nu iš vizualiacijų atrodo tikrai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
TEO administracinis pastatas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąNu tikrai mielas. Pirmieji keturi aukstai atrodo aukshtesni uz likusius (ar cia tik man taip). Idomu butu suzinoti jo auksti. Ten kazhkas parasyta, bet neiskaitau :/W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąNu tikrai mielas. Pirmieji keturi aukstai atrodo aukshtesni uz likusius (ar cia tik man taip). Idomu butu suzinoti jo auksti. Ten kazhkas parasyta, bet neiskaitau :/
BET KA REISKIA Alt. 158.00 m ?!!!
---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Parašė batista Rodyti pranešimątaip, vienintelis trūkumėlis - aukštingumas. pagailėjo aukštų žalčiukai
Comment
-
Parašė maxas Rodyti pranešimą
BET KA REISKIA Alt. 158.00 m ?!!!
Paskutinis taisė Edd; 2006.11.23, 23:53.
Comment
-
Sutinku, kad aukstesnis pastatas atrodytu geriau (nors ir dabartinis sauniai atrodo), bet jeigu nestato 20-ties aukstu, tai mayt tokio ir nereikia. Juk yra gan tiksliai apskaiciuojama kokio dydzio pastatas turi buti (pasverus visus uz ir ne)
Seip tai tikrai pastatas man patinka ir sutinku, kad pagyvins ta teritorija, kur stovi kiti aukstesni!
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą
Pasiskaityk ankstesnius pranešimus - aukštesnio pastato statyti neleidžia (neduoda leidimų). O ne "matyt tokio nereikia". Koją pakiša "Vizualinė tarša", senamiesčio apsaugos zonos ir pan. nesąmonės.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą
Pasiskaityk ankstesnius pranešimus - aukštesnio pastato statyti neleidžia (neduoda leidimų). O ne "matyt tokio nereikia". Koją pakiša "Vizualinė tarša", senamiesčio apsaugos zonos ir pan. nesąmonės.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąAlt. - altitudė (aukštis) Ten matyt to strypo aukštis, nors kam tas strypas ten reikalingas neaišku. Arba paskaičiavo pastato aukštį virš jūros lygio ar dar kokią nesamonę.
Comment
Comment