Man tj šita dėžutė kiek žemoka atrodo. Galėtų apvaliąją dalį 5iais aukštais paaukštinti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
TEO administracinis pastatas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Žadėjo tik pavasarį pradėt statybas, o čia sauso mėn. parašyta. Savaitgalį teko prasivaikščioti aplink,tai dar jokių darbų nematyt. Ir dar statybos trukmė sutrumpėjo iki pusantrų metų. Tai matyt Hansabanko ir Teo pridavimas bus maždaug tuo pat metu.
Kaip suprantu šis pastatas bus nugriautas?
Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė dr.Jackal Rodyti pranešimąKad tik nesugalvotu statyti 12-aukscio.....Paskutinis taisė Belgas; 2007.01.23, 19:02.
Comment
-
Parašė Inga Rodyti pranešimąMan labai patinka Mantaz nuotrauka.................Tiesiog matagas tu......Pasakyk kaip tu taip sugebi padaryti, kad kelkrasty prie raudono masiniuko stovi trecdalis balto "busiko".Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Hm... Na apatine dalis iš tiesų gerai atrodo, bet pats aukštutinis pastatas man visiškai kažkokį chaosą sukelią... Be to ta lenkta forma jau tiek man asmeniškai įgrisusi . . . Negi negalima kažką sugalvoti nuvotoriškesnio ir abstraktesnio, nes pagal mane dabar tėra sudėliotos detalės... Ir viskas...
Comment
-
Iš yit.lt tinklapio rangos dalies. Taip išeina, kad statybos greičiausiai turėtų prasidėti šį mėn.
Parašė yit.lt
Administracinis pastatas Lvovo g., Vilniuje
Šiuo metu yra pradedamas statyti naujasis TEO Lt administracinis pastatas Lvovo g. 21 A, Vilniuje
Užsakovas: AB "TEO Lt"
Darbų pradžia: 2007 m. vasario mėn.
Darbų pabaiga: 2008 m. liepos mėn.
Statybos vadovas: Rimantas Tarasevičius
Pastato architektas: Saulius Pamerneckis
Pastato projektuotojas: UAB "JAD"
Regionas: Vilnius
Comment
-
Darbai prasideda, nes tam yra teisinis pagrindas - http://www.vilnius.lt/newvilniusweb/.../?ID=652344519
NMC vėl virsta milžiniška statybų aikštele - metų viduryje maždaug tai bus liuks vaizdelis - dar nebus baigtas Vėtrūnos dvynių statymas, prasidės Hansabanko statyba, TEO jau bus įsibėgėjęs, Vyrokas greičiausiai savo "Riestainį" tolia ries, gal ir Kolegijos imsis jau, Nacionalinė Galerija dar irgi nebus baigta.. Nice..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąDarbai prasideda, nes tam yra teisinis pagrindas - http://www.vilnius.lt/newvilniusweb/.../?ID=652344519
Comment
-
Tai žinoma, pirma reikia nugriauti, kad toje vietoje statyti naują. Ar griovimo darbai nėra darbai? Bus ir statybos darbams, kai išgriaus ir inžinerinius tinklus iškels.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Ten įsikūręs Lietuvos teismo ekspertizės centras.. Ir matyt niekur negalėjo/nenorėjo išsikelti. Tad deja, matyt, jis liks kaip koks šašas prie naujojo pastato.
Idealiu atveju, jie vis tik išsikels ir netrukus būtų išduotas leidimas griauti ir jį. Bet kažkaip abejoju.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąTai žinoma, pirma reikia nugriauti, kad toje vietoje statyti naują. Ar griovimo darbai nėra darbai? Bus ir statybos darbams, kai išgriaus ir inžinerinius tinklus iškels.
Parašė toshas Rodyti pranešimąhmm griaunamas Lvovo 21a, o 19a taip išeina Teo nepriklauso. gaunasi tada kad Teo kontora bus blokuojama prie tos nušiurusios kontoros dešinej (19a) ?
Comment
Comment