Parašė Bartas1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Viena didžiausių Lietuvos nekilnojamojo turto vystymo bendrovių „Hanner“ apžvelgė šių metų pirmo pusmečio rezultatus.
http://www.ivilnius.lt/naujienos/sta...69643d34333432
Comment
-
Baigtos gyvenamojo pastato „Antakalnio parkas“ statybos
Skaityti daugiau: http://www.ivilnius.lt/naujienos/sta...69643d34333138
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimą
Man tik klausimas, kodėl Maxima daugiau savo parduotuvių neperdaro taip, kad pastato naują pastatą, pirmame aukšte, o virš parduotuvės butus įrengia. Jie turi pakankamai daug gerų vietų, kur tai apsimokėtų daryti.
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąPadorus projektas.
Man tik klausimas, kodėl Maxima daugiau savo parduotuvių neperdaro taip, kad pastato naują pastatą, pirmame aukšte, o virš parduotuvės butus įrengia. Jie turi pakankamai daug gerų vietų, kur tai apsimokėtų daryti.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąMaxima neužsiima daugiabučių statybomis, jie čia tik komercines patalpas įsigijo. O projektas tikrai neblogas gavosi.Paskutinis taisė ArtisLT; 2016.07.18, 21:47.
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė EvaldasMc Rodyti pranešimąAr čia yra būsimųjų Linkmenų ežerų gyventojų?Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
Comment