hehe, šiandien kaip tik iš šios gatvės dariau foto vairuodamas ir prie pat sankryžos (kur pali Nerį), tai labai medžiai sugadino vaizdą. Gerai kad ir nedėjau čia foto . Kiek suskaičiavau, tai jau apie 7 aukštai pastatyti.
hehe, šiandien kaip tik iš šios gatvės dariau foto vairuodamas ir prie pat sankryžos (kur pali Nerį), tai labai medžiai sugadino vaizdą. Gerai kad ir nedėjau čia foto . Kiek suskaičiavau, tai jau apie 7 aukštai pastatyti.
7 aukštai jeigu skaičiuosi nuo centro pusės ir tik 4 aukštai jeigu skaičiuosi nuo Konstitucijos prosp. pusės
Na, kiek man teko matyt šias statybas, tai viskaslabai padoriai atrodo. Sutinku, kad gal vizualizacijose kiek stambiau atrodė, bet... Visų pirma palaukime tų kelių aukštų korpusų aplink aukštuminį pastatą - jis suteiks pastatui masyvų pagrindą, o antra - nemanau, kad šis pastatas bus smulkesnis nei dabar stovintys aukštaūgiai. Bent man atrodo, kad pagal stambumo mastelį jis puikiai tinka. Priešingai nei kai kurių nuomone registrų centras.
Na sakykit ka norit, jis man kazkoks maziukas ir pagal kranu auksti neatrodo kad galutinis variantas bus daug didesnis, o ir kranai lyg ir be paaukstinimo mechanizmo.....
nesuprantu apie ką jūs, kaip įmanoma daiktą vadinti laibu, kai jis į aukštį tik porą kartų didesnis už plotį? jei būtų 1:5, tada jau būtų galima šneket.
suprantu kad turite omeny, kad jis bus smulkesnių mastelių negu kaimynai, bet svargu ne kiekybė, o kokybė - kurios ir tikimės, tsakant.
Comment