Parašė Anqeliukas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kvartalas prie sąvartyno
Collapse
X
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKeista. Pas žmonos draugę, kuri ten gyvena, virtuvėj viena siena tikrai iš gipsokartono. Ta, kuri išlūžo.
Comment
-
Parašė Anqeliukas Rodyti pranešimąRašydama apie kažkieno norą "įgelti" rėmiausi faktais, t.y. tuo, kas šitoje temoje parašyta juodu ant balto. Kaip kitaip turėčiau tokius pasisakymus suprasti? Nepriimu kritikos asmeniškai, aš nuo jos nepasidarau blogesnė, geresnė ar dar kokia. Man nepatinka tai, kaip dažniausiai yra pateikiama informacija ir tiek. O gyvendama čia jaučiuosi turinti teisę pasakyti kas yra ne taip, kaip norima pristatyti. Jei jums tai nėra kvartalo aptarimas, o tik blevyzgos ir nuomonių apie jį aptarimas, man atrodo kitaip.
Ir dar. Kol visoje šioje temoje skambėjo tik kritika, visiems buvo gerai, niekam neatrodė kad aptarinėjama ne tai kas reikia ir ne taip kaip reikia. O kai tik pasisakiau truputėlį kitaip ir atkreipiau dėmesį ne tik į blogybes, tada kažkodėl kai kuriems tai labai užkliuvo.
Jūs tik kalbate apie savo butą. Mes apie visą kvartalą. Ką išgirdau teigiama, tai, kad pas jus šviesus, jaukus, gero išplanavimo butas. Išėjimas į tris puses
Bet, atsiprašau, prie ko čia jūsų butas (bei jo interjeras) ir viso kvartalo išvaizda... ? Mes juk vertinam bendrą vaizdą, ne kiekvieną butą atskirai. Matyt, Jums pasisekė gyvenate viename iš kokybiškiau pastatytų namų. Bet remiantis vien savo buto išvaizda (kurios mes net nematome) kaip jūs parodote šio kvartalo gerąsias puses? Ir kaip kitų nuomonė, šiuo atžvilgiu, turėtų pasikeisti?Paskutinis taisė Irma; 2007.10.31, 15:54.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąJūs tik kalbate apie savo butą. Mes apie visą kvartalą. Ką išgirdau teigiama, tai, kad pas jus šviesus, jaukus, gero išplanavimo butas. Išėjimas į tris puses
Bet, atsiprašau, prie ko čia jūsų butas (bei jo interjeras) ir viso kvartalo išvaizda... ? Mes juk vertinam bendrą vaizdą, ne kiekvieną butą atskirai. Matyt, Jums pasisekė gyvenate viename iš kokybiškiau pastatytų namų. Bet remiantis vien savo buto išvaizda (kurios mes net nematome) kaip jūs parodote šio kvartalo gerąsias puses? Ir kaip kitų nuomonė, šiuo atžvilgiu, turėtų pasikeisti?
Dar kartą kartoju, nesiruošiu aklai ginti savo kvartalo vien dėl to kad jame gyvenu. Labai norėčiau kad namai išoriškai atrodytų kitaip, būtų ne 12 ar 14 aukštų, o kokių 5. Bet vien dėl išvaizdos sukarti visus šunis man asmeniškai yra nepriimtina. Taip pat dar kartą atkreipiu jūsų dėmesį, kad nesiremiu vien savo buto išvaizda, norėdama parodyti kvartalo gerąsias puses. Nors turiu pilną teisę tai daryti. Mano butas toli gražu nėra vienintelis geras ir kokybiškas šiame kvartale, juokinga kad taip galvojate. Antras dalykas, turiu pakankamai daug informacijos apie mūsų kvartalo gyvenimą, problemas, privalumus ir negerumus, kad galėčiau objektyviai įvertinti gyvenimą jame. Ką ir darau.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąAnqeliuk, didelį butą turite, jei langai į tris puses. Naujuose namuose tokių nėra. Ar du apjungėte?
Comment
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąTaip taip, Angeliuk, įdėk savo buto nuotraukas, kad ir iš išorės, kad nepažeist tamstos privatumo. Tikrai įdomu, kokie vaizdai atsiveria pro langus.
Comment
-
Parašė Anqeliukas Rodyti pranešimąSovietinėse Fabijoniškėse negyvenau, galiu palyginti su Šeškine. Dabar turiu labai gerą buto išplanavimą, erdvę ir šviesą, gerą vaizdą pro langus, butas šiltas, už šildymą moku tikrai nedaug, galiu šildytis kada noriu, nors ir vasarą. Turiu daug geresnius - tai reiškia malonius ir draugiškus - kaimynus, lyginant su pensininkų, kuriems rūpi viskas kaimynyste Šeškinėje. Kaina, sumokėta už butą, mane netgi labai tenkina, mačiau daug prastesnių variantų, už kuriuos buvo sumokėti daug didesni pinigai.
2) šildymas - tas pats kas ir pirmam punkte
3) vaizdas pro langus - manau, ir Šeškinės blokinukų viršutiniuose aukštuose vaizdas neblogas. Bet tas "vaizdas" juk ne visam kvartale vienodas - vienoks jis pakrašty stovinčio namo viršutiniame aukšte, ir kitoks - vidury stovinčio namo apatiniame aukšte.
Taigi išvardinti privalumai labiau susiję su konkrečiu butu ir jo gražiomis sienomis o ne su kvartalu bendrai.
Comment
-
Parašė Anqeliukas Rodyti pranešimąSu parkavimu tikrai problema, nežinau ar kada ją išspręsime. Mabilta savo ruožtu problemą sprendžia, galbūt greitu laiku viskas bent kiek apsitvarkys, bet kol neturiu tikslių žinių, nenoriu rašyti netikslios informacijos.
