Wow City
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Kitas Rodyti pranešimąNemačiau, kad forume būtų aptarinėjamas statomas daugiabutis prie Ozo g. 41 Impuls'o. Namas labai prispaustas prie sporto klubo (jei teisingai suprantu, tai langai turėtų būti orientuoti į tą pusę), toks vaizdas, kad planuoja griauti tą sporto klubą, nors niekur neteko girdėti.
Comment
-
Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimąPagal tinklapį, tai į sporto klubą ir gatvę nusuktos laiptinės sienos (ir langai) bei dviejų būtų miegamojo langai.
Tai problemos kaip ir nėra
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąGal mes kažko nežinome dėl Paukščių tako, nes nu tikrai be šansų būtų parduoti butus į sporto klubo sieną, ant kurios man rodos dar dabar yra įrangos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
o i kita puse gyvens ziurint i kapines. Mane tikrai stebina kai kurie NT vystytoju sprendimai del vietos kur kisa savo daugiabucius.
- 9 patinka
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
o i kita puse gyvens ziurint i kapines. Mane tikrai stebina kai kurie NT vystytoju sprendimai del vietos kur kisa savo daugiabucius.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Į kapines žiurėtai tai dar gana geras variantas. Visada ramu, triukšmo po langais nebus, daugiabučio po 3 metų irgi neužstatys. Čia toli gražu ne prasčiausias variantas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė RitaV Rodyti pranešimąSveiki,
Kokia nuomonė Apie Veikmės parko namus Bsltupiuose? Gal čia yra tokių kurie jau įsigijo?
Comment
-
Parašė Chatbot Rodyti pranešimąTrūksta tik juokelio apie "ramius kaimynus" jūsų diskusijoj. ;P
- 1 patinka
Comment
Comment