Na Naujamiestis per arti senamiescio, kad būtų pigu, bet Pilaitėj pirkt vistiek keista, kai pavyzdžiui, Šiaurės miestely, kainos vos didesnės nei Pilaitėj. O vieta daug geresnė. Tiesa, ten mažai stato.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Tai kad Šiaurės miestely kainos kaip tik neadekvačios - neretai už kvadratą prašo 1,9-2, o aplinka tragiškai baisi. Aš žymiai jau tada mieliau rinkčiausi gyvent kur nors Pilaitėj ar Fabuose, nei ŠM, kur pilna visokių likusių gamyklų aplink, pastovios spūstys, didelis užterštumas ir nėra kur pasivaikščiot ar pabėgiot išeit. Šiaurės Miestelis man grynas Perkūnkiemis, tik truputį arčiau centro.
Comment
-
Dėl kainų dabar nepasakysiu, bet prieš 3-4 metus kai žiūrėjau buvo panašu į Pilaitę. O kur naujamiesetį pasivaikčiot? Lygiai taip pat nėra. Šiaurės miestely gali iki Neries pabėgiot.
O Pilaitėj dėl miško ir ežero daug girdėjau giriančių kaip čia gerai, bet tai jie patys link to miško ar ežero nueidavo kartą per metus. Tai nematau prasmės. Na bet kiek vienam savo
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąkur pilna visokių likusių gamyklų aplink, pastovios spūstys, didelis užterštumas ir nėra kur pasivaikščiot ar pabėgiot išeit. Šiaurės Miestelis man grynas Perkūnkiemis, tik truputį arčiau centro.
Užterštumas? Pagal šitą žemėlapį http://aplinka.vilnius.lt/lt/wp-cont...2/KD10-Agn.jpg blogesnis ar panašus į šiaurės miestelio.
Comment
-
Parašė Lunar Rodyti pranešimąDėl kainų dabar nepasakysiu, bet prieš 3-4 metus kai žiūrėjau buvo panašu į Pilaitę. O kur naujamiesetį pasivaikčiot? Lygiai taip pat nėra. Šiaurės miestely gali iki Neries pabėgiot.
O Pilaitėj dėl miško ir ežero daug girdėjau giriančių kaip čia gerai, bet tai jie patys link to miško ar ežero nueidavo kartą per metus. Tai nematau prasmės. Na bet kiek vienam savoAviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Kelkis į Antaklnį ir bėgiot galima ir vaikščioti ir gamyklų veikiančių nebėra ir centras netoli ir Sapeiginė ir ligoninė ir universitetas ir Sel'o namas
Comment
-
Kelkis į Antaklnį ir bėgiot galima ir vaikščioti ir gamyklų veikiančių nebėra ir centras netoli ir Sapeiginė ir ligoninė ir universitetas ir Sel'o namas
O antakalnis man irgi toks keistas rajonas. Kažkodėl prestižinis, bet nieko labai prestižinio ten nematyt.
Comment
-
Parašė Lunar Rodyti pranešimąNaujamiesty nėr gamyklų likučių? Taigi praktiškai visi nauji gyvenamieji ant visokių gamyklų pamatų statomi.
Užterštumas? Pagal šitą žemėlapį http://aplinka.vilnius.lt/lt/wp-cont...2/KD10-Agn.jpg blogesnis ar panašus į šiaurės miestelio.
Comment
-
Parašė Lunar Rodyti pranešimą
O antakalnis man irgi toks keistas rajonas. Kažkodėl prestižinis, bet nieko labai prestižinio ten nematyt.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Vien chrusciovkes ir dar nerenovuotos. Slogus vaizdelis.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Lunar Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąVažiuojant Antakalnio g. nesimato, kaip ir naujų daugiabučių, kurių bent 7 dabr priskaičiuoju, pastatytų/statomų
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąTai kad Šiaurės miestely kainos kaip tik neadekvačios - neretai už kvadratą prašo 1,9-2, o aplinka tragiškai baisi. Aš žymiai jau tada mieliau rinkčiausi gyvent kur nors Pilaitėj ar Fabuose, nei ŠM, kur pilna visokių likusių gamyklų aplink, pastovios spūstys, didelis užterštumas ir nėra kur pasivaikščiot ar pabėgiot išeit. Šiaurės Miestelis man grynas Perkūnkiemis, tik truputį arčiau centro.
5 min iki Neries, kur bėgiotojų/dviratininkų/pasivaikščiotojų didysis takas, tuo taku galima varyti iki Valakampių arba Verkių, arba iki centro/senamiesčio galima gan greit nueiti.
Per Šilo tiltą - ir Sapieginės miškai visai čia pat.
Arba kertant į viršų toliau per Žirmūnus iš Šiaurės miestelio kokių keliolika min tiesiai iki Verkių parko.
Paskutinis taisė Eikantas X; 2018.02.04, 14:24.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Tai 7 namai visam Vilniui? Kur kitiems gyventi?Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Eikantas X Rodyti pranešimą
LOL kas čia per autistinė nesąmonė sušnekėta.
Comment
-
Naujų vystomų projektų arba tik ką pastatytų, tai yra tikrai nemažai, kaip Antakalnio.Paskutinis taisė andyour; 2018.02.04, 16:11.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Butthurt much? Matyt smalkių balkone perdaug prisikvėpavai
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąNors miesto centre savanų ir miškų su rezervatais apstu.Paskutinis taisė googleLT; 2018.02.04, 17:13.
Comment
Comment