Atrodo tikrai labai gerai, tas 14 aukštų variantas kurio visi bijojome visai ne baisus. Įdomi forma, juoda apdaila vizualijoje nuostabiai atrodo. Puikiai paivairnis NMC . Man ypač patinka tamsūs pastatai... Nors negali negalvoti- "Velias, kaip garai būt jei nors 16 aukštų būtų".
Nu tikrai mielas. Pirmieji keturi aukstai atrodo aukshtesni uz likusius (ar cia tik man taip). Idomu butu suzinoti jo auksti. Ten kazhkas parasyta, bet neiskaitau :/
Naujojo TEO administracijos pastato, kurio vertė sieks 84 milijonus litų, statybą numatoma pradėti kitų metų pradžioje, kai bus pabaigti visi su statybomis susiję formalumai.
Nu tikrai mielas. Pirmieji keturi aukstai atrodo aukshtesni uz likusius (ar cia tik man taip). Idomu butu suzinoti jo auksti. Ten kazhkas parasyta, bet neiskaitau :/
projektuojamas pastatas 12 a. su anstatu Alt. 158.00 m
Alt. - altitudė (aukštis) Ten matyt to strypo aukštis, nors kam tas strypas ten reikalingas neaišku. Arba paskaičiavo pastato aukštį virš jūros lygio ar dar kokią nesamonę.
Sutinku, kad aukstesnis pastatas atrodytu geriau (nors ir dabartinis sauniai atrodo), bet jeigu nestato 20-ties aukstu, tai mayt tokio ir nereikia. Juk yra gan tiksliai apskaiciuojama kokio dydzio pastatas turi buti (pasverus visus uz ir ne)
Seip tai tikrai pastatas man patinka ir sutinku, kad pagyvins ta teritorija, kur stovi kiti aukstesni!
Pasiskaityk ankstesnius pranešimus - aukštesnio pastato statyti neleidžia (neduoda leidimų). O ne "matyt tokio nereikia". Koją pakiša "Vizualinė tarša", senamiesčio apsaugos zonos ir pan. nesąmonės.
Pasiskaityk ankstesnius pranešimus - aukštesnio pastato statyti neleidžia (neduoda leidimų). O ne "matyt tokio nereikia". Koją pakiša "Vizualinė tarša", senamiesčio apsaugos zonos ir pan. nesąmonės.
Alt. - altitudė (aukštis) Ten matyt to strypo aukštis, nors kam tas strypas ten reikalingas neaišku. Arba paskaičiavo pastato aukštį virš jūros lygio ar dar kokią nesamonę.
Nėra ten jokio strypo. ALT. 158 m greičiausiai pastato stogo altitudė nuo jūros lygio.
Comment