Parašė SPX
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Citylife Rodyti pranešimąO aš tikiuosi, kad nugriovus tuos bendrabučius po truputį pavyks civilizuoti tą miesto dalį, nes kol kas tarsi egzistuoja du skirtingi pasauliai iki Vingio sankryžos ir už jos.Paskutinis taisė SPX; 2014.12.15, 15:08.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąNėra ten taip tragiška. Architektūrine prasme, tai prestižiniame Antakalnyje chruščiovkių kiemai taip pat maži ir ištrypti. Publika su laiku vis gerėja, aš apie tai jau rašiau anksčiau. Beje, kol kas būtent tokia nevisai tvarkinga aplinka gali kiek atbaidyti pirkėjus. Bet kiek ten tuose pdf mačiau planuojama visą tą vidinį kiemą pertvarkyti. Jei taip bus, tai sakyčiau pirmas žingsnis link tolesnių rajono regeneracijų...
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąChruščiovkės gal ir atrodo panašiai, bet liaudis Antakalnyje ir Krasnūchoje skiriasi kaip diena ir naktis.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Pietinis Vilnius vaduojasi iš stereotipų gniaužtų.
Straipsnis apie Burbiškių draustinyje įsikūrusį Venecijos kvartalą
Comment
-
Gryna reklama
Kvartalėlis aišku gražus, bet už tą grožį gyventojams reikia nemažai mokėti. Rodos po metų ar dviejų gyventojai galės pakeisti teritorijos administratorių (tai buvo numatyta pirkimo sutartyse http://venecija.lt/administravimas/) - esu 90 proc. įsitikines - neliks nei kanalų, nei pievelių.
Comment
-
Parašė AngeLT Rodyti pranešimąNa matosi jau Grando aukštis, bent jau man taip atrodo, kad bus paskutinis aukštas su išsikišusia armatūra. Šalia ir lighthouse nemiega
Atvaizdas
Comment
-
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimą/\ Projektavo matyt kažkas, kas dar dirbo prie sovietų statybose, tik kad čia jau su integruota renovacijaKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė zoliapjove Rodyti pranešimąVilniuje, Antakalnio mikrorajone, 2015 m. pirmąjį ketvirtį prasidės 120 butų daugiabučio namo statybos.
http://www.delfi.lt/verslas/nekilnoj....d?id=66622834
Kitas dalykas pati namo vieta. Nežinau kas gali norėti pirkti brangius butus su langais į Antakalnio gatvę, kur labai intensyvus eismas, o piko valandom ir kamščiai susidaro.Paskutinis taisė Eisinas; 2014.12.22, 21:14.
Comment
-
Parašė Eisinas Rodyti pranešimąKitas dalykas pati namo vieta. Nežinau kas gali norėti pirkti brangius butus su langais į Antakalnio gatvę, kur labai intensyvus eismas, o piko valandom ir kamščiai susidaro.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTik jau nereikia čia lia lia kad niekas nepirks butų vien dėl to, kad tai šalia Antakalnio gatvės. Daugybė žmonių Vilniuje gyvena prie intensyvių gatvių (aš taip pat), todėl nemanau kad tai yra lemiamas veiksnys. Plius, prie tokių gatvių ir infrastruktūra geresnė nei velniai žino kur. Ir viešasis transportas visada po nosim.Paskutinis taisė Eisinas; 2014.12.22, 21:12.
Comment
-
Parašė Eisinas Rodyti pranešimąAš ir nesakau, kad niekas nepirks. Pirks, bet gyventi netoliese esančiose ramiose Švyturio, Oginskio, Tverečiaus, Lentupio, Žolyno gatvelėse tikrai geriau nei prie judrios Antakalnio gatvės.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąO tai čia kažkokio kurorto tikėtis ir nereikia... Jei yra poreikis, tai butų bus visur, tik kainos atitinkamos turėtų būti.Aš iš savo 1964 m. chruščiovkės prie miško nesikelčiau į jokį super druper novodielą su garažu, Antakalnio gatvėje.
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąO koks tau skirtumas. Ne kažkokios prestižinės vietos. O galų gale, visi daugiabučiai, net nauji ir kokybiški, yra dėžutės...
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąBlemba nesuprantu as... Reiskia jei neprestizine vieta tai bet koks sudas tinka. Visai estetines kulturos pas lietuvius nera. Pastoviai su ta "neprestizine vieta"Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
Comment