Šitas kampas jau užstatytas. Atrodo, lyg ir kažkokie ginčai buvo su priešais stovinčių namų gyventojais, ar kas, ir dėl to kuriam laikui paliko tuščią vietą. Bet paskui užstatė. Tiesa, nemačiau baigto varianto, tai nežinau, ar architektūra tokia pat kazachstanietiška kaip ir viso projekto, ar patobulinta.
Šitas kampas jau užstatytas. Atrodo, lyg ir kažkokie ginčai buvo su priešais stovinčių namų gyventojais, ar kas, ir dėl to kuriam laikui paliko tuščią vietą. Bet paskui užstatė. Tiesa, nemačiau baigto varianto, tai nežinau, ar architektūra tokia pat kazachstanietiška kaip ir viso projekto, ar patobulinta.
Nebūčiau taip kardinaliai prieš tą Jasinskio namų sprendimą nusiteikęs. jo nelabai matysis nuo gatvės. Antrasis biurų pastatas, kruiis bus statomas šalia, tam visam kampui reprezentatyviai bus žymiai svarbesnis.
There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
/\ Bet jeigu namui bus pasirinktos pigios (ar taip atrodančios) medžiagos, tikėtina, kad jos bus pasirinktos ir verslo pastatui. Čia aišku su sąlyga, kad bus laikomasi šių vizualizacijų.
O man tai nepatinka jų spalva. Jeigu šviesi, tai norėtųsi kažko pan.:
O jeigu tamsūs, tai galėtų būti ir plytos, kaip kokiam Loft Town:
Galų gale, juk prabangūs čia butai bus, galima tikrai įdomesnių medžiagų panaudot.
Dabar tos smulkios plytos, jeigu jau labai pasitikėti ta vizualizacija skelbime, tai prideda šiukšlių į fasadą, tų nereikalingų detalių. Norėtųsi tokio visiškai lygaus ir švaraus paviršiaus. Va pvz. to paties pastato kairysis šonas - ten lyg ir didelės plokštės matosi. Tokiomis visą fasadą išdėt ir būtų gerai.
/\ Tai vat tas ir blogai. Norisi aiškaus atskirties taško tarp senovės ir modernumo. Senovei lai būna tos šviesios plytos. Modernumui naudokim akmens plokštes ar kažką pan. Galima spalviškai paderinti, kad neatrodytų visai iš kitur paimta.
Ir dar uzdrausti reikia gyventojams kabinti kondicionieriu ventiliatorius po langais. Kazkodel kilo man toks apokaliptinis vaizdas ziurint i sita pastata.
Iš gelžbetonio konstrukcijų bus tas "Antakalnio parkas". Turbūt viskas yra pasikeitę į gerąją pusę, bet kokybę ir patikimumu toks pastatas man asmeniškai, nekvepia.
Iš gelžbetonio konstrukcijų bus tas "Antakalnio parkas". Turbūt viskas yra pasikeitę į gerąją pusę, bet kokybę ir patikimumu toks pastatas man asmeniškai, nekvepia.
Aš taip kaip tik nebūčiau toks skeptiškas. Gaminių kokybę gamykloje užtikrinti žymiai paprasčiau ir patikimiau nei statybų aikštelėje. Pvz. fasadai tų senųjų g/b plokščių, kurios tikėtina jog nusileidžia dabartinėms savo kokybę, yra gerokai ilgaamžiškesni nei statybų aikštelėje atliekamas fasado apšiltinimas ir tinkavimas dekoratyviniu tinku.
Juo labiau ir dekoro sprendimų gali būti daugiau, nei įprastai tinkuojamų "samanėlės" ar "lietučio".
Radio lofts dar daro kazka ar sustojo? Nes fasadas nuo Kauno g. jau keli menesiai nejudinamas. Ju puslapyje rodo, kad dauguma patalpu parduotos. Keista situacija.
Radio lofts dar daro kazka ar sustojo? Nes fasadas nuo Kauno g. jau keli menesiai nejudinamas. Ju puslapyje rodo, kad dauguma patalpu parduotos. Keista situacija.
Sportuojant prabėgu pro juos, tiesa vakare kai jau nebeturėtų darbai vykti. Įspūdis panašus kaip tavo, keista kodėl taip ilgai pastolius laiko.
Comment