Gal ir logiška. Nes jeigu eitų šalia gatvės, tai arba per apšvietimo stulpus eitų arba per juos pėstieji turėtų eiti. Na, tiesiog netilptų normaliai. Tai toks lankstas gal ir logiškas, juoba, kaip suprantu tas takas ateityje išsiskirs (vienas nusuks link Upės g., o kitas toliau eis palei upę).
Pagal brėžinį tiesiog eis pagal Upės g. toliau. Apačioj prie upės bus tik pesčiųjų takas.
Tai bet matosi brėžinyje, kad takas atsiskiria nuo pėsčiųjų iš karto už Geležinio vilko tilto ir tada į Upės g. sugrįžta tik po to kelio vingio. Tai ką aš ir sakiau.
Bloga yra tai, kad padarytas staigus kampas (kur dviračių takas išsiskiria). Tai rodo, kad vis dar nemokame normaliai projektuoti dviračių takų.
Tai bet matosi brėžinyje, kad takas atsiskiria nuo pėsčiųjų iš karto už Geležinio vilko tilto ir tada į Upės g. sugrįžta tik po to kelio vingio. Tai ką aš ir sakiau.
Bloga yra tai, kad padarytas staigus kampas (kur dviračių takas išsiskiria). Tai rodo, kad vis dar nemokame normaliai projektuoti dviračių takų.
Taigi natūroje nėra ten jokio stataus kampo, kaip kad nupiešta tame planelyje:
Tikrai kiek kvailai atrodytų, jeigu uždėtų stiklą, o po juo - blėkas. Paprastai taip niekas nedaro, dėl to aš labiau linkčiau prie to varianto, kad stiklo šioje pusėje visgi nebus. Galbūt nusprendė pataupyti, nes vizualizacijose visgi matėsi stiklas. Jeigu taupo toje pusėje, tai tikiuosi, kad kitoje darys kaip reikia.
Pagal vizualizacijas matosi, kad antras stiklas ( panašiai kaip K29) dedasi tik pastato šonuose. Galuose pavaizduotas tik "struktūrinis" fasado stiklinimas t.y. kai tarpeliai tarp stiklo paketų užpildyti silikonu, o ne uždėti prispaudimo dangteliai.
Su GH2 viskas vyksta pagal planą ir nuo vizualizacijų nesiskiria anei kiek, o va dėl GH3 tai jo vietoje šiandien pastatė lauko kavinę, reiškias anksčiau vėlyvo rudens ten tikrai niekas neprasidės.
Comment