Naujamiesčio alėja (Vilkpėdė).
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Buvo jau forume apie tai diskusija, tad įmetu čia:
Vilniaus savivaldybė šiemet netenkino bendrovės „MG valda“ pašymo pakeisti Tujų g. 2 sklypo paskirtį ir užstatyti daugiabučiais sklypą, kuriame yra valstybinės reikšmės miškų.
Šiemet...
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąĮdomu, ar buvo įmanoma dar arčiau Vileišio namus prie gatvės pritraukti?Paskutinis taisė Ginthus; 2016.05.23, 12:02.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąMano akiai proporcijos geros. Arčiau nesinorėtų - gatvė užgrūsta atrodytų. Reiktų tuomet gal mažinti aukštingumą ar perskirti į du pastatus.
Mano akimis šis atstumas labai normalus. Tikrai ne tokiose vietose statyti namus už ~ 50 m nuo gatvės, kad tarp jos ir namo būtų numindžiotos pievos, arba dar baisiau - stovėjimo aikštelė.
Comment
-
Keletas foto is pasivazinejimu dviraciu:
Grandas (balkonai gerai atrodo su tamsintu stiklu; dengto kiemo kaip vizualizacijose nebus):
Nugaletoju namai (vieta tai is tiesu superine):
Arkados namo viduriai:
Eikos bajoru alejos vidury lauku:
Visiskai salia Eikos projekto kazkoks kitas projektukas statomas (teritorija labai nemaza):
Taip pat netoliese kazkam paruosta didele teritorija (tikiuosi ne daugiabucius statys... ):
Paskutinis taisė feex; 2016.05.23, 13:38.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąKad arčiau nėra galimybių. Jau ir taip pastatas ~2,5 m nuo važiuojamosios dalies krašto.
Mano akimis šis atstumas labai normalus. Tikrai ne tokiose vietose statyti namus už ~ 50 m nuo gatvės, kad tarp jos ir namo būtų numindžiotos pievos, arba dar baisiau - stovėjimo aikštelė.Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąTurint omeny, kad gatvė neturi JOKIO šaligatvio ar dviračių tako (vietomis net kelkraščio – vienoj pusėj upės šlaitas, kitoj - sklypų tvoros, eiti kartais tenka važiuojamąja dalimi), o pačioje joje vos gali apsilenkti du automobiliai, bent 10 atstumas būtų pageidautinas saugiam eismui. Man asmeniškai tai viena iš absurdiškiausių gatvių Vilniuje. Tarsi asfaltuotas keliukas sodų bendrijoje tarp sklypų, kai galėjo būti normali gatvė.
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąTurint omeny, kad gatvė neturi JOKIO šaligatvio ar dviračių tako (vietomis net kelkraščio – vienoj pusėj upės šlaitas, kitoj - sklypų tvoros, eiti kartais tenka važiuojamąja dalimi), o pačioje joje vos gali apsilenkti du automobiliai, bent 10 atstumas būtų pageidautinas saugiam eismui. Man asmeniškai tai viena iš absurdiškiausių gatvių Vilniuje. Tarsi asfaltuotas keliukas sodų bendrijoje tarp sklypų, kai galėjo būti normali gatvė.
Comment
-
Parašė AngeLT Rodyti pranešimąAš kaip suprantu Grandas turės galimybę dar vieną tokį pusė Grando dar šalia pastatyti nes pamatai iš seniau jau yra išlieti.
Comment
-
Comment
-
Parašė feex Rodyti pranešimąSiaip visa Vileisio gatve yra gyvenamoji zona, kurioje max. greitis 20 km/h ir pirmenybe pries transporto priemones turi pestieji.Paskutinis taisė abruo; 2016.05.23, 22:34.Lietuva visiems.
Comment
Comment