Šioks toks atnaujinimas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos
Collapse
X
-
IS http://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID...ment=1#comment
Aisku butu gaila jei uzstrigtu sios statybos, bet visiems speju sunku nors Contestus turetu priziuret kad gen rangovas nepasibankrotintu arba bent jau apmokejimus pagal trisales sutartis vykdytu....
"Kelis mėnesius milijoninės sumos už atliktus darbus negaunanti įmonė AB "Montuotojas" teigia svarstanti galimybę inicijuoti vienos didžiausių šalies statybų įmonių - UAB "RANGA - IV" bankrotą, praneša LTV "Panoramos" Verslo rubrika.
"Ranga IV" darbuotojui skolinga mažiausiai 150.000 Lt
Pasak LTV, senkant kantrybei dėl uždelstų atsiskaitymų nekilnojamojo turto rinkoje, kai kurios bendrovės gali imtis kraštutinių žingsnių išsireikalauti nesumokėtus pinigus. Paprastai vengiantys viešai atskleisti tarpusavio skolas, verslininkai dabar ima kalbėti atvirai. Jau kurį laiką skolų tarp šalies nekilnojamojo turto įmonių daugėja. Ne išimtis ir didžiausi statybininkai.
Pagrindinis kylančio administracinio "Hansabanko" pastato Vilniaus Konstitucijos prospekte rangovas - bendrovė "RANGA - IV" montavimo darbams nusamdė įmonę „Montuotojas“. Tačiau šios bendrovės vadovo teigimu, už atliktus darbus jau gegužę ėmė strigti atsiskaitymas. Pasak "Montuotojo" vadovo, iki šios dienos "RANGA - IV" nesumokėjo arti keturių milijonų litų, o pradelsti įsiskolinimai esą viršija pusantro milijono"
Comment
-
O man kažkaip sulig kiekviena diena ir kiekvienu tuo tašu ant fasado - nebelabai patinka šis pastatas. Jau tie rombiukai kažkaip keistai žiūrėjosi, dabar visai kažkoks margutis iš skirtingų medžiagų gaunasi. Čia mano asmeninė nuomonė, nebūtina dabar man aiškinti, kad aš nieko nesuprantu. Šį kartą vizualizacija pranoko realų daiktą. Gal prie saulės šviesos pasakysiu kitaip..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąO man kažkaip sulig kiekviena diena ir kiekvienu tuo tašu ant fasado - nebelabai patinka šis pastatas. Jau tie rombiukai kažkaip keistai žiūrėjosi, dabar visai kažkoks margutis iš skirtingų medžiagų gaunasi. Čia mano asmeninė nuomonė, nebūtina dabar man aiškinti, kad aš nieko nesuprantu. Šį kartą vizualizacija pranoko realų daiktą. Gal prie saulės šviesos pasakysiu kitaip..
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąKažkuo jis man primena pirmajį hanerį (žalią kristalą šalia pedagoginio)....Paskutinis taisė batman; 2008.12.04, 15:50.
Comment
-
Na įkišiu ir aš savo nuomonę apie ši pastatą. Bent jau mano nuomone, jis yra idyvendintas taip kaip ir buvo planuojama, atrodo iš tikrųjų labai gražiai, lyg ir nėra prie ko prikibti, bet vat man vienintelis dalykas koks nepatinka, tai jo masyvumas, man užgriozdina Naujajį miesto centrą, bet taip atrodo tik nuo Geležinio Vilko tilto, iš kitų panoramos taškų, neturiu priekaištų, šiaip džiaugiuosi kad kyla tokie pastatai.Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
Parašė Aukselis Rodyti pranešimą...bet vat man vienintelis dalykas koks nepatinka, tai jo masyvumas, man užgriozdina Naujajį miesto centrą, bet taip atrodo tik nuo Geležinio Vilko tilto, iš kitų panoramos taškų, neturiu priekaištų, šiaip džiaugiuosi kad kyla tokie pastatai.
As tikejausi apskritai didesnio ir masivesnio statinio, todel zvelgdamas i tai ka dabar matau, nemanyciau jog pastarasis griozdiskas, atvirksciai - mases atzvilgiu jis yra pakankamai lieknas.
Comment
-
xxl trečiojoje foto atrodo labai tvarkingai sustatyti daugiaaukščiai, bet man Lietuvos visai neprimena :-D gražu žiūrėti.Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąKažkuo jis man primena pirmajį hanerį (žalią kristalą šalia pedagoginio)....
Comment
Comment