Bet mažėja žalumos (kas nėra teigiamas faktorius).
Žalumos visada galima rast visokiuose parkuose arba skveruose. Kažkokių neprižiūrimų pievų ar šabakštynų, kur renkasi visokie degradai, tai jau tikrai nereikia. Šiuo atveju kepykloje tikrai nebuvo jokios žalumos, o, atvirkščiai, jos netgi atsiras (tos pievutės tarp namų)
Žalumos visada galima rast visokiuose parkuose arba skveruose. Kažkokių neprižiūrimų pievų ar šabakštynų, kur renkasi visokie degradai, tai jau tikrai nereikia. Šiuo atveju kepykloje tikrai nebuvo jokios žalumos, o, atvirkščiai, jos netgi atsiras (tos pievutės tarp namų)
Dabar po mano daugiabučio langais auga ne vienas medis - tai yra daug geriau nei kitas daugiabutis su pievute.
Bet su kuo diskutavau, jam atrodė, kad užstos. Pirmas aukštas vien prekyba, galima tokiu atveju dažnai ir apsirikti per daug nesigilinant į neaktualius dalykus.
Dabar diskusija jau net nebe apie komfortą, o apie kitą pastatą ir jo paskirtį. Kažkas šiandien neturi ką veikti
Aš tau tik bandau įteigti kad gatvė, jei jinai taip yra oficialiai užvadinta, nėra plentas (nes plentai dažniausiai būna tik miestų pakraščiuose), ir jeigu kažkokiam pastate pirmam aukšte yra viena ar dvi parduotuvėlės, tai jis automatiškai prekybos centru netampa. Kitu atveju prekybos centrais reikėtų vadint nemažą dalį verslo centrų ir kažkiek daugiabučių (ypač Šiaurės miestelyje) Dabar tiesiog gaunasi taip, kad tu neteisingai vartodamas sąvokas gali klaidint žmones.
Jeigu būti tiksliu, tai tas verslo centras užstos tik vieną daugiabutį iš gatvės pusės (arba dalį jo).
Dabar po mano daugiabučio langais auga ne vienas medis - tai yra daug geriau nei kitas daugiabutis su pievute.
Po mano irgi auga, bet aš juos mielu noru praretinčiau nes jie smarkiai apriboja matomumą išvažiuojant iš kiemo į Šeimyniškių gatvę. Nuo mašinos iki artimiausio medžio beveik visiškai palei gatvę yra gal 3-4 metrai max Taip kad dažnu atveju turiu būt vos ne persisvėręs per vairą kad pamatyt ar kas atvažiuoja pirma juosta iš kairės
Po mano irgi auga, bet aš juos mielu noru praretinčiau nes jie smarkiai apriboja matomumą išvažiuojant iš kiemo į Šeimyniškių gatvę. Nuo mašinos iki artimiausio medžio beveik visiškai palei gatvę yra gal 3-4 metrai max Taip kad dažnu atveju turiu būt vos ne persisvėręs per vairą kad pamatyt ar kas atvažiuoja pirma juosta iš kairės
Vaikščiok pėsčiomis arba naudokis visuomeniniu transportu.
Vaikščiok pėsčiomis arba naudokis visuomeniniu transportu.
Tiesiog liuks argumentas norint išsaugoti medžius, dėl kurių yra avarinės situacijos tikimybė Gal tu ateik ir pasakyk tą kitiems besinaudojantiems tuo įvažiavimu kad toks protingas esi ir kitiems nurodinėji ką daryt?
Ir šiaip, iki ežero už 50 km nuo Vilniaus ir iki kurio joks VT nevažiuoja, aš pėsčiomis dar nėjau ir, deja, neplanuoju daryt. Ir tai yra vienas iš daugybės pavyzdžių kam man reikia automobilio.
Na čia jau kaip kam tas aukštingumas patinka ar ne. Man, kaip mėgstančiam pro savo langus matyt bent šiokią tokią panoramą, o ne kaimyno langus, tai būtų kaip pliusas.
Na čia jau kaip kam tas aukštingumas patinka ar ne. Man, kaip mėgstančiam pro savo langus matyt bent šiokią tokią panoramą, o ne kaimyno langus, tai būtų kaip pliusas.
Ir kokia tu ten panoramą matysi? Tie kas perka ekonominės klasės butus negalvoja apie panoramas. Svarbiau kiek kieme bus vietos mašinai, koridoriai ar nebus po kelių metų nedrenkti.
Bet už 2k kvadrato kainą tikrai yra geresnių variantų
Senos statybos butai močiutės nugyventi nuo 1k eur už kvadratą. Aš tai nežinau tikslių namų pynės kainų, tik pasiteiravau. Žalgirio gatvėje http://www.wowcity.lt/ parduota po 1.7k euro m2. Bet pastatyti tik 2 namai iš keturiu ir vos parduota pusė butų. Kažkaip nejuda pardavimai pas juos.
Ir kokia tu ten panoramą matysi? Tie kas perka ekonominės klasės butus negalvoja apie panoramas. Svarbiau kiek kieme bus vietos mašinai, koridoriai ar nebus po kelių metų nedrenkti.
Ką reiškia kokią pamatysiu? Kažkokią pamatysiu Man senamiesčio panorama nėra būtina
Pagal tavo šita pasisakymą reiktų suprast kad jei aš nuspręsčiau pirkt ekonominės klasės butą, tai apie panoramas turiu pamiršt ir norėdamas jas turėt tai turiu ieškotis prabangesnio buto? Nu come on Ne visi butus renkasi vien tik pagal tavo išvardintus kriterijus. O dėl laiptinių nudrengimo tai čia jau vystytojas turi būt kažkoks pranašas ar ekstrasensas kad nuspėtų kas bus po kelių metų.
/\ Po 2 panoraminius butus. Priešais 9 aukštų renovuoti tarybiniai daugiabučiai. Kitas dalykas, ar ta panorama verta 2k eur m2 ir gyvenimą 8 aukštų name? O koridoriai bus nudrenkti dėl didelio žmonių srauto - pagrinde dėl vaikų, gyvūnų.
Sumoki 2k eur už m2, o gauni renovuotą tarybinį daugiaaukštį daugiabutį prie plento su murzinais koridoriais?
Tiesiog liuks argumentas norint išsaugoti medžius, dėl kurių yra avarinės situacijos tikimybė Gal tu ateik ir pasakyk tą kitiems besinaudojantiems tuo įvažiavimu kad toks protingas esi ir kitiems nurodinėji ką daryt?
Kelias yra puikiai matomas, jeigu į šonus pradėti žiūrėti ne privažiavus prie kelio, o jau iš anksto (dar prie šiukšlių konteinerio nuotraukoje).
blogybė yra ta, butai yra suprojektuoti ne šeimoms, o arba nuomai, arba poroms be vaikų - 40-54 kv., prie to prisideda 9 aukštai ir gauname rezultatą - tarybinį kolūkį
žiauriai trūksta 60-70 kv butų - mano galva toks segmentas būtų tikrai į naudą!
dėl kainų - paskutiniai aukštai su taip vadinamom "panoramom" 2,3 k, kiti aukštai 1,6-1,9.
Comment