Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Green Hall 2 ir 3

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Jegermeister Rodyti pranešimą
    Tai senojo projekto vizualizacija. Teko girdėti apie naują projektą ir kardinaliai kitokį...
    Kalbų buvo įvairių ir čia forume. Bet ar jos tikrai turi pagrindo?

Comment

Na, aš manau kad visgi gal darys tos pačios formos išorinės, bet viduj nebus atriumo. Ir šiaip kaip ir turėtų paskelbt ką statys, būtų buvęs koks nors pranešimas spaudai ar pan. Na, pamatysim, gal ant tvoros pakabins kokią nuotrauką

Comment

Parašė dr-rox Rodyti pranešimą
        Na, aš manau kad visgi gal darys tos pačios formos išorinės, bet viduj nebus atriumo. Ir šiaip kaip ir turėtų paskelbt ką statys, būtų buvęs koks nors pranešimas spaudai ar pan. Na, pamatysim, gal ant tvoros pakabins kokią nuotrauką
        Gal ta tyla apie naują projektą ir reiškia, kad niekas nesikeis?

Comment

Na gerai, prasitarsiu, mačiau naujo, visai kitokio projekto vizualizacijas. Galit miegoti ramiai. Jei toks bus įgyvendintas, tai Vilnių tikrai papuoš...

Comment

Gal kuris nors iš buvusių darbų?

http://www.architektusajunga.lt/las-...konkursas-2012

Comment

Ne, sukurtas ne Lietuvoje.

Comment

Aukštas?

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                  Aukštas?
                  Ne.

Comment

Oj neerzink Parodyk ką nors

Comment

PLH darbas gal? Yra Vilniuj kokių nors panašių?
                      Dabar va sėdėsim čia nervoti ir galvosim ar keiktis ar džiaugtis būsimu pastatu

Comment

Visi tie Architektų Sąjungoje svarstyti darbai buvo geri. Būtų labai gaila, jei nebūtų vystomas laimėjęs projektas, nes mano nuomone tai būtų buvęs geriausias modernus pastatas Vilniuje ...
                        There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

Comment

Ech suintrigavo dabar.

siaip be LAS puslapyje esanciu darbu, imho, man patiko ir R.Paleko darbas.

Comment

Comment

Parašė dr-rox Rodyti pranešimą
                              PLH darbas gal? Yra Vilniuj kokių nors panašių?
                              Dabar va sėdėsim čia nervoti ir galvosim ar keiktis ar džiaugtis būsimu pastatu
                              Ne PLH. Vilniuje panašių nėra. Mano nuomone, džiaugsimės daugelis iš šio forumo, jei toks bus įgyvendinamas. Deja tų vizualizacijų neturiu.

Comment

Ne PLH. Vilniuje panašių nėra. Mano nuomone, džiaugsimės daugelis iš šio forumo, jei toks bus įgyvendinamas. Deja tų vizualizacijų neturiu.
                                O apibudint kazkaip? Cilindrinis, apvalus, primena deimanta..... ka as zinau

Comment

Moki piešt?

Comment

Del bereikalingų komentarų manau būtų geriausia kad nupieštum http://sketchtoy.com/

Comment

Gut feeling sako kad bus skandinaviškos kilmės projektas.

Comment

Danų?
                                        Aviate, navigate, communicate

Comment

Gal darom statymus? Už kilmę, stilių ir formą

Comment

Working...
                                          X