Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kvartalas prie sąvartyno

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Čia man primena tuos deficitinius Sovietinius laikus, kai komiblokus ant maks greičio statė kad tik spėt apgyendint žmones, į kokybę nebuvo žiūrima. Nu tai dabar tas pats, tik fasadai spalvingesni, ir tai bent jau blokinius ir blokų statė, o ne iš gipskartonio. Nu tai ką vadinom stambiaplokščius blokiniais, o čia vadinsim kartoniniais? Viršūnė... Dizaino nerasta, 12 aukštų plytinis statyt tai nzn, gal geriau bent jau monolitas tokiem dideliem. O blogiausia kad 12-14 aukštų namai vieni prie kito. Geriausia tai Utenoj, neaukštus stato, parkingo problemų nėra ir panorama iš naujųjų namų nebloga atsiveria...
    O kas bjauriausia tai kad žmonės iš to pigumo susprogdins visą pasaulį... Sugalvojo dujinius šildymus daryt, irgi mat protas, užsidegs kas ne vietoj ir bum bum, gipskartonis išlakstys... Labiausia man patinka namai kur Šeškinėj (ar kurt ten) net dujų dujinėms nepajungta... vat ten tai jėga... O ant kainų dėjau, jau geriau gyvent saugiai, o ne kaip ant parako statinės

Comment

mano nuomone tai sis projektas blogiausiais ne tiktai Vilniaus mieste, bet ir aplamai Lietuvoje.
      Pirkdamas NT visada galvoju apie jo likviduma, siuo atveju isivaizduok save pardavejo vietoje, bandydamas realizuoti busta bloga reputacija ir kokybe turinciame name.
      Zodziu mano nuomone sio kvartalo perspektyvos iesties liudnos.
      Stay a while and listen !

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
        Tas "blogietis" iš šio forumo paėmė nuotrauką ir patalpino su užrašu "nežinau iš kur ją gavau". Bent jau netingėjo pats pas save įsikelti.

92-me pranešime šios temos pranešime yra nuotraukos originalas, o 100-me pranešime - Geex pastebėjimas, kuris santykiu 1:1 ir buvo pasisavintas (atsiprašau, nukopijuotas):
        http://www.miestai.net/forumas/showt...?t=1227&page=5

Bet ši tema vis dėlto apie "architektūrą".
        Iš tikrūjų, nuotraukas radau savo pc. Gali būti, jog kažkas atsiuntė e-mailu. Įvairių dalykų gaunu. Jei kažkam užkliuvo, galiu pašlinti, arba nurodyti šaltinį :/
        Mano blog'as persikėlė: http://yessuz.com
        Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villian by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished.

Comment

/\ Prašom nurodyti šaltinį

Comment

Parašė NoBoDyX Rodyti pranešimą
            Ten buvęs savartynas
            Šiek tiek "superspektyvinta" ištrauka iš 1984 m. rusiško topografinio žemėlapio (1983 m. būklė)
            N-35-039 -B(V)

Žr. užrašus prie 202 m aukštumėlės.

Žemėlapio originalas: http://maps.vlasenko.net

Ištrauka iš 2001 m. leisto Lietuvos žemėlapio CD
            (c) GIS centras, Nacionalinė žemės tarnyba

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
              /\ Prašom nurodyti šaltinį
              NUrodyta.
              Sorry uz nesusipratima
              Mano blog'as persikėlė: http://yessuz.com
              Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villian by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished.

Comment

Na atrodo apyšlykščiai, daug broko... Jeigu reiktu rinktis kur man gyvent ar sovietiniam daugiabutį ar šitam, tai rinkčiausi sovietinį. Nes turbut didelio skirtumo nėra, apart kainos.

Comment

Tai kad čia ne ką pigiau. Nėra ir kainos skirtumo. Be to, dauguma blokinių bus daug geresnėse miesto vietose. Skirtumas šildymo kainose, nes vis dėlto dujinis šildymas šituose namuose, ko gero, vienintelis privalumas. Be to, kadangi gipsas, tai nuo saulutės prišyla ir taip, girdėjau, kad žmonės to šildymo per šią žiemą nejungia net beveik, su maikėm ir taip tenka.
                  Jūsų,
                  Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
                    Tai kad čia ne ką pigiau. Nėra ir kainos skirtumo. Be to, dauguma blokinių bus daug geresnėse miesto vietose. Skirtumas šildymo kainose, nes vis dėlto dujinis šildymas šituose namuose, ko gero, vienintelis privalumas. Be to, kadangi gipsas, tai nuo saulutės prišyla ir taip, girdėjau, kad žmonės to šildymo per šią žiemą nejungia net beveik, su maikėm ir taip tenka.
                    Taip, tu visiskai teisus, pazistamas isjunges sildyma is viso, ir laikosi 25 laipsniai silumos, todel daznai langus atidaro. tik kad ten toks klaivas dalykas yra, jei nesinaudoji savo radiatoriais teikiama siluma, t.y. uzsuki juos, tai reiskias vagi siluma is kaimynu - bauda 25 lt kas menesi (nustato pagal kazkoki silumos suvartojimo vidurki). Tik idomu kas butu jei visi namo gyventojai uzsisuktu sildyma? is kur jie ta kaimyna, is kurio visi vogu, tada gautu
                    kalbant apie sovietinius blokinius namus (pats tokiam gyvenu) tai sildymas kerta kaip reikiant per kisene. 250-300lt kas menesi tokia silta ziema tenka moket
                    Todel man priimtinesnis kvartalas prie savartyno... su salyga jei rinktis butu galima tik is siu dvieju variantu

Comment

/\ nu tai matomai šitas kvartalas ir lipdomas konkuruoti su senaisiais chruščiovukais

Comment

Parašė Artass Rodyti pranešimą
                        Tik kad ten toks klaivas dalykas yra, jei nesinaudoji savo radiatoriais teikiama siluma, t.y. uzsuki juos, tai reiskias vagi siluma is kaimynu - bauda 25 lt kas menesi (nustato pagal kazkoki silumos suvartojimo vidurki).
                        Tai negi kai taip šilta irgi "vagi" tą šilumą ? Beto gal geriau sumoket 25lt nei šildytis kai to visai nereikia ir mokėt už šilumą brangiau
                        Pats kvartalas gal ir neatrodytų taip baisiai, jei visi kiemai nebūtų visiškai užkišti automobiliais, nes dabar žiūrint iš arčiau, vien mašinos ir dideli pastatai. Jokios erdves ir žalumos nesimato.

