Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nauji daugiabučiai namai Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Iš pradžių norisi dėti pliusą už balkonus, tačiau čia pat suvoki, kad neužilgo bus kas antras įstiklintas baltais plastikiniais rėmais ir šiurpulys nupurto. Galėjo iš karto kokias aliuminio-stiklo konstrukcijas sumontuoti.

Parašė abruo Rodyti pranešimą
    Įdomu, ar buvo įmanoma dar arčiau Vileišio namus prie gatvės pritraukti?
    Mano akiai proporcijos geros. Arčiau nesinorėtų - gatvė užgrūsta atrodytų. Reiktų tuomet gal mažinti aukštingumą ar perskirti į du pastatus.
    Paskutinis taisė Ginthus; 2016.05.23, 11:02.

Comment

Tai, kad vystytojas pats viską įstiklins

Aviate, navigate, communicate

Comment

Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
        Mano akiai proporcijos geros. Arčiau nesinorėtų - gatvė užgrūsta atrodytų. Reiktų tuomet gal mažinti aukštingumą ar perskirti į du pastatus.
        Kad arčiau nėra galimybių. Jau ir taip pastatas ~2,5 m nuo važiuojamosios dalies krašto.
        Mano akimis šis atstumas labai normalus. Tikrai ne tokiose vietose statyti namus už ~ 50 m nuo gatvės, kad tarp jos ir namo būtų numindžiotos pievos, arba dar baisiau - stovėjimo aikštelė.

Comment

Keletas foto is pasivazinejimu dviraciu:

Grandas (balkonai gerai atrodo su tamsintu stiklu; dengto kiemo kaip vizualizacijose nebus):

Nugaletoju namai (vieta tai is tiesu superine):

Arkados namo viduriai:

Eikos bajoru alejos vidury lauku:

Visiskai salia Eikos projekto kazkoks kitas projektukas statomas (teritorija labai nemaza):

Taip pat netoliese kazkam paruosta didele teritorija (tikiuosi ne daugiabucius statys... ):

Paskutinis taisė feex; 2016.05.23, 12:38.

Comment

Parašė sleader Rodyti pranešimą
            Kad arčiau nėra galimybių. Jau ir taip pastatas ~2,5 m nuo važiuojamosios dalies krašto.
            Mano akimis šis atstumas labai normalus. Tikrai ne tokiose vietose statyti namus už ~ 50 m nuo gatvės, kad tarp jos ir namo būtų numindžiotos pievos, arba dar baisiau - stovėjimo aikštelė.
            Turint omeny, kad gatvė neturi JOKIO šaligatvio ar dviračių tako (vietomis net kelkraščio – vienoj pusėj upės šlaitas, kitoj - sklypų tvoros, eiti kartais tenka važiuojamąja dalimi), o pačioje joje vos gali apsilenkti du automobiliai, bent 10 atstumas būtų pageidautinas saugiam eismui. Man asmeniškai tai viena iš absurdiškiausių gatvių Vilniuje. Tarsi asfaltuotas keliukas sodų bendrijoje tarp sklypų, kai galėjo būti normali gatvė.
            Lietuva visiems.

Comment

Turint omeny, kad gatvė neturi JOKIO šaligatvio ar dviračių tako (vietomis net kelkraščio – vienoj pusėj upės šlaitas, kitoj - sklypų tvoros, eiti kartais tenka važiuojamąja dalimi), o pačioje joje vos gali apsilenkti du automobiliai, bent 10 atstumas būtų pageidautinas saugiam eismui. Man asmeniškai tai viena iš absurdiškiausių gatvių Vilniuje. Tarsi asfaltuotas keliukas sodų bendrijoje tarp sklypų, kai galėjo būti normali gatvė.
              >Vienpusio eismo gatvė su pėsčiųjų/dviračių juostomis?

Comment

Aš kaip suprantu Grandas turės galimybę dar vieną tokį pusė Grando dar šalia pastatyti nes pamatai iš seniau jau yra išlieti.
                Atėjo, pamatė, pastatė...

Comment

Siaip visa Vileisio gatve yra gyvenamoji zona, kurioje max. greitis 20 km/h ir pirmenybe pries transporto priemones turi pestieji.

