Parašė spirit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąKelias yra puikiai matomas, jeigu į šonus pradėti žiūrėti ne privažiavus prie kelio, o jau iš anksto (dar prie šiukšlių konteinerio nuotraukoje).
Comment
-
blogybė yra ta, butai yra suprojektuoti ne šeimoms, o arba nuomai, arba poroms be vaikų- 40-54 kv., prie to prisideda 9 aukštai ir gauname rezultatą - tarybinį kolūkį
žiauriai trūksta 60-70 kv butų - mano galva toks segmentas būtų tikrai į naudą!
dėl kainų - paskutiniai aukštai su taip vadinamom "panoramom" 2,3 k, kiti aukštai 1,6-1,9.
Comment
-
Parašė rehdeco Rodyti pranešimąblogybė yra ta, butai yra suprojektuoti ne šeimoms, o arba nuomai, arba poroms be vaikų
Comment
-
Parašė rehdeco Rodyti pranešimąman atrodo, kad ten paskirtis buvo neaiški , lyg ir buvo svečių namai (?!)
atrodo irgi gerai parsiduoda
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąUž tokią kainą aš rinkčiausi 10 kv mažesnį butą Mindaugo gatvėje ar Užupyje, be panoramosbet kam ko reikia
nors ta panorama irgi sąlyginė
Įdomu kas ten matysis ?
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąUž tokią kainą aš rinkčiausi 10 kv mažesnį butą Mindaugo gatvėje ar Užupyje, be panoramosbet kam ko reikia
Parašė rehdeco Rodyti pranešimąPritariu
nors ta panorama irgi sąlyginė
Įdomu kas ten matysis ?Paskutinis taisė Lettered; 2016.06.27, 13:46.
Comment
-
[QUOTE=Lettered;962869]10 kv. mažiau praktiškai reiškia, kad vietoje 3 kamb. buto gaunate 2 kamb., kas šeimoms automatiškai nebetinka.
kad nelabai, vietoje 75 kv. Tuskulėnuose, gauni 65 kv. normalų butą, kuriame yra:
2 kambariai po 10-12 kv.; svetainė + virtuvė 25-29 kv.; vonia 5 kv.; prieškambarį 5 kv.
pukiai tinka šeimai. Gyveni ir džiaugiesi iš tokio buto
Comment
-
[QUOTE=rehdeco;962899]Parašė Lettered Rodyti pranešimą10 kv. mažiau praktiškai reiškia, kad vietoje 3 kamb. buto gaunate 2 kamb., kas šeimoms automatiškai nebetinka.
kad nelabai, vietoje 75 kv. Tuskulėnuose, gauni 65 kv. normalų butą, kuriame yra:
2 kambariai po 10-12 kv.; svetainė + virtuvė 25-29 kv.; vonia 5 kv.; prieškambarį 5 kv.
pukiai tinka šeimai. Gyveni ir džiaugiesi iš tokio buto
Comment
Comment