Kas ta dauguma?? Vilniaus gyventojai kurie kartą per savaite perka baldus . O aš kaip tik manau kad geroje vietoje stato. Iš Kauno, Klaipėdos važiuojant nereiks maltis per miestą, ir manau kad šitas prekybos centras daugiau baltarusiam stato nei lietuviam
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
IKEA ir Nordica prekybos slėnis
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTen tiesiog sklypas žymiai pigesnis nei kur nors Ukmergės gatvėje. Galėjo statyti šalia Vingio parko, kur kažkada buvo planuotas antras Akropolis.
Nieko nepagalvokit, prieš IKEA atėjimą, nieko blogo neturiu, tik šiaip pastebėjimaiKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąGalėjo, tik prie parko manau reikalingas kažkoks pramoginis objektas, o ne kažkokie baldai. Ir aplamai, ką mes laimėsim turėdami IKEA? Kuom mūsų baldai prastesni? Kiek žinau, tai turime tokių minkštų baldų gamintojų, kuriuos vertina Europoje. O nusipirkti masinio štampavimo virtuvės komplektuką sugebėjau ir be IKEA, Vis tiek dauguma gyvena sovietinio tipo namuose, o ten norint kažką prisitaikyti reikia arba nupirktus baldus persidarinėti, arba jeigu rankos nekreivos darytis pačiam, arba užsakinėti pagal individualų užsakymą
Nieko nepagalvokit, prieš IKEA atėjimą, nieko blogo neturiu, tik šiaip pastebėjimaiPaskutinis taisė Lettered; 2012.06.07, 14:40.
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąGalėjo, tik prie parko manau reikalingas kažkoks pramoginis objektas, o ne kažkokie baldai. Ir aplamai, ką mes laimėsim turėdami IKEA? Kuom mūsų baldai prastesni?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTuo, kad gera pusė mūsų baldų pramonės ir dirba IKEA užsakymams. Antra - papildomas traukos centras baltarusiams.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąTikrai ne visa geroji pusė. Aš kalbu konkrečiai apie minkštus baldus. Tie gamintojai nieko bendro su IKEA net neturi.
Kas dėl kitų, tai nežiūrint į imidžą turiu pasakyt, kad IKEA kokybė dažnai geresnė nei pas tuos atseit "rimtesnius". Jei IKEA dalykus galima ramiai keletą kartų išardyt ir vėl sudėt, tai kitur pirktą atseit prabangesnį komplektą vieną kartą perrinkau ir manau tai jau paskutinis kartas, sekantį kartą teks klijuot.
Comment
-
Prieš pora savaičių teko pačiai surinkti televizoriaus staliuką iš IKEA. Sedžiu namuose, skambutis... kurjeris iš IKEA pristatė paketa su staliuku. Kurjeris išejo... bet man smalsu, kas ten ir kaip... išpakavau, peržiurejau instrukciją... ir kažko užejo noras pačiai (nelaukti gi vyrų iki vakaro) surinkti. Viskas kas buvo reikalinga buvo pakuoteje... ir furnitura... ir irankiai...
Surinkau per 20 min... vyrai grižo... nepatikėjo...
Kas patiko, plokštės labai lengvos, nežinau kokia tem medžiaga viduje, bet tikrai dvigubai lengvesne nei lietuvišku baldu, furnitūros buvo tiek kiek reikia, ne daugiau, ne mažiau. Irankiai (raktas ir atsuktuvas) vienkartiniai, bet man problemų nebuvo. Na ir pagaliau instrukcija ant tiek paprasta, kad mano sviesiaplaukei galvai skausmo nebuvo...
Štai jums ir IKEA.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąMinkštų baldų IKEA nelabai ir yra. T.y. kažkiek žinoma yra, bet palyginti brangu ir nelabai.
