Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kvartalas prie sąvartyno

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

nezinau ar buvo sitai pastebeta siame forume

.

Comment

/\ kaip štapmavo pastatus, kad net į brėžinius pamiršo pažėt
      Life is a game that no one wins

Comment

Tokių "apmyžk kaimyno galvą" sprendimų vien šioje nuotraukoj galima rasti apie dešimt...
        www.scriptorium.ie

Comment

Siaubas, baisu tikrai...

Comment

Man tai šitie balkonai primena žaidimus ant seno kompo, kur žmogeliukas karstydavosi kopečiom iš vienos plokštumos į kitą. Čia irgi manau gana nesunkiai iki pastato viršaus balkonais užsiliptum.

Comment

Parašė TH1 Rodyti pranešimą
              nezinau ar buvo sitai pastebeta siame forume
              http://www.blogas.lt/uploads/y/yessuz/128594.jpg
              Tas "blogietis" iš šio forumo paėmė nuotrauką ir patalpino su užrašu "nežinau iš kur ją gavau". Bent jau netingėjo pats pas save įsikelti.

92-me pranešime šios temos pranešime yra nuotraukos originalas, o 100-me pranešime - Geex pastebėjimas, kuris santykiu 1:1 ir buvo pasisavintas (atsiprašau, nukopijuotas):
              http://www.miestai.net/forumas/showt...?t=1227&page=5

Bet ši tema vis dėlto apie "architektūrą".

Comment

Na gali but. Radau ta nuotrauka bites fotogalerijoje
                .

Comment

Atnaujinu ekonominio busto "klasikos" vaizdus. Tam kam nepatinka Rangos "Perkunkiemis" ar Luido "Linkasmasis", visada galima ateiti pasivaikscioti i zalia, tik gal gana per tankiai apstatyta kvartaleli salia BIGo.

Paskutinis taisė mindakas; 2007.10.29, 11:19.

Comment

As visada kraupau nuo situ vaizdu, teko buti Kinijoje, tai ten tik vietomis senesniuose gyvenamuosiuose rajonuose vaizdelis panasus, be gi mes ne Kinija! Pastatyta ir suprojektuota slyksciai, gaila ir zmoniu, kurie ten gyvena...

Comment

labai labai didelis grozis. liudnoka.

Comment

Balkonų tiuningas vaizdelį dar labiau "pagražina".
                        Jūsų,
                        Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Na bet su tais balkonu istiklinimais baltu remu, tai is serijos "Mano namai - mano tvirtove", ka noriu ta darau.
                          gera gyventi gerai

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                            Na bet su tais balkonu istiklinimais baltu remu, tai is serijos "Mano namai - mano tvirtove", ka noriu ta darau.
                            O tai reikėjo rudu rėmu?

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                              O tai reikėjo rudu rėmu?
                              Rudi remai bent jau ne taip i akis krinta. Jei jau yra didelis noras isistiklinti geriausia naudot beremes konstrukcijos pertvaras. Jos atrodo estetiskiau.

Comment

Nesusilaikiau. Ir taip tankiai tų namų pristatyta, o čia ir toks balkonų apipavidalinimas... tikrai šviesos bute neprideda. Kuo toliau tuo kraupiau ir kas baisiausia - nelogiška

Miestai.net Fb

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                                  Nesusilaikiau. Ir taip tankiai tų namų pristatyta, o čia ir toks balkonų apipavidalinimas... tikrai šviesos bute neprideda. Kuo toliau tuo kraupiau ir kas baisiausia - nelogiška

Man tai gretimas balkonas daug baisiau atrodo. Argi galima taip stiklinti? Negi nera jokiu istatymu, pries namo sudarkyma?

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                    Man tai gretimas balkonas daug baisiau atrodo. Argi galima taip stiklinti? Negi nera jokiu istatymu, pries namo sudarkyma?
                                    tai kad jau nelabai ka cia pridarkysi. Manau, jei architekturiskai namas nevykes, tai bent funkcionaluma zmones bando ivairiais keliais uzsitikrinti...

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                      Negi nera jokiu istatymu, pries namo sudarkyma?
                                      Namo sudarkymą? Šiaip firmos turėtų tuo pasirūpint, kas nori, tam vienodus brokuotus langus sudėt

Comment

Kai į šį kvartalą žiūri nuo viaduko Ozo gatvėje (Šeškinė), tai namai atrodo lyg apdegę. Ir viskas dėl tų rudai-juodų balkonų.

Comment

Butu mano balkonas, tai su "bulgarke" ji "patiuninguociau". Ir tebunie sviesa

Comment

Working...
                                          X