Kodėl Buivydiškių Namai sustojo?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Snikelis Rodyti pranešimąKodėl Buivydiškių Namai sustojo?
Comment
-
Tikriausiai dėl to, kad projekto rangovui iškelta bankroto byla, kurią iškėlė statytojas. Man tai šiaip keista, kas gali pirkti didelės vertės turtą - NT iš statytojo, kuris turi 6 darbuotojus ir kuriems mokamas vidutinis 100 Eur atlyginimas. Ir kai rangovai būna tokie, kurie dėl keliasdešimties tūkst. eur bankrutuoja.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąTikriausiai dėl to, kad projekto rangovui iškelta bankroto byla, kurią iškėlė statytojas. Man tai šiaip keista, kas gali pirkti didelės vertės turtą - NT iš statytojo, kuris turi 6 darbuotojus ir kuriems mokamas vidutinis 100 Eur atlyginimas. Ir kai rangovai būna tokie, kurie dėl keliasdešimties tūkst. eur bankrutuoja.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė thisisgoodnews Rodyti pranešimą
Comment
-
Galima bandyt spet kad pirmuose aukštuose bus komercija. Bet iš kito vizualaus paveiksliuko kyla neraminantis ytarimas kad kažkiek panašu į autoparkovką 1-2aukštuose. Tenutrenkia mane žaibas jei savo ytarimais prišauksiu nelaimę tam sklypuiPaskutinis taisė evvt; 2019.10.30, 16:54.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąGalima bandyt spet kad pirmuose aukštuose bus komercija. Bet iš kito vizualaus paveiksliuko kyla neraminantis ytarimas kad kažkiek panašu į autoparkovką 1-2aukštuose. Tenutrenkia mane žaibas jei savo ytarimais prišauksiu nelaimę tam sklypui
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
Garažo durys į komercines patalpas? Yeah sure.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąIš šio taško toks 1928 m. NY.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
Garažo durys į komercines patalpas? Yeah sure.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė thisisgoodnews Rodyti pranešimą
Norėtųsi, kad tokių principu ir Krokuvos namų sklypas būtų pabaigtas.Aviate, navigate, communicate
- 4 patinka
Comment
Comment