Parašė Ginthus
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
IKEA ir Nordica prekybos slėnis
Collapse
X
-
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąIr tai vadinasi SAV. SVV geriau tvarkysis, negu toks gigantas, kaip IKEA. Pvz. neturiu mašinos, autobusu vežtis supakuota prekę į kitą miesto galą išvis neišeitų (VT ne tam skirtas), surinkti nemoku pats. Tai čia pusantros prekės išeina. Buvau euforijoje, dabar nuotaika jau nebe ta.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąsurinkti nemoku pats.
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąkažkoks juokdarys atrodai, jeigu iš tikrųjų neturi auto, neturi draugo, giminaičio, meilužio su auto ir planavai pirktis baldus bei juos transportuoti autobusu, o pamatęs pervežimo kainas krenti nuomaru, tai gal tikrai geriau neik ten pirktis, o ieškok skelbiu.lt kur žmonės dovanoja dėvėtus baldus ir net kartais atveža į kiemą
Parašė digital Rodyti pranešimąIkea garsėja savo labai aiškiomis instrukcijomis, prideda ir reikiamus įrankius, kad net paskutinis dundukas galėtų susirinkti.
Comment
-
Taigi, buvau šiandien nuvažiavęs į Ikea. Ten norint išeiti iš parduotuvės reikia viską apeiti.
Kas mane labiausiai nustebino, tai labai pigus maistas - dešrainis be jokių pagardų 1lt, su pagardais 2lt. Ledai vafliniame ragelyje - 1lt Savarankiškai galima užsipilti padažo ant dešrainio bei ledų į vaflinį puodelį
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTaigi, buvau šiandien nuvažiavęs į Ikea. Ten norint išeiti iš parduotuvės reikia viską apeiti.
Kas mane labiausiai nustebino, tai labai pigus maistas - dešrainis be jokių pagardų 1lt, su pagardais 2lt. Ledai vafliniame ragelyje - 1lt Savarankiškai galima užsipilti padažo ant dešrainio bei ledų į vaflinį puodelį
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąkažkoks juokdarys atrodai, jeigu iš tikrųjų neturi auto, neturi draugo, giminaičio, meilužio su auto ir planavai pirktis baldus bei juos transportuoti autobusu, o pamatęs pervežimo kainas krenti nuomaru, tai gal tikrai geriau neik ten pirktis, o ieškok skelbiu.lt kur žmonės dovanoja dėvėtus baldus ir net kartais atveža į kiemąKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąVisoje Europoje IKEA restorane galima pigiai pavalgyti
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąMan labiau rūpi kaip į ir nuo oro uosto ten išvažiuoti
kelias nuo parduotuvės atveda iki daugiaaukštės automobilių stotelės
Comment
-
Parašė vilnews Rodyti pranešimąIKEA reklaminiai stendai net Klaipėdoj kabo. Įdomu, kaip kituose miestuose - Kaune, Šiauliuose, Panevėžy etc. Tikrai rimtai pasiruošta.
Comment
-
„Ikea“ programėlė padės apstatyti realų butą virtualiais baldais
http://www.lrytas.lt/-13758012581375...dais-video.htm
Comment
-
Ikea neblogos algos! Vidurkis 4359 Lt. ant popieriaus už birželio mėn. skaičiuojant (aišku, dar nebuvo salės darbuotojai ir pan. samdyti, tai čia daugiau vadovų algos, nes paprasti darbuotojai gerokai vidurkį numuštų).
Kaip paskaičiavau:
Pagal http://rekvizitai.vz.lt/imone/uab_felit/skolos-sodrai/ matosi, kad liepos 17d. buvo 174281.80 skola sodrai, tai čia už birželio mėn. deklaruota sodros suma, o čia matosi darbuotojų kaita:
http://rekvizitai.vz.lt/imone/uab_fe...toju-skaicius/
Birželio pabaigoje buvo: ~100 darbuotojų, tai sodros įmoką perskaičiavus į algą ir padalijus iš 100, gaunasi vidutiniškai ~4,3tūkst. ant popieriaus, arba 3,3tūkst. į rankas.
Comment
-
Būsiu pirmas.
Nuotraukos iš kątik atsidariusios IKEA parduotuvės:
Parduotuvėje laabai daug žmonių ir prie kasų susidaro valandinės eilės (žinoma buvau parduotuvėje per žolines), bet kaip bus darbo dienos žmonių dvigubai pamažės, tai siūlau važiuot per darbo dienas
nuo 13-16 valandomis. Primenu, kad į IKEA važiuoja 2 autobusas
Gerai apsipirkite!Paskutinis taisė Arelis; 2013.08.17, 07:48.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąŽinoma, Lietuva ne skandinavija, bet vėlgi, gal su laiku atsiras IKEA priekabos, kurias gali išsinuomuoti, už žymiai mažesni nei prisatymo mokestį ir nusivežti savo pirkinius namo ir dar IKEA reklamuoji po miestą važinedamas.
Atvaizdas
Comment
Comment