Man tai šitie balkonai primena žaidimus ant seno kompo, kur žmogeliukas karstydavosi kopečiom iš vienos plokštumos į kitą. Čia irgi manau gana nesunkiai iki pastato viršaus balkonais užsiliptum.
Tas "blogietis" iš šio forumo paėmė nuotrauką ir patalpino su užrašu "nežinau iš kur ją gavau". Bent jau netingėjo pats pas save įsikelti.
92-me pranešime šios temos pranešime yra nuotraukos originalas, o 100-me pranešime - Geex pastebėjimas, kuris santykiu 1:1 ir buvo pasisavintas (atsiprašau, nukopijuotas): http://www.miestai.net/forumas/showt...?t=1227&page=5
Atnaujinu ekonominio busto "klasikos" vaizdus. Tam kam nepatinka Rangos "Perkunkiemis" ar Luido "Linkasmasis", visada galima ateiti pasivaikscioti i zalia, tik gal gana per tankiai apstatyta kvartaleli salia BIGo.
As visada kraupau nuo situ vaizdu, teko buti Kinijoje, tai ten tik vietomis senesniuose gyvenamuosiuose rajonuose vaizdelis panasus, be gi mes ne Kinija! Pastatyta ir suprojektuota slyksciai, gaila ir zmoniu, kurie ten gyvena...
Rudi remai bent jau ne taip i akis krinta. Jei jau yra didelis noras isistiklinti geriausia naudot beremes konstrukcijos pertvaras. Jos atrodo estetiskiau.
Nesusilaikiau. Ir taip tankiai tų namų pristatyta, o čia ir toks balkonų apipavidalinimas... tikrai šviesos bute neprideda. Kuo toliau tuo kraupiau ir kas baisiausia - nelogiška
Nesusilaikiau. Ir taip tankiai tų namų pristatyta, o čia ir toks balkonų apipavidalinimas... tikrai šviesos bute neprideda. Kuo toliau tuo kraupiau ir kas baisiausia - nelogiška
Man tai gretimas balkonas daug baisiau atrodo. Argi galima taip stiklinti? Negi nera jokiu istatymu, pries namo sudarkyma?
Man tai gretimas balkonas daug baisiau atrodo. Argi galima taip stiklinti? Negi nera jokiu istatymu, pries namo sudarkyma?
tai kad jau nelabai ka cia pridarkysi. Manau, jei architekturiskai namas nevykes, tai bent funkcionaluma zmones bando ivairiais keliais uzsitikrinti...
Butu mano balkonas, tai su "bulgarke" ji "patiuninguociau". Ir tebunie sviesa
Comment