As zinau, ka jus atsakysite i mano klausima, bet vistiek paklausiu: kokio aukscio jis bus ir kaip atrodys (tinginys pasidariau, ilgai tektu ieskot) aciu tiem, kas nebus toks tinginys kaip as ir man atsakys
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
TEO administracinis pastatas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė toslas Rodyti pranešimąAs zinau, ka jus atsakysite i mano klausima, bet vistiek paklausiu: kokio aukscio jis bus ir kaip atrodys (tinginys pasidariau, ilgai tektu ieskot) aciu tiem, kas nebus toks tinginys kaip as ir man atsakys
Vilniaus projektai / žemėlapis
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąNieko nereikia ieškot. Atsiverti vieną temą ir viskas kaip ant delno
Vilniaus projektai / žemėlapis
Comment
-
Parašė Grybas Rodyti pranešimądar vizualiai negreit pajudes statybos. dar bent kelis menesius auksciau tvoru niekas neiskils, kol pamatus irengs ir pozeminius darbus atliks. tad dar nera ko labai dziaugtis.
Comment
-
Parašė molotov_47 Rodyti pranešimąKą gi, teliko nugriauti tą negražų teismą ir medines lūšnas prie jo ir bus ši NMC dalis sutvarkyta. Tikiuosi, kad nebaigs visų statybų pamatais kaip padarė SBA.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąO,įdomu,ar ruošiamasi šiuos pastatus griauti?
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąSvarbiausia,kad darbai jau pajudėjo
Taigi neperseniausiai nugriovė tą pastatą. O po to pakankamai daug nuveikta:
1. išvežtas laužas.
2. visu perimetru išgręžiota ir išbetonuota ~340 skylių/polių.
3. Iškastos ir išvežtos žemės.
4. Su klojiniais išbetonuoti kraštai.
Manau pakankamai daug nuveikta per tiek laiko.
Comment
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąVeinas TEO darbuotojas minejo, kad pamatai daromi aukstesniam pastatui. Sake kad uzplanuoto ploto neuztenka... Ar bandymai paukstinti galetu buti realus?
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimągal kas nors galetu atnaujinti foto, butu labai idomu paziureti statybu eiga...
Comment
Comment