Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Comment
-
Gyventojai sukilo: prieš nosį dygstantis namas užstos saulę
http://tv.lrytas.lt/?id=146677881914...mpaign=lrIndex
Comment
-
Parašė Ghetto1 Rodyti pranešimąGyventojai sukilo: prieš nosį dygstantis namas užstos saulę
http://tv.lrytas.lt/?id=146677881914...mpaign=lrIndex
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąBijo žmonės kad užstos saulę jų burokamsKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąŠiaip ar taip miestų tankinimas yra teigiamas procesas, kas atpigina daugelį paslaugų, infrastruktūros vystymas, tai jau kitas klausimas.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąŠiaip ar taip miestų tankinimas yra teigiamas procesas, kas atpigina daugelį paslaugų, infrastruktūros vystymas, tai jau kitas klausimas.
Comment
-
Vilniaus didžiausia bėda, kad žaluma yra neprižiūrima, apleista ir pasenusi. Vienas pavyzdys, kai savivaldybės institucijos neleidžia išpjauti krūmokšnių, tiesiogine ta žodžių prasme apleistų krumų ir susodinti naujus medelius/pušaites tai su ta žalumos apsuaga nueita per toli.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąBet mažėja žalumos (kas nėra teigiamas faktorius).
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąŽalumos visada galima rast visokiuose parkuose arba skveruose. Kažkokių neprižiūrimų pievų ar šabakštynų, kur renkasi visokie degradai, tai jau tikrai nereikia. Šiuo atveju kepykloje tikrai nebuvo jokios žalumos, o, atvirkščiai, jos netgi atsiras (tos pievutės tarp namų)
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąBet su kuo diskutavau, jam atrodė, kad užstos. Pirmas aukštas vien prekyba, galima tokiu atveju dažnai ir apsirikti per daug nesigilinant į neaktualius dalykus.
Dabar diskusija jau net nebe apie komfortą, o apie kitą pastatą ir jo paskirtį. Kažkas šiandien neturi ką veikti
Jeigu būti tiksliu, tai tas verslo centras užstos tik vieną daugiabutį iš gatvės pusės (arba dalį jo).
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąDabar po mano daugiabučio langais auga ne vienas medis - tai yra daug geriau nei kitas daugiabutis su pievute.
https://www.google.lt/maps/@54.69521...2!8i6656?hl=en
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąPo mano irgi auga, bet aš juos mielu noru praretinčiau nes jie smarkiai apriboja matomumą išvažiuojant iš kiemo į Šeimyniškių gatvę. Nuo mašinos iki artimiausio medžio beveik visiškai palei gatvę yra gal 3-4 metrai max Taip kad dažnu atveju turiu būt vos ne persisvėręs per vairą kad pamatyt ar kas atvažiuoja pirma juosta iš kairės
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVaikščiok pėsčiomis arba naudokis visuomeniniu transportu.
Ir šiaip, iki ežero už 50 km nuo Vilniaus ir iki kurio joks VT nevažiuoja, aš pėsčiomis dar nėjau ir, deja, neplanuoju daryt. Ir tai yra vienas iš daugybės pavyzdžių kam man reikia automobilio.Paskutinis taisė spirit; 2016.06.26, 17:24.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
pliusai - sąlyginai vieta, žinomas vystytojas, šiek tiek geresnė namo kokybė ir įrengimas (bet tai visa dar ekonominė klasė)
minusai - 9-aukščiai inkilai, daugybė mažos kvadratūros būtų t.y. didelis skuzdėlynas, kaina - senos statybos kaimynystėje 2x pigiau (!)
P.S. Tuskulėnų g. tikrai nebūna kamščių
Comment
Comment