Parašė digital
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešosios erdvės ir mažoji Vilniaus architektūra
Collapse
X
-
-
Parašė digital Rodyti pranešimąAš prieštaravau tam, kad menui apskritai nereikia skirti pinigų, kol Naujamiestyje šaligatviai nesutvarkyti.
Apie konkrečius projektus nieko nesakiau, išskyrus švieslentę, kuri man netrukdo, o dėl projekto Kirtimuose neturiu nuomonės, nes net nežiūrėjau jo.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą24 gabalai iš mūsų visų bendros kišenės - nepalyginama su 86 lemais, dėl kurių nei šilta nei šalta.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąJei esi Da Vincis tai ir 450mln nera riba
If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Bet čia normalus paveikslas, o ne spalvoti stačiakampiai nuteplioti kažkokio ruskio.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąsankauskui numete kaip katinui desros gabala, pasake, kad tai menas ir stai, fokusas pavyko URAIf a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
-
Na ne, man tai menas tik tada kai tau kyla isteriškas pasipiktinimas ir tu bandai įrodinėti kad šitas mianas nevertas 24 gabalų.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Sitie TRIUBOS bajeriai jau paseno ir nebeidomus.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Na ne, man tai menas tik tada kai tau kyla isteriškas pasipiktinimas ir tu bandai įrodinėti kad šitas mianas nevertas 24 gabalų.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
O kas nustatė to miano kainą? Kai parduodama aukcione tai lyg ir aišku - rinka tiek moka. O kaip savivaldybė pirkdama paskaičiuoja kiek verta?If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Ko gero skaičiuoja korumpuoti savivaldybės biurokratai.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKažin ar skaičiuoja - turbūt iš akies.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
Comment