Na matosi jau Grando aukštis, bent jau man taip atrodo, kad bus paskutinis aukštas su išsikišusia armatūra. Šalia ir lighthouse nemiega
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė AngeLT Rodyti pranešimąNa matosi jau Grando aukštis, bent jau man taip atrodo, kad bus paskutinis aukštas su išsikišusia armatūra. Šalia ir lighthouse nemiega
Atvaizdas
Comment
-
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimą/\ Projektavo matyt kažkas, kas dar dirbo prie sovietų statybose, tik kad čia jau su integruota renovacijaKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė zoliapjove Rodyti pranešimąVilniuje, Antakalnio mikrorajone, 2015 m. pirmąjį ketvirtį prasidės 120 butų daugiabučio namo statybos.
http://www.delfi.lt/verslas/nekilnoj....d?id=66622834
Kitas dalykas pati namo vieta. Nežinau kas gali norėti pirkti brangius butus su langais į Antakalnio gatvę, kur labai intensyvus eismas, o piko valandom ir kamščiai susidaro.Paskutinis taisė Eisinas; 2014.12.22, 21:14.
Comment
-
Parašė Eisinas Rodyti pranešimąKitas dalykas pati namo vieta. Nežinau kas gali norėti pirkti brangius butus su langais į Antakalnio gatvę, kur labai intensyvus eismas, o piko valandom ir kamščiai susidaro.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTik jau nereikia čia lia lia kad niekas nepirks butų vien dėl to, kad tai šalia Antakalnio gatvės. Daugybė žmonių Vilniuje gyvena prie intensyvių gatvių (aš taip pat), todėl nemanau kad tai yra lemiamas veiksnys. Plius, prie tokių gatvių ir infrastruktūra geresnė nei velniai žino kur. Ir viešasis transportas visada po nosim.Paskutinis taisė Eisinas; 2014.12.22, 21:12.
Comment
-
Parašė Eisinas Rodyti pranešimąAš ir nesakau, kad niekas nepirks. Pirks, bet gyventi netoliese esančiose ramiose Švyturio, Oginskio, Tverečiaus, Lentupio, Žolyno gatvelėse tikrai geriau nei prie judrios Antakalnio gatvės.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąO tai čia kažkokio kurorto tikėtis ir nereikia... Jei yra poreikis, tai butų bus visur, tik kainos atitinkamos turėtų būti.
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąO koks tau skirtumas. Ne kažkokios prestižinės vietos. O galų gale, visi daugiabučiai, net nauji ir kokybiški, yra dėžutės...
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąBlemba nesuprantu as... Reiskia jei neprestizine vieta tai bet koks sudas tinka. Visai estetines kulturos pas lietuvius nera. Pastoviai su ta "neprestizine vieta"Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąKas yra bet koks šūdas? Šūdas yra chruščiovkės su supuvusiais vidiniais tinklais. Tragišku vidiniu išplanavimu. Naujame name viskas nauja, nereikia vargintis dėl aliuminių laidų stovuose, dėl skambančių vamzdžių ir t.t. O ir kambarius gali pasidaryti kaip geidžia širdis be jokių leidimų. Tai ar fasadas ir kažkokia išorinė architektūrinė forma turi įtakos kokybiškam gyvenimui bute? Aš sakau, kad NE, nes vis tiek, tai yra dėžutė...
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąRimtai uztenka kad tai butu tik dezute? Man kazkaip labai konservatyviai skamba. Aplinka kaicia visuomene! Gal laikas zengti i prieki is sovietines kulturos.
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąRimtai uztenka kad tai butu tik dezute? Man kazkaip labai konservatyviai skamba. Aplinka kaicia visuomene! Gal laikas zengti i prieki is sovietines kulturos.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąRimtai uztenka kad tai butu tik dezute? Man kazkaip labai konservatyviai skamba. Aplinka kaicia visuomene! Gal laikas zengti i prieki is sovietines kulturos.
Comment
Comment