Comment

Kadangi gipsas... Kadangi gipsas tik dviejuose namuose, gal paaiškintumėte kodėl pvz. pas mane šilta, nors namas ne iš gipso? Aš tada būsiu labiau apsišvietusi ir daugiau suprantanti
                          O dėl vadinamos baudos tai čia mes patys tokį mokestį pavadinome, ir jis tikrai nėra fiksuotas 25 lt. - gali būti ir 100 lt., jei visiškai nesišildysi. Jei išnaudoji mažiau nei 0.5 bendro namo šilumos vidurkio, mokėsi baudą, jos dydis priklausys nuo tavo buto šilumos vidurkio ir bus priskaičiuotas prie bendrų patalpų šildymo. Taigi visiems kitiems sumažėja mokestis už bendrų patalpų šildymą. Ir beje, šią tvarką nustatė valstybė, tai yra 3 šilumos paskirstymo metodas.

Comment

Parašė Anqeliukas Rodyti pranešimą
                            Kadangi gipsas... Kadangi gipsas tik dviejuose namuose, gal paaiškintumėte kodėl pvz. pas mane šilta, nors namas ne iš gipso? Aš tada būsiu labiau apsišvietusi ir daugiau suprantanti
                            O dėl vadinamos baudos tai čia mes patys tokį mokestį pavadinome, ir jis tikrai nėra fiksuotas 25 lt. - gali būti ir 100 lt., jei visiškai nesišildysi. Jei išnaudoji mažiau nei 0.5 bendro namo šilumos vidurkio, mokėsi baudą, jos dydis priklausys nuo tavo buto šilumos vidurkio ir bus priskaičiuotas prie bendrų patalpų šildymo. Taigi visiems kitiems sumažėja mokestis už bendrų patalpų šildymą. Ir beje, šią tvarką nustatė valstybė, tai yra 3 šilumos paskirstymo metodas.
                            Nesigincysiu, nezinau kaip ten istikruju yra, bet atrodo stipriai neprimelavau. Kai pirma kart isgirdau toki dalyka tai jau net nejuokinga pasidare, lupikaujama siais laikais is visur kur tik imanoma. Kuom zmogus kaltas kad jo visi langai i pietine puse (siluma salyginai is niekur ateina ir "pliusuojasi" prie bendro sildymo) ir jis neisnaudoja to vadinamojo vidurkio? susimoketu kiek isnaudojo, plius bendru patalpu sildymas. Paprasta ir ramu... o dbr savotiskai kompensuojama tai ko silumininkai negauna is taupanciu. Juk siais laikais taip jau yra kad nei valstybei nei lietuvos energijai neparanku jog visi taupyt pradetu - pinigeliu tai reik is kazkur susirinkt Kita vertus tame kvartale uz sildyma daug moket tikrai nereik. Cia tiesiog principo reikalas...

O del gipso tai biski ispute burbula, ner ten taip tragiska, bet isivaizduoju kad tikrai nekas kai reik tvirtos sienos sunkiam Šileliui ar Taurui pakabinti Kiek girdejau ir maciau tai silumos atzvilgiu viska ten istaise kaip "sugebejo" ar kiek buvo imanoma. Berods skardas buvo nueme ir vatos prikiso, ka dar ten dare nzn.
                            Taip sakant, pabande statytojai pataupyt, nesigavo - sumokejo dar daugiau, kita kart gal geriau pagalvos ar verta rizikuot. Gal.

Su artejanciom Sv. Velykom visus

Comment

nuotrauka iš skyscraper.com
                              Pamaniau butu linksma: "Surask 10 skirtumų"

Comment

Man ir tas rajonas asocijuojasi su Kowloon Walled...
                                Life is a game that no one wins

Comment

Parašė Rugby Rodyti pranešimą

nuotrauka iš skyscraper.com
                                  Pamaniau butu linksma: "Surask 10 skirtumų"
                                  Keista... man labiau panašu į sovietinius blokinius daugiabučius...

Comment

Tokios štai naujienos:

gera gyventi gerai

Comment

Ner ko stebetis

Comment

Parašė pashka Rodyti pranešimą
                                        Ner ko stebetis
                                        Prieš rašant "nėra ko stebėtis" būtų ne pro šalį atidžiai pažiūrėti reportažą iki galo. Šį vienintelį namą statė ne Mabilta ir Kasyba, o Stamontas. Mačiau, kaip tą namą statė, kai šventėme Kaimynų dieną gegužės mėnesį buvau jame - kokybė tragiška, laiptinės baisios. Kiek teko kalbėti su to namo gyventojais, nusiskundimų dėl kokybės yra. Faktas, kad kituose, Mabiltos namuose, tokių problemų nėra, net ir dviejuose gipsiniuose. Todėl didelis prašymas pagal vieną reportažą, kuriame kalbama apie tam tikrą namą, nespręsti apie visus kvartalo namus.

Comment

nejaugi tas kvartalas Pasilaiciu mikrorajone? Visada galvojau jog Fabijoniskiu

Comment

Working...
                                          X