bookingo ir airbnb fanai manau veda derybas del tokiu inkileliu. Dislokacija tikrai gera nakvynei ir dusui, o ko daugiau tereik. Nera prasmes poslint situacijos, kekses anksciau ar veliau tures palikti savo postus.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimą
Parašė Lettered Rodyti pranešimąFizikų namai II.Paskutinis taisė Ginthus; 2019.07.03, 09:03.
Comment
-
Sveiki, ieškau būsto ir kurį laiką jau esu susidomėjusi Trinapolio projektu. Kadangi rinkoje galima sakyti esu naujokė, gal turite įžvalgų/nuomonių apie šį projektą (kokybė, kaina, vystytojas)? Ar vertas dėmesio projektas lyginat su Linkmenų ežerų projektu? Pastebėjau, kad gana lėtai vyksta butų pardavimai, ar nėra tikimybės, kad projektas vėl užstrigs? Ačiū, lauksiu visų nuomonių
Comment
-
Suomiai dabar stato, teismai praktiškai pasibaigę - dėl jų stoti jau šansų kaip ir nebėr, ekonomika ne krizėj, užstrigti tikrai neturėtų. Stato per daug neskubėdami, bet juk ir planavo iki metų galo pabaigt, tai manau, kad ir pabaigs.
Parašė sofijaa Rodyti pranešimąSveiki, ieškau būsto ir kurį laiką jau esu susidomėjusi Trinapolio projektu. Kadangi rinkoje galima sakyti esu naujokė, gal turite įžvalgų/nuomonių apie šį projektą (kokybė, kaina, vystytojas)? Ar vertas dėmesio projektas lyginat su Linkmenų ežerų projektu? Pastebėjau, kad gana lėtai vyksta butų pardavimai, ar nėra tikimybės, kad projektas vėl užstrigs? Ačiū, lauksiu visų nuomonių
Comment
-
Parašė sofijaa Rodyti pranešimąSveiki, ieškau būsto ir kurį laiką jau esu susidomėjusi Trinapolio projektu. Kadangi rinkoje galima sakyti esu naujokė, gal turite įžvalgų/nuomonių apie šį projektą (kokybė, kaina, vystytojas)? Ar vertas dėmesio projektas lyginat su Linkmenų ežerų projektu? Pastebėjau, kad gana lėtai vyksta butų pardavimai, ar nėra tikimybės, kad projektas vėl užstrigs? Ačiū, lauksiu visų nuomonių
Comment
-
- 2 patinka
Comment
-
Parašė sofijaa Rodyti pranešimąSveiki, ieškau būsto ir kurį laiką jau esu susidomėjusi Trinapolio projektu. Kadangi rinkoje galima sakyti esu naujokė, gal turite įžvalgų/nuomonių apie šį projektą (kokybė, kaina, vystytojas)? Ar vertas dėmesio projektas lyginat su Linkmenų ežerų projektu? Pastebėjau, kad gana lėtai vyksta butų pardavimai, ar nėra tikimybės, kad projektas vėl užstrigs? Ačiū, lauksiu visų nuomoniųAviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Kodėl renkanties būtent šiuos projektus?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė sofijaa Rodyti pranešimą
Ganėtinai neblogas kainos ir kvadrato santykis (Trinapolis nuo 1650 EUR/kv., Linkmenų ežerai ~ 1750 EUR/kv.), abiejų projektų vieta mieste gera, kokybė aprašymuose taip pat nebloga (neaišku kaip realybėje, žinoma...). Kurį laiką buvau apsistojusi ir ties Linkmenų ežerų projektu, tačiau atsižvelgiant į naujai vystomų projektų apimtis Šnipiškėse, panašu, kad keletos metų bėgyje ten gali būti "skruzdėlynas", kas manau, galimai gali turėti įtakos ir pačio būsto nuvertėjimui. Todėl šiuo metu priimtinesnis ir patrauklesnis tampa Trinapolio projektas.
Comment
-
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimą/\ skelbiasi, kad A klases
Trinapolio vieta "žalesnė", kol pievos neužstatytos, didžiausias minusas man tai pakankamai daug griūvančios pramonės ir judėjimas Kalvarijų g. piko valandomis.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Kažkas čia rašė, kad keista, jog nebuvo PP svarstymo, o jau apsitvėrė sklypą. Tai tiek ir aptverta. Tvorelė į gatvės pusę, kuri veikia kaip reklama.
Beje, statytojai sako, kad projektas dar koreguosis nuo to, kas buvo trumpai išviešinta. T.y. keičiasi ir sklypo planas ir pastatų architektūra.
- 1 patinka
Comment
Comment