Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nauji daugiabučiai namai Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Visi langai vienodai įstiklinti, nematau tame super kažko baisaus. Man asmeniškai Arkados namai prie Pašilaičių žiedo ar net Aguonų g. perlai yra baisesni. Tik čia daugumoje butų bus nuomininkai, tai va tas faktas jau prastesnis.

Comment

Galima pagalvoti, kad čia nauja statyba Maskvoje. Ten toks daugiabutis būtų modernyj ekskliuzyv. Deja, jis Vilniuje.

Comment

bet cia senas projektas, juk tai ne Leiciu namai.

Comment

^^ taip, čia prie pat aplinkelio. Ten dar kažką krapšto, nors jau gyvenamas

Comment

Bastėja Life

https://citify.eu/basteja-life/

Comment

Parašė Globalus Rodyti pranešimą
              Perkunkiemis

Click image for larger version

Name:	P90618-171922.jpg
Views:	278
Size:	265,4 kB
ID:	1729792
              Panasu i 70's prancuzijos gettus. Le Corbusier kape rodo like'a.

Comment

Žinot, o palyginti su kitais Perkūnkiemio namais, čia bent yra mintis, kažkoks dizainas ir net normalus parkingas. Ir ar man atrodo, kad pirmam aukšte komercinės patalpos? Esu nustebęs.

Comment

Parašė R.D. Rodyti pranešimą
                  Žinot, o palyginti su kitais Perkūnkiemio namais, čia bent yra mintis, kažkoks dizainas ir net normalus parkingas. Ir ar man atrodo, kad pirmam aukšte komercinės patalpos? Esu nustebęs.
                  Gal man nesusipratusiam galite paaiškinti, kuo šis parkingas normalesnis ir kitoks, nei prie kitų Perkunkiemio namų turinčių antžeminį parkingą?
                  Šito pastato architektūrą galima pavadinti "gyventojai tiuninguoja", nes jau nuo pat pradžios užprogramuota, kad fasadas atrodys pagal geriausias Naujininkų bendrabučių tradicijas: vienas užsikabins užuolaidas, kitas pasikabins žaliuzes, trečias užsitamsins veidrodine plėvele, o ketvirtas - suneš visą sandėliuko turinį į skaidrų balkoną. Kai tuo tarpu kituose namuose fasadai +/- atrodo taip, kaip sugalvojo architektas.

Comment

Jei ant svarstykliu mestelt LUIDO Linksmaji kvartala ir Leiciu, tai galima rast privalumu pastarajame. Pvz. jis turi pozemini ar pusiau pozemini parkinga(luidas tik garazus is vidines puses, kurie yra extra baisumo), komercines patalpas pirmam aukste(luide nera), istiklintas lodzijas, balta spalva, kuri geriau ziurisi uz smelio, kazoki ale akcenta, su tais raudonu spalvu remais mazesnio aukstingumo, Luido iki 12a, cia 9. Tik klausimas kaip bus su vidiniu kiemu, ar bus bent kazkokios zalumos ir jaukumo ar padarys pigiausiu imanomu budu. Bet siai dienai Leiciai tikriausiai prasciausias dideles apimties projektas. Tie patys Ombergo namai netoliese yra gerokai aukstesnio lygio.

Comment

Ok, ok, tik akmenim neužemėtykite... šiaip pasirodė bendram kontekste kažkas ne taip siaubingo, pažaista su tais raudonais apvadais.

Comment

Ok, ok, tik akmenim neužemėtykite... šiaip pasirodė bendram kontekste kažkas ne taip siaubingo, pažaista su tais raudonais apvadais.
                        Labai gerai, kad sakom nuomones. Nestandartine, siek tiek paargumentuoa nuomone yra daug idomesne nei vienas zodis TRAGEDIJA ar kazkas panasaus. Kiekvienoj tragedijoj galima rasti kazkoka pozityvaus ir atvirksciai.

Comment

Na tas pažaidimas ne iki galo padarytas. Kad ir kiek žiūrėčiau, tie apvadai primena "pažymėtus" butus - tarsi pažymėti, kurie laisvi ir parduodami.

Comment

Po to, kiek Perkūnkiemis susilaukė kritikos visuomenėje, būtų keista jeigu į tai nebūtų atsižvelgta ir kažkas bent minimaliai pagerinta. Na, šis bei tas padaryta, bet vis tiek nieko gero, kai už lango jau tuoj trečias XXI a. dešimtmetis...
                            Snowflakes will attack U <3

Comment

Šitas projektas niekuo negeresnis nei prieš 10 metų perkūnkiemyje statyti Anrekos 9 aukščiai. Toks pats nesveikas sklypo užstatymo intensyvumas be normalaus kiemo. Gelbėja tik tai, kad iš vienos pusės planuojamas skveras, iš kitos darželis ir bieliūnų g..Visi kita tas pats šūdinas žigulys tik feisliftintas dar labiau bloginantis ir taip bloga šito rajono situaciją.
                              Paskutinis taisė k0fis; 2019.06.19, 22:41.

Comment

Lyg Anrekai ne p*... Svarbu perka, o tikrai matome, kad perka. Absoliučiai biudžetinė kokybė žemiausiai visuomenės klasei, kuri nori buto naujos statybos name. Jie patys neslepia, kad konkuruoja būtent kaina.
                                Kol valstybė leidžia statyti getus, tol yra, kas stato, nes paklausa yra. Laikomasi minimalių reikalavimų ir tiek. Normalu. Gaila tik, kad ta pati Anreka pradeda arčiau centro lįst, Šnipiškėse panašią nesąmonę pastatys.

Comment

Man spalvos patinka,bet jau geriau butu visas baltas,kazkaip man tie raudoni remai nesziuri

Comment

Iš kitos pusės. Dar 3 devynaukščiai net nepradėti statyti.

Comment

Parašė k0fis Rodyti pranešimą
                                      Iš kitos pusės. Dar 3 devynaukščiai net nepradėti statyti.
                                      Bet ale gi parkingas bus poros aukštų požeme jei gerai įžiūriu. Teigiamas pokytis jeigu taip.

Comment

Butai Snipiskese - Kernaves Aveniu. nezinau ar kas buvo ideja foto,bet lyg neteko matyti pries tai.

Comment

Old news tai ne tas zodis. Gal du puslapiai jei ne daugiau apie sita projekta kazkur yra.

Comment

Working...
                                          X