Wow Aplinka sutvarkyta tai nuostabiai. Viduje irgi neblogai. Tirkai kokybi6kas statinys
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos
Collapse
X
-
Ir man naktinis apšvietimas patinka gražiai nuotraukoje atrodo. Kas liečia ar pats pastatas patinka, tai mano mintys dvejopos. Atvirai sakant man nelabai jis patinka žiurint nuo Neries pusės, kažkoks pasimetes "monoblokas", kitas reikalas žiurint iš Konstitucijos prosp. Iš gatvės jis kažkaip rimčiau ir solidžiau atrodo pridera prie aplinkos. Išoriniai parkeliai - be priekaištu tiesiog super
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąTa melsva nesižiūri, o atriumas apšviestas fantastiškai kaip ir tikėtasi.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąAtvaizdas
Nesu tuo įsitikinęs, bet panašu, kad čia ne specialiai apšviesti šonai, o paprasčiausi atspindžiai ir "samsunginis" komiblokas čia daro šiokią tokią įtaką.
Comment
-
Parašė Sinouku Rodyti pranešimąVidaus architekūra stebina. Primena Indonezijoje ir Filipinuose būdingą architektūrą: stiklas, betonas, mediena. Bravo!Paskutinis taisė [sp]; 2009.09.05, 12:17.
Comment
-
Parašė [sp] Rodyti pranešimątaip, čia iš tikrųjų Samsung atsispindi.
Comment
-
man atrodo šiam pastatui apšvietimas iš šonų nereikalingas, juo labiau, kad apšviečiant iš apačios metalą tik daugiau matysis purvas ant paviršiaus, o didesnė šviesos dalis atsispindės į dangų. be to, kai naktį matosi tik stiklinė dalis ir "medinis" fasadas, šitas pastatas atrodo "lieknesnis", ko dieną jam trūksta. žodžiu, gerai kad apšvietimas toks koks yra, o kam trūksta gali žiūrėti iš kitos pusės, ten samsungas atsispindi
Comment
-
Pastatas tikrai gražus ir vietoj. Stogo kaip terasos idėja irgi puiki, tik gaila, kad viskas tuo ir apsiribojo, aplinkinės teritorijos taip ir liko nepaliestos. Iš gatvės pusės sukišo trinkas ir plonytę eilę augalų, tai bent parkui galėjo kokios architektūrinės išmonės įdėt. Ant stogo stovint manau kontrastas tarp to kas po kojom ir kranto link bus didokas.
Comment
-
Parašė propeleris Rodyti pranešimą[vimeo]7026776[/vimeo]
Nuostabu. Pora negerų vietelių, bet bendrai šis klipas - wooow. Šaunuolis.
Comment
Comment