Parašė Arunasx
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Pilaitė naujasis centras.
Comment
-
Parašė alchsh Rodyti pranešimąKazkaip ziuriu , kad dauguma vilniuje statomu daugiabuciu yra gerokai per auksti, bent jau man.Ar nebutu geriau statyt po 3,4 aukstus man rodos zymiai jaukiau atrodytu.
Comment
-
dar vienas daugiabuciu projektas Pilaiteje:
https://www.giluziorivjera.lt/
https://www.aruodas.lt/nauji-projekt...o-rivjera-449/
vieta tiksli nera aiski, taciau greiciausiai bus siek tiek zemiau Giluzio Slenio projekto
- 1 patinka
Comment
-
Parašė alchsh Rodyti pranešimąKazkaip ziuriu , kad dauguma vilniuje statomu daugiabuciu yra gerokai per auksti, bent jau man.Ar nebutu geriau statyt po 3,4 aukstus man rodos zymiai jaukiau atrodytu.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Siūlau nuvažiuoti kad ir į Minską. Sugrįžus į Vilniu jis pasirodys toks proporcingas ir mielas...
Comment
-
Neaukštų daugiabučių mėgėjams, naujas projektas Naujininkuose:
Visuomenės informavimas apie numatomą dviejų daugiabučių gyvenamųjų namų Alšėnų g.5, Vilniuje, projektavimą
https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...-projektavima/
- 3 patinka
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąuuuu, Naujanuose NT projektai vystomi. Gal ne viskas dar prarasta
- 1 patinka
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimąlabai gerai, gal zmones sumokeje po 100k pagaliau prades reikalauti pakeist Breznevo saligatvius.
Comment
-
is 2 PK esu gaves sita rasta visai neseniai:
Informuojame Jus, kad Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Vilniaus aps. VPK) Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato (toliau – Vilniaus m. 2 PK) teritorijoje Dariaus ir Girėno g. 185, Rodūnios k. 25, Čigonų g., Meistrų g., Vilniuje, yra įsikūrę ir nelegaliai gyvena romų tautybės asmenys. Šiuo metu Vilniaus romų tabore yra 40 namų, 2017 metais buvo 61 namas. Dėl nelegalių namų griovimo yra glaudžiai bendradarbiaujama su Valstybine teritorijų planavimo statybos inspekcija Vilniaus departamentu. Mūsų duomenimis iki 2018-11 mėn. bus nugriauta dar 10 namų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąŠalia "Gudelių šilo" tikrame miške (mano bedraamžame) ruošiamasi statyti daugiabučius. Pseudažalieji kaip visada tyli. Terūpi vietos gyventojams.
Beje ant "gazūchos" kalno yra ir laukymių, ir jaunuolynų. Kodėl tuteišams žemė negrąžinama ten? Per toli komunikacijos "vystytojams"?
Vilniaus prioritetai: gyventojai nori miško, savivaldybė sako privalanti leisti statybas
Jie prisimena norėję šalia savo kvartalo įrengti krepšinio aikštelę vaikams, bet iš Vilniaus savivaldybės gavo atsakymų, kad tai bus galima padaryti tik patikslinus miškų ribas. „Bet štai, kai reikia pelningai atkurti nuosavybės teises į žemes (kurios yra nežinia iš kur atkeltos) ir vietoj miško pastatyti dar vieną pelningą daugiabutį – jokio miškų ribų tikslinimo niekam nebereikia.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąGyventojai tai juokina, nulis pagrindo pykčiui - pačių namai buvo pastatyti iškirtus mišką, bet dabar jau dideli miško mylėtojai, kai planuojamos kitos statybos. Tegul ir sako - nenorim daugiabučių, nes nukris mūsų namų vertė, o ne apsimeta žaliaisiais.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąGyventojai tai juokina, nulis pagrindo pykčiui - pačių namai buvo pastatyti iškirtus mišką, bet dabar jau dideli miško mylėtojai, kai planuojamos kitos statybos. Tegul ir sako - nenorim daugiabučių, nes nukris mūsų namų vertė, o ne apsimeta žaliaisiais.
Paskutinis taisė Lettered; 2018.09.18, 10:57.
- 3 patinka
Comment
Comment