas ir sudės trigubų stiklų paketų langus ir pamirši, kad čia pat gatvė po langais. Ypač, kai kitoje buto pusėje teka Neris ir atsiveria nuostabus vaizdas.
As esu pirkejas siame YIT projekte. Rinkausi kuo auksciau esanti buta ir kad visi langai butu i upes puse. Priesais nera jokiu objektu nuo kuriu atsimustu ir griztu triuksmas, todel per daug nesibaiminu. Kaip bus is tikro - pamatysime.
As esu pirkejas siame YIT projekte. Rinkausi kuo auksciau esanti buta ir kad visi langai butu i upes puse. Priesais nera jokiu objektu nuo kuriu atsimustu ir griztu triuksmas, todel per daug nesibaiminu. Kaip bus is tikro - pamatysime.
Kad nera jokios informacijos apie rezervacijas, kainas ar vizualizacijas internete. Kaip cia taip isigijai ?
Upės rezidencijos kainų negaliu įvardinti, kol kas viešai neskelbiamos. Rezervacija, kaip rašiau, jau galima.
Pritariu gradui, kad butai su langais į upės pusę ir dar aukštesniuose aukštuose tikrai verti dėmesio.
P.S. Kas dėl Hanner Čiurlionio butų - sulesė visus kaip sėmkes per porą mėnesių. Esmė - maža kvadratūra ir santykinai patraukli kaina. Daugelis butų šiame projekte manau eis į nuomos rinką.
Comment