Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nauji daugiabučiai namai Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Upper Rodyti pranešimą
    Nelabai supratau, kas yra 1980 m. daugiabutis? Kuo jis skiriasi nuo kitu statomu mieste naujos statybos? Kad mazai stiklo? Sis pastatas turi B energetine klase - tuo gal sutampa su sovietiniu daugiabuciu?

Kaip pati vieta? Pirktumete cia buta?
    Mano nuomone, tokiose vietose reikėtų statyti degalines, o ne namus. Galėjo nuo viaduko nuovažos bent šiek tiek daugiau patraukti namą ir būtų OK.

P.S. Upper ne statybos įmonės atstovas?

Comment

Parašė M_Mindaugas Rodyti pranešimą
      Mano nuomone, tokiose vietose reikėtų statyti degalines, o ne namus. Galėjo nuo viaduko nuovažos bent šiek tiek daugiau patraukti namą ir būtų OK.

P.S. Upper ne statybos įmonės atstovas?
      Nesu statybos imones atstovas. Tiesiog ieskau tinkamos vietos gyvenimui. Vilniuje ne tiek ir daug graziu vietu, nepavirtusiu getais.

Latviu, Blindziu, Ciurlionio...Kol kas tik sitas variantas yra panasus savo vieta.

Tai kuo sita vieta blogai? Jeigu langai ne i gatves puse, net triuksmo nesigirdes. Beje, sitas namas statomas vietoje pozeminiu garazu, tad daugiau nuo viaduko nebuvo galima jo atitraukti.

Comment

Nu ne... koks cia jums '80 tipinis projektas, kai i 35m2 sukisa 2 kambariu buta? Mane asmeniskai tokios sugrustos erdves veiktu depresyviai. Gal vienintelis teigiamas dalykas, kad zalumos netruksta aplinkui. Tik kazin ar ilgam...

Comment

Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
          Nu ne... koks cia jums '80 tipinis projektas, kai i 35m2 sukisa 2 kambariu buta? Mane asmeniskai tokios sugrustos erdves veiktu depresyviai. Gal vienintelis teigiamas dalykas, kad zalumos netruksta aplinkui. Tik kazin ar ilgam...
          Kai nėra "bašlios" daug tinka bet koks butas. Pats gyvenu 1958m. statytoj chruščiovkėj. Gerai susitvarkius tuos 36kv galima labai jaukiai gyventi. Ale čia kiekvieno reikalas ir renkasi pagal poreikius. Man asmeniškai geriau maža kvadratūra, nei didelės neapstatytos erdvės, t.y. sofa vidury 25kv kambario
          Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

tai ar galite kas nors ka nors neigiamo apie si projekta, vieta pasakyti? Butu ten yra ivairiu kiek maciau, kokios nori konfiguracijos, nors ir 100 kv.m. su vienu kambariu.

Comment

Vieta prasta bent jau man. Ką ten šalia "uniformų" akademijos veikti?

Comment

Parašė SPX Rodyti pranešimą
                Vieta prasta bent jau man. Ką ten šalia "uniformų" akademijos veikti?
                Keista, man atrode viena geriausiu vietu Vilniuje..Daug zalumos, misku, geras susisiekimas, mazas apstatymas.

O kur tuomet pagal pati Vilniuje gera vieta?

Comment

Keista, man atrode viena geriausiu vietu Vilniuje..Daug zalumos, misku, geras susisiekimas, mazas apstatymas.

O kur tuomet pagal pati Vilniuje gera vieta?
                  O aš ir nekalbu apie geras, tik sakau, kad ši vieta prasta man, kaip tau aš gi nežinau Aplamai gera vieta prie gana svarbių gatvių - nu nežinau, nežinau. Man gera vieta būtų ten kur 1km spinduliu nėra jokiu svarbių transporto arterijų.

