Viena didžiausių Lietuvoje statybos ir nekilnojamojo turto bendrovių ,,YIT KAUSTA" statys ,,TEO LT" naują centrinį biurą Vilniuje.
,,Kaustą" išrinkome generaliniu naujojo pastato statybos rangovu. Naujasis dangoraižis, kuris įsikurs netoli /Vilniaus savivaldybės dangoraižio ir bus šiek tiek už jį mažesnis", jį ketinama pastatyti per 18-20 mėnesių",- spaudos konferencijoje sakė ,,TEO LT" generalinis direktorius Arūnas Šiškšta.
Viena didžiausių Lietuvoje statybos ir nekilnojamojo turto bendrovių ,,YIT KAUSTA" statys ,,TEO LT" naują centrinį biurą Vilniuje.
,,Kaustą" išrinkome generaliniu naujojo pastato statybos rangovu. Naujasis dangoraižis, kuris įsikurs netoli /Vilniaus savivaldybės dangoraižio ir bus šiek tiek už jį mažesnis", jį ketinama pastatyti per 18-20 mėnesių",- spaudos konferencijoje sakė ,,TEO LT" generalinis direktorius Arūnas Šiškšta.
Nieko naujo. Tas buvo jau ir anksčiau skelbta ir dar, kad statybos darbai prasidės 2007 m. pavasarį. Norėtųsi išvysti vizualizaciją.
Pastatas turbut bus apie 50m tai pakankamai aukshtas aukshtesnis uz dabartini TEO pastata. Dangoraiziu nelabai pavadinsi, bet ne pavadinimas svarbiausia
Man širdis krauju srūva kai prisimenu danų projektėlį...
Danų pateiktos vizualizacijos išties buvo įdomios, tačiau pastatas netitiko reikalavimų savo aukščiu. Pažiūrėsim kaip atrodys naujasis projektas. Šiaip S. Pamerneckio projektuoti pastatai man patinka. Juos galite pasižiūrėti čia
Danų pateiktos vizualizacijos išties buvo įdomios, tačiau pastatas netitiko reikalavimų savo aukščiu. Pažiūrėsim kaip atrodys naujasis projektas. Šiaip S. Pamerneckio projektuoti pastatai man patinka. Juos galite pasižiūrėti čia
Taip, bent jau pavyzdžiuose sudėlioti darbai išties neblogi. Galės sau žmogus išdidžiai pro Konstitucijos-Kalvarijų sankryža važinėti: iš vienos pusės jo projektuotas Holyday Inn, iš kitos TEO
senai buvo pasakyta, kad tokio pastato niekas nestatys, bo peraukštas...
Nors aš visai nesupykčiau, jei sumažinus pastatą, jo dizainas išliktų, tik būtų padidintas tūris.
Ištryniau bereikšmes diskusijas. Visiem ateity patariu žvilgtelėti ir į kitus temų puslapius, o ne tik į paskutinį pranešimą.
Žinoma informacija apie TEO pastatą:
Architektas - S.Pamerneckis
Aukštis - 54m (apie 12 aukštų)
Statytojas - yit kausta
Statybų pradžia - 2007 pavasaris
Comment