Parašė kaunaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
TEO administracinis pastatas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Qbazzz Rodyti pranešimąPažiūrėk nuo Taurakalnio į Vilniaus vartų paaukštinimą ir suprasi kas yra vizualinė tarša.
Ir naujasis TEO pastatas tikrai galėjo bent kokių 18 aukštų turėti. Gaila, kad neleido... Aplinkiniai pastatai juk gerokai aukštesni, nekalbant apie NMC, bet ir Delfinas yra aukštesnis.Parašas :)
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTaigi jau seniai šioje temoje buvo parašyta kiek bus aukštų ir kad aukštesnio pastato jiems statyti neleidžia. Taip kad čia nuo TEO tas nepriklauso.
Comment
-
o aš galvoju, kad jo aukštis kaip tik - geriau tegu kalva buna iš šonų žemesnė, o patys aukščiausieji pastatai dominuoja viduryje . hmm tik pastato kompozija keistoka, atrodo ant juodojo pastato kažkas uždėjo nuo kito dangoraižio dalį. nesiriša man apačia su viršum, lyg dvieju arkitektu daryta.
Comment
-
Gražus pastatas, tikėkimės, kad realybė nuo renderio itin smarkiai nesikeis - labai viskas priklausys nuo medžiagų kokybės!
Sutinku su tosh'u, kad truputį kontrastuoja kelios pastato dalys. Apatinė turi kažką tokio iš "brežnevinių" laikų, o stiklinė dalis
Aukščio gal norėtųsi daugiau, nes nuo kitos upės pusės pastato beveik nesimatys Be to, truputį keistokai atrodo antena, kurios aukštis vos ne kaip likusio pastato. Nežinau, jei uždės panašų raudonai-baltą "gargarą" kaip ant Europos tai gali visą vaizdą pagadinti. Tikėkimės, taip nebus
Comment
-
Bendrai ir nuo Gedimino kalno jis sunkiai matysis:
http://foto.terpe.lt/inkelti/20061123/DSC_5218.JPG
Comment
-
Viena aišku, kad kai baigs visus šiuo metu žinomus projektus, NMC bus daug įdomesnis iš įvairių kampų. Nes dabar jis manau jau spėjo daug kam nusibosti (bent jau man tai tikrai).
Kadangi jus nuvyliau su praeita teplione, tai padariau dar vieną, šį kartą ant Romo nuotraukos:
Šiaip į mano "vizualizacijas" daug dėmėsio nekreipkit, nes pločio/aukščio tikslumo tikrai nėra ir net nežinau ar taip pastatas atrodys iš tos pusės.Paskutinis taisė Edd; 2006.11.24, 19:29.
Comment
-
Brangieji, nesupykit, bet akivaizdžiai per mažą Jūs tą TEO paišot. Pažvelkit į "Europą", kurios biurų plotas yra 15700 kv.m, čia gi aukščio turim daugiau nei dvigubai mažiau, vadinasi į plotį turės būt gerokai daugiau. 16000 matyt bendras plotas viso statinio, o naudingasis gal bus kokie 10000. Taigi vis delto gerokai masyvesnis jis turėtų būti, mano nuomone. O tada ir tas ūgio trūkumas ne taip jausis.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąBrangieji, nesupykit, bet akivaizdžiai per mažą Jūs tą TEO paišot. Pažvelkit į "Europą", kurios biurų plotas yra 15700 kv.m, čia gi aukščio turim daugiau nei dvigubai mažiau, vadinasi į plotį turės būt gerokai daugiau. 16000 matyt bendras plotas viso statinio, o naudingasis gal bus kokie 10000. Taigi vis delto gerokai masyvesnis jis turėtų būti, mano nuomone. O tada ir tas ūgio trūkumas ne taip jausis.
Comment
-
Parašė JohnBent tai, kas metosi renderyje, vertinu labai pozityviai. Tokie pastatai atliks "tankintoju" vaidmeni. Tiesiog ta aukstos kokybes "mase", kuri turetu ateityje turetu uzpildyti NMC. Idomu, kokia medziaga bus naudojama apdailai? Is vaizdeliu galima itarti, kad tai galetu buti tamsaus poliruoto granito ploksteles (kas butu tiesiog pasakiska!)
Comment
Comment