Comment

tai ar galite kas nors ka nors neigiamo apie si projekta, vieta pasakyti? Butu ten yra ivairiu kiek maciau, kokios nori konfiguracijos, nors ir 100 kv.m. su vienu kambariu.
                    Na, bando Jums pasakyti kolegos, bet kad nelabai norite išgirsti.
                    "Vietą mieste" reikėtų parodyti Va taip, o ne nupiešti žalią paveiksliuką, vaizduojanti neaprėpiamus pušynus ir taip bandyti apdumti akis. Apstatymas, gal ir nėra tankus, bet pastatas yra per arti gatvių. Žinoma, tas "per" - kiekvienam asmeniškas.
                    Kaip jau turbūt spėjote pastebėti, daugeliui kolegų jis nepriimtinas, tai ir įvardinam, kaip "kažką neigiamo" apie šį projektą, jau nekalbame apie architektūrą (jos ten tiesiog nėra).
                    Kaiminytėje - Universtetas (Europos Humanitarinis). Kažkas kalbėjo apie uniformuotus, tai težino, kad uniformuotiejį jį yra išnuomąvę ir patys ten nesilanko, kaip beje senokai jei nebeuniformuoti o Riomerio anūkai.
                    Ar tai gera kaiminystė? Sužinosit pagyvenę, bet studentai nebemokinukai, gal nebgioja už kampo, į gretimo namo laiptinę parūkyti?
                    Na ir tos pievos... Jei jos priklauso namo sklypui - valio, bet jei tai tik sutvarkyta kaimyno žemė...
                    O nebandėt iškotis gretimame kvartale, t.y. "Antaklanio ložėse"? Na, kur vietoj kinostudijos stato? Ar ten jau kainos ima kandžiotis?

Comment

Aš visada galvojau, kad ten vis dar Policijos akademija. Prieš kažkiek metų dar šaudykloj yra tekę būti ir šaudyti Na, bet mokslo įstaigos kaimynystė vis tiek nelabai. Išvis toks jausmas, kad čia bendrabutį studentčiokam stato
                      Paskutinis taisė SPX; 2012.07.23, 13:02.

Comment

Parašė Arvydasas Rodyti pranešimą
                        Na, bando Jums pasakyti kolegos, bet kad nelabai norite išgirsti.
                        "Vietą mieste" reikėtų parodyti Va taip, o ne nupiešti žalią paveiksliuką, vaizduojanti neaprėpiamus pušynus ir taip bandyti apdumti akis. Apstatymas, gal ir nėra tankus, bet pastatas yra per arti gatvių. Žinoma, tas "per" - kiekvienam asmeniškas.
                        Kaip jau turbūt spėjote pastebėti, daugeliui kolegų jis nepriimtinas, tai ir įvardinam, kaip "kažką neigiamo" apie šį projektą, jau nekalbame apie architektūrą (jos ten tiesiog nėra).
                        Kaiminytėje - Universtetas (Europos Humanitarinis). Kažkas kalbėjo apie uniformuotus, tai težino, kad uniformuotiejį jį yra išnuomąvę ir patys ten nesilanko, kaip beje senokai jei nebeuniformuoti o Riomerio anūkai.
                        Ar tai gera kaiminystė? Sužinosit pagyvenę, bet studentai nebemokinukai, gal nebgioja už kampo, į gretimo namo laiptinę parūkyti?
                        Na ir tos pievos... Jei jos priklauso namo sklypui - valio, bet jei tai tik sutvarkyta kaimyno žemė...
                        O nebandėt iškotis gretimame kvartale, t.y. "Antaklanio ložėse"? Na, kur vietoj kinostudijos stato? Ar ten jau kainos ima kandžiotis?
                        Dekoju uz issamia ir argumentuota nuomone.

Sklypas kaip jus sakote bus kaimynu, nes pacio namo sklypas yra tik po namu., ir tas nuomojamas 99 metams.

O kuo Antakalnio lozes butu pranasesnis projektas nei sis? Juk stato maza geta, t.y. bus daug pastatu vienas salia kito, kurie jaukumo tikrai nesukurs.

Aciu.

Comment

Dekoju uz issamia ir argumentuota nuomone.

Sklypas kaip jus sakote bus kaimynu, nes pacio namo sklypas yra tik po namu., ir tas nuomojamas 99 metams.

O kuo Antakalnio lozes butu pranasesnis projektas nei sis? Juk stato maza geta, t.y. bus daug pastatu vienas salia kito, kurie jaukumo tikrai nesukurs.

Aciu.
                          Tokiu atveju reikia pirkti namą su 5m aukščio tvora ir džiaugtis privatumu Ir aplamai Jūsų prioritetai būstui kažkokie įdomūs. Net ir gyvenant daugiabutyje, kuris stovi laukuose vienas kaip medis kaimynai bus.