Comment

Parašė AngeLT Rodyti pranešimą
                    Aš kaip suprantu Grandas turės galimybę dar vieną tokį pusė Grando dar šalia pastatyti nes pamatai iš seniau jau yra išlieti.
                    Pagal pirma projekta jei neklystu turejo buti 2 aukstu parkingas,bet jo atsisake grando statytojai.Tai idomu kur masinas sutalpins jei antra statys...

Comment

Reikia manyti, kad tarpe tarp pastato ir važiuojamosios dalies bus įrengtas šaligatvis, o ne užsodinta kokiais nors krūmais. Ir jeigu gatvė priskiriama ramaus eismo zonoms (gyvenamoji zona), tuomet dviračių takų nėra ko įrenginėti, o dviračių eismas turi vykti ta pačia važiuojamąja dalimi. Ten tik labai trūksta inžinerinių eismo saugumo priemonių (t.y. visos gatvės rekonstravimo), kad gatvės profilis ir atitiktų jos funkcinę paskirtį - ramaus eismo, gyvenamoji zona.

Comment

Nugalėtojų g. projekte ta balta spalva po kasmetinio pušų žydėjimo ir lietaus greitai pasidengs nešvarumais. Reikėjo iš viso iš medžio daryt.

Comment

/\
                          Balta spalva siejama su dangiškumu/divieškumu, ji labiau dera prie nugalėtojų...

Comment

Parašė feex Rodyti pranešimą
                            Siaip visa Vileisio gatve yra gyvenamoji zona, kurioje max. greitis 20 km/h ir pirmenybe pries transporto priemones turi pestieji.
                            Na taip, Vilniuje nemažai tokių vietų, kur gatvė yra gyvenamoji zona su 20 km/h. Bet iš visų jų tas ženklas turbūt realiai veikia gal tik Pilies gatvėj. Senamiestyje, pavyzdžiui, neretai matau, kaip gyvenamojoj zonoj ir po 80 km/h pralekia. Nevaikštau tiek daug Vileišio g., bet kai ten einu, jaučiuos nesaugiai. Ar šito ženklo pastatymas reiškia, kad šaligatvis / pėsčiųjų takas nereikalingi ir pėstieji gali ramiai eiti gatve kartu su pralekiančiais automobiliais? Man tas aklas ženklų kaišiojimas atrodo tik kaip paprasčiausias atsisakymas spręsti problemas, ir tiek.
                            Paskutinis taisė abruo; 2016.05.23, 21:34.
                            Lietuva visiems.

Comment

Antakalnio parkas.

Comment

^ Man patinka šis projektas, deja vieta nėra tinkama..

Comment

Visai neblogai gavos. Tas atvejis, kur kažkiek viršija lūkesčius.

Comment

Šiandien Architektų sąjungoje bus svarstomas naujas daugiabučių projektas Filarėtų g. 25: http://www.architektusajunga.lt/anon...-vauet-posedis

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                                      Šiandien Architektų sąjungoje bus svarstomas naujas daugiabučių projektas Filarėtų g. 25: http://www.architektusajunga.lt/anon...-vauet-posedis

Atvaizdas

Atvaizdas

Atvaizdas
                                      O kas anksčiau toje vietoje stovėjo? Kažkokia mūrinė tvora krūmais apaugusi. Nebuvo ten kokia slėptuvė ankščiau?
                                      Paskutinis taisė Ginthus; 2016.05.26, 10:14.

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą

Atvaizdas

Su panoraminiais langais į apkrautą gatvę Kitoje namo pusėje butai tikriausiai parsiduos. Matyt tiek užtenka, kad atsipirktų projektas? Ar jie tikėsis vėliau viską realizuoti perpildytoje rinkoje?

Comment

Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
                                          O kas anksčiau toje vietoje stovėjo? Kažkokia mūrinė tvora krūmais apaugusi. Nebuvo ten kokia slėptuvė ankščiau?
                                          Medinė troba buvo. Sudeginta ir ilgą laiką trūnijo.

Comment

Working...
                                          X