Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

o man patinka pastatas
    gal nepatinka nekokybiški Ambraso kontoros brėžinukai, bet nieko
    patinka vidinis išplanavimas, nepalyginti su OrangeOffice, kur kažkaip keistai daug tuščios erdvės ir kuluarai kabinetų...
    na ir žinoma, parkingas 4 lygių požeminis, įdomu ar bus nemokamas??
    (:

Comment

Parašė wwwelcome Rodyti pranešimą
      na ir žinoma, parkingas 4 lygių požeminis, įdomu ar bus nemokamas??
      Tai be abejo mokamas, o kaip gi kitaip? Bankas lieps savo darbuotojam susimokėt už tai, kad automobiliu į darbą važiuoja

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
        Tai be abejo mokamas, o kaip gi kitaip? Bankas lieps savo darbuotojam susimokėt už tai, kad automobiliu į darbą važiuoja
        siaip juokas juokais, bet kazka girdejau, jog parkavimo vieta banko darbuotojams bus apmokestinama

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
          tai man darbuotojai dzin
          aš apie save galvoju

turint omeny, kad Europoj parkingas mokamas, tai visi suvažiuotų į Švedą..
          (:

Comment

Parašė Pciolka Rodyti pranešimą
            siaip juokas juokais, bet kazka girdejau, jog parkavimo vieta banko darbuotojams bus apmokestinama
            Tada labai tikėtina, kad sekantis etapas bus liftų ir kondicionierių apmokestinimas

Comment

Jau yra pakabinta Swedbank iškaba ant fasado iš upės pusės. Tačiau raidės man pasirodė per smulkios, ištirpsta tarp tos pačios spalvos dekoratyvinės apdailos.

Comment

O iš Konstitucijos pr. pusės pritvirtintas namo numeris. Jei kam įdomu, pastato adresas bus: Konstitucijos 20A.

Comment

Parašė AnD Rodyti pranešimą
                  Jau yra pakabinta Swedbank iškaba ant fasado iš upės pusės. Tačiau raidės man pasirodė per smulkios, ištirpsta tarp tos pačios spalvos dekoratyvinės apdailos.
                  turbut taip ir yra.. vaziuodamas Gelezinio vilko gatve is vis negalejau perskaityt ne vienos raides..

Comment

Parašė spitfire Rodyti pranešimą
                    turbut taip ir yra.. vaziuodamas Gelezinio vilko gatve is vis negalejau perskaityt ne vienos raides..
                    idekit kas foto tos iskabos
                    Kulinarija, receptai

Comment

Parašė spitfire Rodyti pranešimą
                      svarbu, kad naktį prasmingai šviestų. ar ne taip?

man šis pastatas buvo gražus ir be etiketės

Comment

Comment

Ta melsva nesižiūri, o atriumas apšviestas fantastiškai kaip ir tikėtasi.

Comment

Šiandien ryte jau kokia tai delegacija kostiumuotų tetų ir dėdžių vaikščiojo po tą lauužytą terasą pabaigtą, gal patys bankyrai jau vaikšto ir vertina.. Rugsėjo vidury turėtų pradėti kraustytis jau po truputį klerkų orda.. O logo tai iš tiesų pasimetęs fasade..
                            Jūsų,
                            Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Dirba dabar ten dieną naktį 24/7. Kalbėjau su vienu subrangovu, tai sakė deadlinus pramiegojo. Turėjo pabaigti rugpjūčio 26 d.

Comment

Na, tas logo tikrai man patinka, nes neišsišoka ir negadina vaizdo. O jeigu apšvietimas bus toks, su Green Hall turėtų tikrai gerai žiūrėtis.

Comment

Parašė Perfect Rodyti pranešimą
                                  Dirba dabar ten dieną naktį 24/7. Kalbėjau su vienu subrangovu, tai sakė deadlinus pramiegojo. Turėjo pabaigti rugpjūčio 26 d.
                                  nepirmas pakeitimas čia tų terminų
                                  Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...

Comment

O čia antroje foto jau uždėtas pavadinimas, jo?

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
                                      O logo tai iš tiesų pasimetęs fasade..
                                      didelio ir ryskaus nededa, nes dar keist reikes
                                      "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

vakar mums labai pasisekė ir apturėjom ekskursiją po pastato vidų nežinau, ar galima, bet dalinuosi vaizdais:

viešoji terasa (neįtikėtinai gražu man ten - kylant nuo Konstitucijos pr. matosi tik medinės grindys, želdynai ir dangus, jautiesi kaip ne Vilniuj)

o štai ir viduj:
                                        juoda-balta-pilka-stiklas-medis
                                        medžio apdaila man labai patiko (laiptai ir kai kur grindys) - šiltas pilkšvai rudas atspalvis, atrodo turėtų labai kontrastuoti su kitom medžiagom, bet iš tikrųjų visuma labai gerai atrodo.

na ir truputį apačioj :}

Paskutinis taisė 99; 2009.09.03, 21:52.

Comment

Puikus reportažas, puikios nuotraukos, puikus pastatas. Pakeičiau nuomonę apie jį. :*****:
                                          Proud to be lithuanian.

Comment

Working...
                                          X