Kokia jusu nuomoe apie statoma gyvenamuju namu kvartala Vilniuje prie buvusio Fabijoniskiu savartyno ? Apie gyvenimo salygas jame ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kvartalas prie sąvartyno
Collapse
X
-
Aš drįsčiau teigti, kad ši statybvietė pagal užimamą plotą yra didžiausia Vilniuje.... Šiuo metu ten yra baigiamas pirmasis statybų etapas (baigiami pastatyti 8 daugiabučiai ir 2 daugiaaukštės automobillių stovėjimo aikštelės) bei pradėtas antrasis etapas (bus statoma dar 10 daugiabučių)... Vot taip yraNe esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
Comment
-
kaip uzmiesciui manau visai nieko tegu stato nejaugi jums atrodo kad priemiesciuose irgi turetu statyti brangiai kainuojancius architekturos stebuklus bei sedevrus beto dar prie kaskokio savartino ir panasiai .... kai kuriu pasisakimai cia keistokai skamba mano nuomone
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Paskutini karta ten buvau ziema, tai ir nuotrauku naujesniu neturiu. Kas klause apie namu kokybe, tai specialiai idejau nuotrauku, kur matosi isorines sienos padarytos is gipso kartono, nekalbant apie vidines. Del to buvo didelis skandalas, bet nieks jau neperdarinejo, tik kituose namuose dare is blokeliu.
Dar turiu keleta nuotrauku, tad jei bus pageidavimas imesiu.gera gyventi gerai
Comment
-
Na is tikruju tai gaila naujakuriu. Apdurnino iki paskutinio ir uz tai gera piniga pasieme (2300 -2500 Lt m²). Sienos gipskartonines, namai sugrusti kaip koks negru kvartalas, pastatyti salia/ant siukslyno, o dabar per telika dar paaiskino, kad ju reklamuotas pigus dujinis sildymas gyventojams atsisuks kitu galu, kadangi katiline sumontuota bendra visam namui/laiptinei ant stogo, tai prisideda dar tos katilines prieziuros kaina ir t.t.gera gyventi gerai
Comment
-
na, arch vertes jie neturi, bet kaip priemiesciui nieks jos ir nereikalauja, del miskelio, tai ten is ties yra nemazas miskas-pusynas, salia Bajorai- gyvenamuju namu kvartalas apdailos jie tikrai nededa ant gipso kartono. Is isores yra blokeliai. O del savartyno, tai ten savartynas buvo pries kokius 20m, jei ne daugiau, beje dalis senuju Fabijoniskiu irgi isikurusios ant jo.
Comment
Comment