Manau Anreka dar neišnaudojo viso esamo potencialo rinkai pasiūlyti ekonomišką šiuolaikinį būstą šiuolaikiniam miesto žmogui, tuo pat metu patankinant išskydūsį miestą. Keletą nuotraukų įkvėpimui:
Panašu, jog ne toj šaly jie verslą daro Mano mokykloje mokėsi Pušinaitis, o jo tėvas buvo nemažo stoto vyras. Apgynė kažkada mus nuo būrio kitos komandos sirgalių. Įdomu ar čia tėvas, sūnus ar šiaip bendrapavardžiai.
Panašu, jog ne toj šaly jie verslą daro Mano mokykloje mokėsi Pušinaitis, o jo tėvas buvo nemažo stoto vyras. Apgynė kažkada mus nuo būrio kitos komandos sirgalių. Įdomu ar čia tėvas, sūnus ar šiaip bendrapavardžiai.
Atsikirto Mūsų visuomenėje yra priimta: oponuoti, paaiškinti, supažindinti. Welcome back to heavily criticized post communist country.
Jo, atsikirto, rėžė, žėrė, pažėrė, driokstelėjo(nors šitas paskutinis tai labiau tinka heavy oro pagadinimui apibūdinti ). Kas gerai, jei tam K17 neplanuoji gyvent, tai kad bent to namo išorė atrodo ne tokia LeičiųKarobkės-style (nors vidaus išplanavime tai nemažai šansų kad čia tas pats nucopypastintas projektas). Aišku jei pastatys taip kaip papaišė.
Jo, atsikirto, rėžė, žėrė, pažėrė, driokstelėjo(nors šitas paskutinis tai labiau tinka heavy oro pagadinimui apibūdinti ). Kas gerai, jei tam K17 neplanuoji gyvent, tai kad bent to namo išorė atrodo ne tokia LeičiųKarobkės-style (nors vidaus išplanavime tai nemažai šansų kad čia tas pats nucopypastintas projektas). Aišku jei pastatys taip kaip papaišė.
Ten tiesiog geresni vizualizaciju artista nusipirko, esu 80% isitikines kad bus tinkas arba kazkas panasaus i Kauno-Algirdo masterpiece, tik bus balti remai balkonuose vietoj pavaizduotu beremiu.
Daugumai žmonių dzin architektūra (kaip ir aplinka, gali būti šalia sąvartynas, bomžynas arba judri magistralė), svarbu nauja statyba (gera energetinė klasė), lokacija, kaina ir parkingo vieta.
Daugumai žmonių dzin architektūra (kaip ir aplinka, gali būti šalia sąvartynas, bomžynas arba judri magistralė), svarbu nauja statyba (gera energetinė klasė), lokacija, kaina ir parkingo vieta.
Pilnai sutinku. Nupirks salia savartyno, paskui desimtmeciais baksnos savivaldybe o kodel cia savartynas, niau niau.
Ir kuo bus prastesne ekonomine situacija tuo labiau pirks Anrekos slamsta.
Gal ir ne visai pažodžiui, bet daugiabučiai Fabioniškių gale stovi ant pačio tikriausio savartyno šlaito
Ai dar ten ir šunynas (benamių mirties stovykla) buvo ir tai niekaip netrukdė gyventojams.
Tam baltai raudonam name gyvena mano kolega. Šiap jam labai patinka vieta ir panašiai, nors šiap gyvenime gan pedantiškas yra. Vienintelis trūkūmas- sumažėjo vietos parkavimui, netgi kažkas nuolat pradėjo skųsti dėl parkavimo ant borto. Yra jau nuspirkęs kitą NT, džiaugiasi, kad pavyks išsikelt kuo toliau nuo stukačių.Visą kitą- 10balų
rašiau aš jiems savo pasiūlymus. 1 buvo dėl pristūmimo arčiau gatvės, 2 buvo dėl aukščio didinimo. Atrašė, kaip suprantu atmesti abu (nors tiesiogiai to neįvardija):
1. Visa Didlaukio gatvė užstatyta tarybiniu laikotarpiu, tam laikui būdingu daugiabučiams gyvenamiesiems kvartalams laisvojo planavimo principu. Dėl to mūsų projektuojamo pastato visiškai nebūtina statyti perimetriniu gatvės užstatymo būdu, kuris, pavyzdžiui, būtų tinkamiausias Vilniaus Naujamiesčiui. Be to, namo langų atitraukimas nuo gatvės, kurioje automobilių eismas vis tik yra ženklus, pagerintų butų izoliaciją nuo transporto skleidžiamo triukšmo. Yra ir praktinė tokio sprendimo priežastis - sklypo dalyje prie gatvės yra paklota keletas magistralinių inžinerinių tinklų trasų, kurias iškelti tam, kad jų vietoje būtų galima statyti pastatą, būtų labai sudėtinga ir neracionalu.
2. Projektinių pasiūlymų sprendiniuose pasirinktas urbanistinis principas - palaipsninis pastatų aukštingumo perėjimas nuo 2 aukštų parduotuvės Didlaukio gatvės pradžioje iki 9 aukštų esamo Baltupių kvartalo užstatymo. Šis sprendimas, kaip ir visa projektinių pasiūlymų medžiaga, buvo aptarta ir preliminariai derinama su Vilniaus Miesto vyriausiuoju architektu.
rašiau aš jiems savo pasiūlymus. 1 buvo dėl pristūmimo arčiau gatvės, 2 buvo dėl aukščio didinimo. Atrašė, kaip suprantu atmesti abu (nors tiesiogiai to neįvardija):
Projektas "aptartas ir preliminariai derinamas su Vilniaus Miesto vyriausiuoju architektu" - tai taip suprasti, kad p. Pakalnis jau palaimino dar vieną parkingą priešais pastatą? Aleliuja.
Kokia prasmė stumti namą arčiau gatvės? Kad būtų daugiau triukšmo bute ir užterštumas, ypač kai gazuoja į kalną? Aš kaip tik norėčiau kuo toliau ir parkingas tuo kampu pats tas. Nieko nepastatys į tą vietą.
Lol, kolegos logika tai auksčiausio lygio... O pedantas nebandė laikytis KET ir gerbti kitus, kaip visi normalūs žmonės? Nes tiesiog su tokiu marozišku mąstymu, persikėlus į kitą vietą, po mėnesio vėl reikės ieškotis naujo NT kuo toliau nuo stukačių.
Manau kitą NT pirks su parkingo vieta, supras, kad nemokamų niekur nebeliko.
Comment