Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Green Hall 2 ir 3
Collapse
X
-
Tai bet matosi brėžinyje, kad takas atsiskiria nuo pėsčiųjų iš karto už Geležinio vilko tilto ir tada į Upės g. sugrįžta tik po to kelio vingio. Tai ką aš ir sakiau.
Bloga yra tai, kad padarytas staigus kampas (kur dviračių takas išsiskiria). Tai rodo, kad vis dar nemokame normaliai projektuoti dviračių takų.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTai bet matosi brėžinyje, kad takas atsiskiria nuo pėsčiųjų iš karto už Geležinio vilko tilto ir tada į Upės g. sugrįžta tik po to kelio vingio. Tai ką aš ir sakiau.
Bloga yra tai, kad padarytas staigus kampas (kur dviračių takas išsiskiria). Tai rodo, kad vis dar nemokame normaliai projektuoti dviračių takų.
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąWow, netikėta.. O virš jo dar bus antro fasado stiklas kažin? Ar tokią skardą ir paliks?
Comment
-
Parašė romm Rodyti pranešimąČia juk veidrodinis stiklas turi būti?
Žinoma, kad bus veidrodinis antras sluoksnis, ko čia parinatės pamatę sienos plokštes.
Comment
-
Tikrai kiek kvailai atrodytų, jeigu uždėtų stiklą, o po juo - blėkas. Paprastai taip niekas nedaro, dėl to aš labiau linkčiau prie to varianto, kad stiklo šioje pusėje visgi nebus. Galbūt nusprendė pataupyti, nes vizualizacijose visgi matėsi stiklas. Jeigu taupo toje pusėje, tai tikiuosi, kad kitoje darys kaip reikia.
Paskutinis taisė Eidvis; 2016.05.24, 18:58.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąNėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Bet čia turbūt ne ta tema
Cia tinka abiem pusems.
Comment
-
Pagal vizualizacijas matosi, kad antras stiklas ( panašiai kaip K29) dedasi tik pastato šonuose. Galuose pavaizduotas tik "struktūrinis" fasado stiklinimas t.y. kai tarpeliai tarp stiklo paketų užpildyti silikonu, o ne uždėti prispaudimo dangteliai.Paskutinis taisė Jegermeister; 2016.05.25, 14:30.
Comment
Comment