Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nauji daugiabučiai namai Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Darius_ Rodyti pranešimą

Man irgi sukėlė įtarimą. 700 butų už 112 mln. Eur? Vidutiniškai investicijos į vieną butą 160 000 Eur?
    Jeigu dar senai įsigyto sklypo savikaina neįskaičiuota į šitas investicijas, gaunasi dar didesnės investicijos. Čia turėtų vidutinio buto plotas būti apie 80-100 kv., kad ir viską pardavus projektas atsipirktų.
    Spėju į investicijas įtraukti viso sklypo infrastruktūros darbai, viadukai, tuneliai ir pan.
    Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Jeigu dar senai įsigyto sklypo savikaina neįskaičiuota į šitas investicijas, gaunasi dar didesnės investicijos. Čia turėtų vidutinio buto plotas būti apie 80-100 kv., kad ir viską pardavus projektas atsipirktų.
      Spėju į investicijas įtraukti viso sklypo infrastruktūros darbai, viadukai, tuneliai ir pan.
      Na kažin. Juk parduodant dar +pvm, tradiciškai marža turėtų siekt apie 20%.

Comment

15min isejo vz.lt straipsnis:

Planuojama, kad buvusios „Velgos“ gamyklos teritorijoje palei Nerį ir šalia Vingio parko įsikursiantis kvartalas „Vingio parkas“ bus pradėtas statyti 2020 metais. Pirmojo iš keturių etapų pabaiga numatoma 2021 metų pabaigoje, pranešė įmonė. „M.M.M. projektų“ vadovo Aisvido Sriebaliaus teigimu, šiuo metu plėtrai tinkamas metas, nes būsto pirkėjai ypač aktyvūs.

Šiuo metu projektui ieškoma architekto, jis turės rasti sprendimus, kaip integruoti Neries krantinę, kad upė kurtų vertę ne tik naujo kvartalo gyventojams, bet ir taptų patrauklia vieša erdve.

„M.M.M. projektai“ Vilniuje planuoja statyti dar du gyvenamuosius kvartalus – „Jomanto parką“ prie miško Baltupiuose bei „Žvėryno parką“ prie Žvėryno tvenkinių ir skvero.

„Žvėryno parke“ už 5 mln. eurų iškils vienas pastatas su 32 butais, o „Jomanto parko“ trijuose kvartalo namuose už 112 mln. eurų planuojama pastatyti apie 200 butų. Jų statybos prasidės šiemet, projektus planuojama baigti 2021-aisiais. „M.M.M. projektai“ Geležinio vilko gatvėje nuo 2018 metų valdo dalį 14 hektarų ploto sklypo, kurio kitoje dalyje įmonė „Vingio turtas“ planuoja prekybos centro „Akropolis“ projektą.

Comment

Čia tai dar labiau sumaišyta. 200 butų statys už 112 mln. Eur "Jomanto parke"

Comment

Gal Maxima dovaną miestui daro. Pastatys brangiai ir parduos pigiau miestiečiams

Comment

Lithome pardave Pilaites parko II etapa ir dabar kazkas ji paleido, kaip Bitenu butus:
              https://www.aruodas.lt/butai-vilniuj...jau-1-2705809/

Click image for larger version

Name:	vilnius-pilaite-bitenu-g-3-kambariu-butas.jpg
Views:	213
Size:	352,6 kB
ID:	1713740

Comment

Parašė mr_miegas Rodyti pranešimą
                Lithome pardave Pilaites parko II etapa ir dabar kazkas ji paleido, kaip Bitenu butus:
                Tas kažkas yra UAB Kijota, tie patys kur statė "Pilaitės vakarai"

Comment

Grigalaukio dominija 1-as etapas, Pasilaiciai

Comment

Laisves 77

Click image for larger version

Name:	D6733F44-4BDF-478F-B893-42BB1981B476.jpeg
Views:	193
Size:	259,9 kB
ID:	1714960

Comment

Musu detaliai aptarto Kavoliuko 14 renderis. Paziurekit, koks jis mielas

Comment

O saldumas...
                        Snowflakes will attack U <3

Comment

Renderiai visada būna su cukraus perteklium

Comment

Ir net žvakė va dega, jokio vėjelio

Comment

Parašė Zygis Rodyti pranešimą
                              Ir net žvakė va dega, jokio vėjelio
                              statiški renderiai neturi tokios f-jos.

Comment

Parašė evvt Rodyti pranešimą
                                Renderiai visada būna su cukraus perteklium
                                Bet čia jau truputį aukštesnis levelis Nu neišpasakytai gražu. Pamenu kaip 90-aisiais buvo populiari tokia nesibaigianti knygų serija - "užsienio rašytojų meilės romanai". Tai tik jų viršeliai dar gali savo grožiu konkuruoti su šiuo renderiu.