Comment

Tokiu atveju reikia pirkti namą su 5m aukščio tvora ir džiaugtis privatumu Ir aplamai Jūsų prioritetai būstui kažkokie įdomūs. Net ir gyvenant daugiabutyje, kuris stovi laukuose vienas kaip medis kaimynai bus.
                            kodel idomus prioritetai? Tiesiog, norisi, kad rajonas butu ne "Getas", langai ne i kita nama/ pastata, salia butu gamtos. Ir viskas.

Comment

kodel idomus prioritetai? Tiesiog, norisi, kad rajonas butu ne "Getas", langai ne i kita nama/ pastata, salia butu gamtos. Ir viskas.
                              Kompleksuotas kažkoks esate Kad ir langai į kitus langus žiūri, yra taisyklė - tavo namai ir juose darai ką nori ir kompleksai turėtų būti paskutinėje vietoje.

Comment

Kompleksuotas kažkoks esate Kad ir langai į kitus langus žiūri, yra taisyklė - tavo namai ir juose darai ką nori ir kompleksai turėtų būti paskutinėje vietoje.
                                Todėl žmogus ir nenori žiūrėti į jūsų langus, nes jūs ten darote ką norite

Jei nesistengiate suprasti, nereikia garsiai šaukti.

Comment

Parašė vėkas Rodyti pranešimą
                                  Todėl žmogus ir nenori žiūrėti į jūsų langus, nes jūs ten darote ką norite

Jei nesistengiate suprasti, nereikia garsiai šaukti.
                                  O čia jau kiekvieno reikalas kas ką daro, kiekvieno pomėgiai skirtingi. Man pvz. netrukdo, kad priešais kaimynai skalbinius balkone džiaunasi ar dviratį laiko. O man nekelia jokiu problemų tai, kad jie mato kaip aš balkone skalbinius džiaunuos vasarą

Comment

Nesu statybos imones atstovas. Tiesiog ieskau tinkamos vietos gyvenimui. Vilniuje ne tiek ir daug graziu vietu, nepavirtusiu getais.

Latviu, Blindziu, Ciurlionio...Kol kas tik sitas variantas yra panasus savo vieta.

Tai kuo sita vieta blogai? Jeigu langai ne i gatves puse, net triuksmo nesigirdes. Beje, sitas namas statomas vietoje pozeminiu garazu, tad daugiau nuo viaduko nebuvo galima jo atitraukti.
                                    Šita vieta bloga yra tuo, kad labai toli nuo miesto centro ir aplink infrastruktūra neišvystyta. Nei mokyklos, nei darželio, nei parduotuvės, pagaliau, normalios nėra. Nu šiaip kaip ir yra, lyg ir netoli, bet iki jų vistiek reikia paeit, kirst didelio intensyvumo gatves ir pan.
                                    Aš čia nepirkčiau, man patinka turėt galimybę Senamiestį pėsčiomis pasiekt, o ypač - naktį girtam pareit

Comment

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                                      Šita vieta bloga yra tuo, kad labai toli nuo miesto centro ir aplink infrastruktūra neišvystyta. Nei mokyklos, nei darželio, nei parduotuvės, pagaliau, normalios nėra. Nu šiaip kaip ir yra, lyg ir netoli, bet iki jų vistiek reikia paeit, kirst didelio intensyvumo gatves ir pan.
                                      Aš čia nepirkčiau, man patinka turėt galimybę Senamiestį pėsčiomis pasiekt, o ypač - naktį girtam pareit
                                      Dabar prasidės, kad senamiestis baisiai didelis getas ir kažkam jame gyventi ne prestižas

Comment

Pastarojo daugiabučio Žirmūnuose vienas iš didesnių minusų tikriausiai bus stovėjimo vietų automobiliams trūkumas. Peržvelgus nuotraukas tame puslapyje, tai matosi jog ir dabar "ne pyragai", o atsiradus keliasdešimt naujų automobilių, tikėtina jog jais bus užkištos visos įmanomos vietos. Manęs tai nežavi toks gyvenimas tarsi automobilių aikštelėje, kai visur žengus žingsnį atsitrenki į automobilį.

Objekto vieta irgi niekuo neypatinga.

Comment

Parašė Upper
                                          http://www.pajuriovila.lt/lt/nekilno...as_klaipedoje/

O kaip sis variantas lyginant su valakampiais? Kuris variantas vietos prasme yra geresnis ?
                                          Tema lyg ir apie daugiabučius Vilniuje, o Klaipėda ne į temą čia...

Comment

Working...
                                          X