Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kvartalas prie sąvartyno

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!

Comment

Tas tolimesnis kranas Mabiltos? Jei taip kvartalas plėsis dar arčiau savartyno..

Comment

Taip čia to namo kur pamatai padaryti vasarą buvo, dabar jį statyti pradėjo
        Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!

Comment

2007 03 31

Aprėpti paprasto objektyvo nepakanka

Plečiasi

Bendras vaizdas

Paskutinis taisė digital; 2023.11.24, 00:17. Priežastis: atkurtas nuotraukų rodymas
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Gerai kad nors antro etapo namai grazesnes spalvos, nechaotiskai isbarstyti ir simetriskais fasadais, tai bent kazkiek uzdengia ta "termityna" statyta pirmam etape. Bet siaip tai ziauru, pavyzdys kaip nereikia statyti ir kur nereikia gyventi.
            gera gyventi gerai

Comment

Minskėjam

Comment

Na, is tiesu gaila, jog Lietuva dar yra tokiame statybos lygyje, taciau tai visiskai pateisinama, nes iseinama yra visi etapai. Mano noras tik vienas, kad kuo greiciau pereitume si perioda (ivardijau ji kaip ,, namas ant namo").

Comment

Labai man šitas sugrūdimas primena Makvos miegamuosius rajonus, statytus 70aisias. Ką gi, kaip ir visi, tikiuosi, kad pereisim šį baisų etapą ir pradėsime statyti gražius plytų namų rajonus su gražiais parkais, atviromis erdvėmis, naujomis mokyklomis, baseinais ir vaikų darželiais (kaip aplink Maskvos lengvojo metro liniją, einančią per estakadą, nutiestą 2002m.).

Comment

"Sutinku. Ypač "Mabiltos" kvartalą rodome kaip blogo planavimo ir nesąžiningumo pavyzdį. Būdamas meru, mėginau ginčyti tas statybas, nes dalis kvartalo stovi ant sąvartyno ir neatitinka higienos normų, bet kadangi korupcija didžiulė, statybos buvo leistos. Ateityje, manau, tas kvartalas taps pigios darbo jėgos iš trečiųjų valstybių gyventojų gyvenamąja vieta. Jei ir toliau vyks panašus planavimas, daugės vietų, ateityje tapsiančių didelio nusikalstamumo, skurdo, kitų socialinių problemų sankaupa, nuvertės turtas. Žinau, kad jau šiandien čia butų savininkų kaita labai didelė. Tokia vieta investicijai – netinkama, nebent kaip trumpalaikė", – pritarė "Veido" žurnalistės prognozėms buvęs meras A.Zuokas.
                    Visas straipsnis cia http://www.veidas.lt/lt/leidinys.nrf...7cfae5671a3bab

Tiesa, ten daugiau apie NT burbula, tai tik istrauka paemiau i sita tema.
                    Paskutinis taisė Kema; 2007.05.11, 16:08.
                    gera gyventi gerai

Comment

cia buta pirkt...kaip i bala pnigus ismest... jau geriau sena pirkciau tikrai...
                      Paskutinis taisė Mantas; 2007.05.17, 08:47.

Comment

Kaip tik pas save radau sena fotke. Dideliu statybu pradzia:

gera gyventi gerai

Comment

Parašė molotov_47 Rodyti pranešimą
                          Labai man šitas sugrūdimas primena Makvos miegamuosius rajonus, statytus 70aisias.
                          Arba sovietinių statybų prototipus - Prancūzijos miestų priemiesčius:

http://indice-tape.skyrock.com/pics/135626298_small.jpg
                          http://www.alencontre.org/Images/clichysousbois.jpg

Comment

Padėkokit karbuzje.
                            http://m.lrytas.lt/-1308629241130735...ms-belieka.htm

Comment

Viena Vilmestos šešiaaukščio siena jau apkrauta pastoliais. Nuo pastatymo praėjo apie 3m. Taip pat jau rekonstruoja ir maždaug prieš 2m. pastatyta Mabiltos daugiabutį.
                              Beje prieš kelis mėnesius jau baigė remontuoti vieną Mabiltos namo sieną.

Comment

Atsikrausciau visai neseniai i si kvartala. Bet dar nepastebejau kazko ypatingai blogo. Sviesos uztenka, nera labai triuksminga, kvapu nejauciu. Gyvenau anksciau Seskineje, tai tikrai nesinori grizti i namus su prasmirdusiomis laiptinemis.
                                Kaimynai ten labiau girdejosi, negu naujame name. Jokiu pranasumu nematau senuose namuose. Viena tik problema - automobiliu parkavimas.

Comment

Sitas kvartalas man panasus i tuos dubajaus miegamuosius, plius dar tas smelis , gaila kat cia pastatai netokie auksti

Comment

Nors prognozuojama, kad kvartalas taps pigios darbo jėgos iš trečiųjų valstybių gyventojų gyvenamąja vieta, bet siuo metu matau, kad gyvena daugiausiai fainos jaunos seimos. Nemazai su aukstuoju issilavinimu.
                                    Forume kazkodel nepatenkinti yra tie, kurie ten negyvena. Kodel?

Comment

Parašė reali Rodyti pranešimą
                                      Nors prognozuojama, kad kvartalas taps pigios darbo jėgos iš trečiųjų valstybių gyventojų gyvenamąja vieta, bet siuo metu matau, kad gyvena daugiausiai fainos jaunos seimos. Nemazai su aukstuoju issilavinimu.
                                      Forume kazkodel nepatenkinti yra tie, kurie ten negyvena. Kodel?
                                      Manau, kad šiame forume didžiausias nepasitenkinimas dėl pastatų išorės. O toms šeimoms, manau, svarbiau, kas darosi jų pačių nuosavybės ribose.
                                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantas Rodyti pranešimą
                                        Manau, kad šiame forume didžiausias nepasitenkinimas dėl pastatų išorės. O toms šeimoms, manau, svarbiau, kas darosi jų pačių nuosavybės ribose.

Tai cia turbut architekturos dizaino ekspertai diskutuoja. Aisku...
                                        Nors pati esu dizainere, bet gal pas mane prastas skonis? Taciau mano namukas man patinka (paskutinis pastatytas gelsvas namukas). Tiesa, senesnes statybos namai galetu buti ne tokie juokingi... O dar kai kiekvienas isistiklina skirtingai balkonus, tai...
                                        Bet tai nera pats tragiskiausias variantas Vilniuje! Tikrai...

Comment

Parašė reali Rodyti pranešimą
                                          Tai cia turbut architekturos dizaino ekspertai diskutuoja. Aisku...
                                          Visi čia esame daugiau ar mažiau architektūros ekspertai, nes šis forumas kaip tik tokioms diskusijoms apie architektūreą ir buvo sukurtas

Parašė reali
                                          Nors pati esu dizainere, bet gal pas mane prastas skonis? Taciau mano namukas man patinka (paskutinis pastatytas gelsvas namukas). Tiesa, senesnes statybos namai galetu buti ne tokie juokingi... O dar kai kiekvienas isistiklina skirtingai balkonus, tai...
                                          Žinai, dėl skonio nesiginčijama. Labai gerai, kad tu esi patenkinta savo būstu, nes, manau, vidiniai sprendimai yra geresni už išorinius. O tai ir yra tas faktorius, kuris dažniausiai nulemia kiekvieno, ieškančio sau būstą, sprendimą

Parašė reali
                                          Bet tai nera pats tragiskiausias variantas Vilniuje! Tikrai...
                                          O kur dar blogiau?
                                          You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Working...
                                          X