Comment

Man tai truputį keistas bandymas stumti vidinių kiemų apatinių aukštų pieveles, kaip kažkokią jaukią asmeninę laiko leidimo erdvę. Ar tikrai jauku sėdėti ant sofkutės ir mėgautis romantišku vakaru, kai šalia esančiu šaligatviu vaikšto kaimynai? Mano kieme (kurio dalis atrodo beveik identiška renderiui) irgi panaši situacija. Ne vienas apatinio aukšto kaimynas netgi susirentė staliuką ir suoliuką pasisėdėjimui ir matyt nuoširdžiai bandė save įtikinti, kad tai gali veikti, ir kad jie sėdės šiltais vakarais ir gurkšnos vynelį. Bet realybėje nelabai matau, kad kas nors taip sėdėtų savo vidinio kiemo "terasoje" su visu aplinkiniu traffic'u ir smalsiomis praeivių akimis. Guli tie staliukai/suoliukai nenaudojami. Nu neveikia tai. Ypač ne sugrūstame daugiabučio kieme ir ne Lietuvoje, kur žmonės mėgsta privatumą.
                                  Paskutinis taisė John; 2019.04.15, 07:06.

Comment

Jo, sėdės čia taip visi vos ne gatvėj... Žmonės užuolaidas aklinai užsidenginėja kad tik kas nepamatytų kaip televizorių žiūri, stato kuo aukštesnes tvoras ar želdina aukštas gyvatvores, kad niekas nematytų kiemo - o čia lauke apsikabinę prie žvakių sėdės. Neįtikina toks pavaizdavimas.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                      Man tai truputį keistas bandymas stumti vidinių kiemų apatinių aukštų pieveles, kaip kažkokią jaukią asmeninę laiko leidimo erdvę. Ar tikrai jauku sėdėti ant sofkutės ir mėgautis romantišku vakaru, kai šalia esančiu šaligatviu vaikšto kaimynai? Mano kieme (kurio dalis atrodo beveik identiška renderiui) irgi panaši situacija. Ne vienas apatinio aukšto kaimynas netgi susirentė staliuką ir suoliuką pasisėdėjimui ir matyt nuoširdžiai bandė save įtikinti, kad tai gali veikti, ir kad jie sėdės šiltais vakarais ir gurkšnos vynelį. Bet realybėje nelabai matau, kad kas nors taip sėdėtų savo vidinio kiemo "terasoje" su visu aplinkiniu traffic'u ir smalsiomis praeivių akimis. Guli tie staliukai/suoliukai nenaudojami. Nu neveikia tai. Ypač ne sugrūstame daugiabučio kieme ir ne Lietuvoje, kur žmonės mėgsta privatumą.
                                      Aš aplamai nesuprantu pirmo aukšto terasų privalumo - privatumo nulis, man tikrai nebūtų malonu ten sėdėti ir jausti kaimynų iš viršutinių aukštų ar šoninių namų žvilgsnius. Pardavėjai bando stumti pirmus aukštus ale kaip kotedžus, bet realybėje toli gražu.

Comment

Aš aplamai nesuprantu pirmo aukšto terasų privalumo - privatumo nulis, man tikrai nebūtų malonu ten sėdėti ir jausti kaimynų iš viršutinių aukštų ar šoninių namų žvilgsnius. Pardavėjai bando stumti pirmus aukštus ale kaip kotedžus, bet realybėje toli gražu.
                                        Privalumas nebent tas, kad galima patekti tiesiogiai į butą, neinant per laiptinę. Daugiau sunku sugalvoti pliusų.
                                        Aš net viršutiniame aukšte kartais nejaukiai pasijaučiu vaikščiodamas visiškai nuogas su atitrauktomis užuolaidomis. Ypač, kai kitame name viršutiniuose aukštuose pats gerai matau nuogus gyventojus, galvojančius, kad niekas į juos nežiūri

Comment

Kavinėje gatvėje sėdint privatumo irgi nulis, bet žmonės sėdi, valgo, geria ir jiems nesvarbu tie aplinkinių žvilgsniai, daugiabučio kieme privatumo vis tiek kur kas daugiau, taip pat kokiems vaikams žaisti ant tos pievutės irgi jokių kompleksų nėra, kad juos kas nors pamatys.

Parašė John Rodyti pranešimą

Privalumas nebent tas, kad galima patekti tiesiogiai į butą, neinant per laiptinę. Daugiau sunku sugalvoti pliusų.
                                          Aš net viršutiniame aukšte kartais nejaukiai pasijaučiu vaikščiodamas visiškai nuogas su atitrauktomis užuolaidomis. Ypač, kai kitame name viršutiniuose aukštuose pats gerai matau nuogus gyventojus, galvojančius, kad niekas į juos nežiūri
                                          Šiaip pirmo aukšto butai būna gerokai pigesni, tad iš esmės tos terasos/kiemeliai daromi, kad būtų bent kažkoks pliusas juos pirkti apart kainos.
                                          Flickr

Comment

Working...
                                          X