Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kvartalas prie sąvartyno
Collapse
X
-
Labai man šitas sugrūdimas primena Makvos miegamuosius rajonus, statytus 70aisias. Ką gi, kaip ir visi, tikiuosi, kad pereisim šį baisų etapą ir pradėsime statyti gražius plytų namų rajonus su gražiais parkais, atviromis erdvėmis, naujomis mokyklomis, baseinais ir vaikų darželiais (kaip aplink Maskvos lengvojo metro liniją, einančią per estakadą, nutiestą 2002m.).
Comment
-
"Sutinku. Ypač "Mabiltos" kvartalą rodome kaip blogo planavimo ir nesąžiningumo pavyzdį. Būdamas meru, mėginau ginčyti tas statybas, nes dalis kvartalo stovi ant sąvartyno ir neatitinka higienos normų, bet kadangi korupcija didžiulė, statybos buvo leistos. Ateityje, manau, tas kvartalas taps pigios darbo jėgos iš trečiųjų valstybių gyventojų gyvenamąja vieta. Jei ir toliau vyks panašus planavimas, daugės vietų, ateityje tapsiančių didelio nusikalstamumo, skurdo, kitų socialinių problemų sankaupa, nuvertės turtas. Žinau, kad jau šiandien čia butų savininkų kaita labai didelė. Tokia vieta investicijai – netinkama, nebent kaip trumpalaikė", – pritarė "Veido" žurnalistės prognozėms buvęs meras A.Zuokas.
Tiesa, ten daugiau apie NT burbula, tai tik istrauka paemiau i sita tema.Paskutinis taisė Kema; 2007.05.11, 16:08.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė molotov_47 Rodyti pranešimąLabai man šitas sugrūdimas primena Makvos miegamuosius rajonus, statytus 70aisias.
http://indice-tape.skyrock.com/pics/135626298_small.jpg
http://www.alencontre.org/Images/clichysousbois.jpg
Comment
-
Atsikrausciau visai neseniai i si kvartala. Bet dar nepastebejau kazko ypatingai blogo. Sviesos uztenka, nera labai triuksminga, kvapu nejauciu. Gyvenau anksciau Seskineje, tai tikrai nesinori grizti i namus su prasmirdusiomis laiptinemis.
Kaimynai ten labiau girdejosi, negu naujame name. Jokiu pranasumu nematau senuose namuose. Viena tik problema - automobiliu parkavimas.
Comment
-
Parašė reali Rodyti pranešimąNors prognozuojama, kad kvartalas taps pigios darbo jėgos iš trečiųjų valstybių gyventojų gyvenamąja vieta, bet siuo metu matau, kad gyvena daugiausiai fainos jaunos seimos. Nemazai su aukstuoju issilavinimu.
Forume kazkodel nepatenkinti yra tie, kurie ten negyvena. Kodel?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąManau, kad šiame forume didžiausias nepasitenkinimas dėl pastatų išorės. O toms šeimoms, manau, svarbiau, kas darosi jų pačių nuosavybės ribose.
Tai cia turbut architekturos dizaino ekspertai diskutuoja. Aisku...
Nors pati esu dizainere, bet gal pas mane prastas skonis? Taciau mano namukas man patinka (paskutinis pastatytas gelsvas namukas). Tiesa, senesnes statybos namai galetu buti ne tokie juokingi... O dar kai kiekvienas isistiklina skirtingai balkonus, tai...
Bet tai nera pats tragiskiausias variantas Vilniuje! Tikrai...
Comment
-
Parašė reali Rodyti pranešimąTai cia turbut architekturos dizaino ekspertai diskutuoja. Aisku...
Parašė realiNors pati esu dizainere, bet gal pas mane prastas skonis? Taciau mano namukas man patinka (paskutinis pastatytas gelsvas namukas). Tiesa, senesnes statybos namai galetu buti ne tokie juokingi... O dar kai kiekvienas isistiklina skirtingai balkonus, tai...
Parašė realiBet tai nera pats tragiskiausias variantas Vilniuje! Tikrai...
Comment
Comment