Parašė abruo
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė edskaz Rodyti pranešimąPatikimi zmones sake, kad buve Siauliu banditai cia stato
http://vz.lt/?PublicationId=f5ac0b43...1c7&comments=1
Comment
-
Parašė Lodzija Rodyti pranešimąSveiki, kas turi info apie pradėtas statybas Žirmūnų 34a.Užsakovas BMT Invest, stato Molesta ( lyg ir bankrutavo, keista). Nuotraukas rytoj įkelsiu.Googlinant niekur projekto nemeta.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąKaip galima buvo bankrutuoti su tokia genialiu pavadinimu, kaip "Molesta"?O šiaip čia toks mandras sudurtinis žodis : Molėtų + statyba
Comment
-
Parašė Lodzija Rodyti pranešimąSveiki, kas turi info apie pradėtas statybas Žirmūnų 34a.Užsakovas BMT Invest, stato Molesta ( lyg ir bankrutavo, keista). Nuotraukas rytoj įkelsiu.Googlinant niekur projekto nemeta.Paskutinis taisė feex; 2014.10.29, 16:40.
Comment
-
Parašė domux678 Rodyti pranešimąAtsimenu, prieš kelis metus jau buvo forume diskusijos apie ši pavadinimąO šiaip čia toks mandras sudurtinis žodis : Molėtų + statyba
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąSakiai. Bet lyg ir stendą kažkas nufotografavęs buvo su viešbučio patalpomis ar kažkuo panašiu... gerai čia praslydo statytojas. Ir aš tada jau sakiau tą patį, kad vieta tokia, kad geriau jau mokėti mažiau ir nusipirkti būtą sename blokiniame priešais. Triukšmas vis tiek tas pats...
Berods tas stendas vis dar ir stovi..
Na man tai cia tragiska vieta..Tiek, kad is virsutiniu aukstu panorama gal ir nebloga atsivers.
O siaip tai gyventi Maximos aiksteleje ne kazka..mokant po 5k su virsum uz kvadrata.
ps, o kur cia netoli LIDL stato?Paskutinis taisė iMiev; 2014.10.30, 23:23.
Comment
-
Parašė iMiev Rodyti pranešimąAs buvau stenda nufotkines
Berods tas stendas vis dar ir stovi..
Na man tai cia tragiska vieta..Tiek, kad is virsutiniu aukstu panorama gal ir nebloga atsivers.
O siaip tai gyventi Maximos aiksteleje ne kazka..mokant po 5k su virsum uz kvadrata.
ps, o kur cia netoli LIDL stato?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąKitoje gatvės pusėje, prie Laisvės pr.Ir ten buvo stendas su vizualizacija apie irgi visuomenines paskirties pastata, dvieju aukstu
Na bet jau nebestebina pasikeitimai..
Comment
-
Parašė iMiev Rodyti pranešimąKad ten niekas nejuda..Ir ten buvo stendas su vizualizacija apie irgi visuomenines paskirties pastata, dvieju aukstu
Na bet jau nebestebina pasikeitimai..
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąPrisiminiau "Dangaus miestą". Gal kas žino bus tas monstras prikeltas, ar taip ir stovės.projektavimo paslaugos:
www.rokmas.lt
Comment
-
Plačiau apie „Link parko“ projektą.
„Link parko“ – tai projektas dinamiškoje Vilniaus vietoje, kurioje susitinka laisvalaikis, verslas ir gamta.
Comment
-
Sveiki,
Grandas statybos eigos foto:
www.grandas.eu
-----
Ir šalia statomo namo statybos eigos foto:
Comment
-
Parašė Daan Rodyti pranešimąSveiki,
Grandas statybos eigos foto:
www.grandas.eu