Po jau pastatytu namu to padaryt nepavyks. Tad "sprendimai" vistiek bus tik pusiniai
Comment
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimą1) geras išplanavimas - ok, tarybiniai blokiniai namai to neturi (sienos tarp buto kambarių - nešančiosios, jų negalima išgriauti), bet visuose naujuose namuose galimybė pačiam susiplanuoti butą yra.
2) šildymas - tas pats kas ir pirmam punkte
3) vaizdas pro langus - manau, ir Šeškinės blokinukų viršutiniuose aukštuose vaizdas neblogas. Bet tas "vaizdas" juk ne visam kvartale vienodas - vienoks jis pakrašty stovinčio namo viršutiniame aukšte, ir kitoks - vidury stovinčio namo apatiniame aukšte.
Taigi išvardinti privalumai labiau susiję su konkrečiu butu ir jo gražiomis sienomis o ne su kvartalu bendrai.
2. Toli gražu ne visuose naujuos statybos namuose yra galimybė šildytis ištisus metus ir kiek nori.
3. Žinoma, kad vaizdas pro langus negali būti vienodas visame kvartale. Bet tikrai nemažai butų tą gerą vaizdą turi. Užbėgant už akių, žinoma kad taip pat nemažai butų gero vaizdo neturi.
Comment
-
to Angeliukas
Net neabejoju, kad naujuose, šio kvartalo, butuose yra išplanavimai naujoviškesni, šildymas daug ekonomiškesnis ... bet tai turi visi nauji namai ir kad labai nustebintumėte mane, tai nepasakyčiau. Labiau nustebčiau išgirdusi, kad viso šito nėra.
Bet va, dar vienas didelis minusas - nėra požeminių parkingų (ar garažų). O dar kalbate apie kvartalo privalumus...
P.S. Malonaus bendravimo*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąto Angeliukas
Net neabejoju, kad naujuose, šio kvartalo, butuose yra išplanavimai naujoviškesni, šildymas daug ekonomiškesnis ... bet tai turi visi nauji namai ir kad labai nustebintumėte mane, tai nepasakyčiau. Labiau nustebčiau išgirdusi, kad viso šito nėra.
Bet va, dar vienas didelis minusas - nėra požeminių parkingų (ar garažų). O dar kalbate apie kvartalo privalumus...
P.S. Malonaus bendravimo
P.S. Ar tikrai visi nauji namai turi galimybę pradėti šildymo sezoną pagal pageidavimą?
P.P.S. Tikiuosi ir aš malonaus bendravimo , o ne nuolatinių
Comment
-
Tai vis tik Angeliuk įdėk nuotraukas.
Bent jau aš nepyksiu ir niekuo nekaltinsiu. Visi juk suprantam, kad ne visi gavo identišką vaizdą pro langus.
Kaip suprantu buto, stat. medžiagų, vietos, išplanavimo prasme tavo butas yra vienas geriausių. Tai vat ir norėtųsi pamatyt gerąją kvartalo pusę. Blogoji pusė IŠSAMIAI nušviesta ankstesnių fotoreportažų.
Comment
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąTai vis tik Angeliuk įdėk nuotraukas.
Bent jau aš nepyksiu ir niekuo nekaltinsiu. Visi juk suprantam, kad ne visi gavo identišką vaizdą pro langus.
Kaip suprantu buto, stat. medžiagų, vietos, išplanavimo prasme tavo butas yra vienas geriausių. Tai vat ir norėtųsi pamatyt gerąją kvartalo pusę. Blogoji pusė IŠSAMIAI nušviesta ankstesnių fotoreportažų.
Comment
-
iš tiesų, nuostabūs vaizdai.. Į vieną pusę betono šėšėlyje, į kitą - Vadaktėlių kaimo gyvenvietė su vandens bokštu. Nelabai supratau, ko šie vaizdai tokie jau išskirtiniai ir kaip jie keičia šio projekto pridėtinę vertę. Nors šiaip tai, kiekvienam jo namai yra tvirtovė ir mieliausia. Taip kad, tegu gyventojai džiaugiausi, o kiti kritikuoja, kiekvienas turi teisę į savo nuomonę. Man kaip buvo šis projektas vienu blogiausių Vilniuje, taip ir lieka kol kas. Šūdelka ir tiek.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąiš tiesų, nuostabūs vaizdai.. Į vieną pusę betono šėšėlyje, į kitą - Vadaktėlių kaimo gyvenvietė su vandens bokštu. Nelabai supratau, ko šie vaizdai tokie jau išskirtiniai ir kaip jie keičia šio projekto pridėtinę vertę. Nors šiaip tai, kiekvienam jo namai yra tvirtovė ir mieliausia. Taip kad, tegu gyventojai džiaugiausi, o kiti kritikuoja, kiekvienas turi teisę į savo nuomonę. Man kaip buvo šis projektas vienu blogiausių Vilniuje, taip ir lieka kol kas. Šūdelka ir tiek.
Tikrai nesiekiu bet kokia kaina įrodyti, kad šis projektas yra pats geriausias, nes taip nėra. Bet tiek blogas kaip kai kurie iš kailio išsinerdami stengiasi parodyti, jis taip pat nėra. Vienareikšmiškai.Paskutinis taisė Anqeliukas; 2007.11.02, 18:02.
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąViskas labai grazu. Visa laime, kad nedaug megapikseliu tavo foto priemone, nes dabar jau pasiklysti galima. Kita karta sumazink nuotraukas.
Comment
Comment