Čia man primena tuos deficitinius Sovietinius laikus, kai komiblokus ant maks greičio statė kad tik spėt apgyendint žmones, į kokybę nebuvo žiūrima. Nu tai dabar tas pats, tik fasadai spalvingesni, ir tai bent jau blokinius ir blokų statė, o ne iš gipskartonio. Nu tai ką vadinom stambiaplokščius blokiniais, o čia vadinsim kartoniniais? Viršūnė... Dizaino nerasta, 12 aukštų plytinis statyt tai nzn, gal geriau bent jau monolitas tokiem dideliem. O blogiausia kad 12-14 aukštų namai vieni prie kito. Geriausia tai Utenoj, neaukštus stato, parkingo problemų nėra ir panorama iš naujųjų namų nebloga atsiveria...
O kas bjauriausia tai kad žmonės iš to pigumo susprogdins visą pasaulį... Sugalvojo dujinius šildymus daryt, irgi mat protas, užsidegs kas ne vietoj ir bum bum, gipskartonis išlakstys... Labiausia man patinka namai kur Šeškinėj (ar kurt ten) net dujų dujinėms nepajungta... vat ten tai jėga... O ant kainų dėjau, jau geriau gyvent saugiai, o ne kaip ant parako statinės
O kas bjauriausia tai kad žmonės iš to pigumo susprogdins visą pasaulį... Sugalvojo dujinius šildymus daryt, irgi mat protas, užsidegs kas ne vietoj ir bum bum, gipskartonis išlakstys... Labiausia man patinka namai kur Šeškinėj (ar kurt ten) net dujų dujinėms nepajungta... vat ten tai jėga... O ant kainų dėjau, jau geriau gyvent saugiai, o ne kaip ant parako statinės
Comment