Kas dėl kitų, tai nežiūrint į imidžą turiu pasakyt, kad IKEA kokybė dažnai geresnė nei pas tuos atseit "rimtesnius". Jei IKEA dalykus galima ramiai keletą kartų išardyt ir vėl sudėt, tai kitur pirktą atseit prabangesnį komplektą vieną kartą perrinkau ir manau tai jau paskutinis kartas, sekantį kartą teks klijuot.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa tai jei nežinai ar nemoki tinkamai ardyt tai geriau neardyk, nes tie "prabangesni komplektai" nėra skirti pastoviai permontavimui Jie ir yra surenkami tvirčiau ir sudėtingiau už IKEA baldus. O ir klijavimas nėra išeitis, nes jei vėl perrinkinėsi, tai turėsi laužt kaip reikiant ir gali tik dar labiau sugadinti baldą.Paskutinis taisė Lettered; 2012.06.07, 20:24.
Comment
-
/\ Tiesiog kiekvienam pagal savo poreikius Tiesa, apie "forte" baldus galiu pasakyti tą patį, susirenka žaibiškai. Ir aplamai kalbant apie surinkimą, tai beveik visi lenkiški ar skandinaviški baldai susirenka gana paprastai, lietuviški irgi neatsilieka. Komplektacijoje gauni įrankius, tvirtinimo detales, furnitūrą. O IKEA realiai man reikalingesnė nei iPhone'as Čia tik tokie mano pastebėjimai buvo.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė JohnTeko surinkti ne tik teliko staliuką, bet ir kažkokią spintelę... tiesiog neįtikėtinai paprasta. Aš jau mamai priaiškinau, kad nepirktų visokio š baldų (ji mėgsta prisipirkti chlamo, kurio visiškai nereikia), nes kitais metais atsidaro Ikea. Paprastai nepasitikiu mamomis (ir moterimis apskritai), kai kalba eina apie baldų surinkinėjimus, bet šiuo atveju susitvarkys.
O šiaip aš nesuprantu tų, kurie varo ant Ikejos. Aišku, yra kažkur geriau, kažkur pigiau, bet bendrai paėmus jų konceptas yra neprilygstamas (dėl ko jie tokie populiarūs visame pasaulyje). Tiesiog baldų pirkimas ir surinkimas made easy, kaip ir koks baldų prekybos iPhonas arba Googlas.
Comment
-
Parašė JohnŠiaip Ikea kokybė yra gera. Būtent dėl to jie ir lyderiauja toje srityje. Geras kokybės/kainos santykis.
Aš, beje, savo HTC Androido (t.y. Googlo ) irgi į iPhoną nekeisčiau, bet tiesiog reikia pripažinti, kad Ikea, kaip ir Apple pateikė gerą produktą, kurio reikėjo ir kuris patiko ir patiks žmonėms.
Comment
-
Parašė JohnŠiaip Ikea kokybė yra gera. Būtent dėl to jie ir lyderiauja toje srityje. Geras kokybės/kainos santykis.
Aš, beje, savo HTC Androido (t.y. Googlo ) irgi į iPhoną nekeisčiau, bet tiesiog reikia pripažinti, kad Ikea, kaip ir Apple pateikė gerą produktą, kurio reikėjo ir kuris patiko ir patiks žmonėms.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Nekalbant apie baldų kokybę, svarbiausias dalykas - šio centro plotas. Jis bus didžiausias ar vienas iš didžiausių mūsų regione. PL mažesnis. Dar svarbiau - tai nebus tik IKEA parduotuvė, bet bus vystomi biuro projektai ir dar kažkas. Gal IKEA perkels ir dalį savo HQ į LT? Aš būčiau ne prieš. Taigi, bet kuriuo atveju, tai super projektas ir mum naudingas, ypač kalbant apie BY/RUS piliečius, kurie tikrai atvyks į Lietuvą.
baldų stilius - skonio reikalas. O kokybe nenusivyliau. Juolab kambaryje stovintys lietuviški baldai iš esmės yra panašūs į IKEA'i kuriamus.
Ar galima rasti ką nors pigesnio ir kokybiškesnio? Galbūt. Bet itališko dizaino baldai - brangūs, kai kurie lietuviški ir lenkiški brangesni ir jų rinkimas nepatogus ar išvis nesuprantamas (prieš kelias dienas kaimynė pensininkė paprašė surinkti baldus...keikiausi ilgai..)
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKiek diskusiju del baldu parduotuves
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKiek diskusiju del baldu parduotuvesKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNa, tarp "baldų parduotuvių" ji yra maždaug kaip Guggenheimas tarp muziejų
Comment
Comment